Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 9 posts
    15. septembra 2008 20:35:44 CEST
    Tu sa nachádza ta viac inteligentna zostava a v kútiku duše dúfam ze medzi Vás zapadnem :-D. Pomali sa prehrýzam ostatnýmy fórami a vidím ze aj BDSM pozitívny sú normálny ľudia. To znamena zlý,zákerný,neokrôchaný,urážlivý,hasterivy ďalej si doplňte sami.... ale aj vtipný, dôstojný,
    Sebavedomý ,slušný ďalej si doplňte sami... Jednoducho normálna zmeska.
    • 2 posts
    15. septembra 2008 19:41:12 CEST
    a ako by si hodnotil int priemer tejto nasej 'zberby' :)
    • 9 posts
    15. septembra 2008 16:30:46 CEST
    Veď ani mňa. To nebola sťažnosť,ale konštatovanie. Každé fórum čítam od založenia a je zaujímavé ako sa niektoré formujú. Niekde píšu viac,niekde menej inteligentný ľudia. Tam kde prevládajú viac int. je to zaujímavé čítanie bez ohľadu na tému.
  • 15. septembra 2008 8:17:35 CEST
    jsem toho názoru, že fórum, na kterém není chaos, je fórum čerstvě spuštěné, fórum před prvním příspěvkem
    chaos je s námi skoro všude, nenapadá mě důvod, proč by neměl být právě na fóru, na jehož obsahu se podílí takovejch všelijakejch naprosto odlišnejch lidí
    • 9 posts
    15. septembra 2008 1:08:50 CEST
    No vyskytol som sa tu po rokoch a po pár hodinách som prišiel k záveru ze je na fóre riadny chaos. Jasné,veď poriadok je pre blbcov inteligent zvláda chaos. :-D človek sa dozvie aj to co nevedel ze sa chce dozvedieť. No a teraz som z toho jasný aj ja :-S
  • 25. augusta 2008 0:24:39 CEST
    možná jste si toho někteří všimli také... když někdo napíše do fóra a post po sobě poté (hezká věta:) smaže, v seznamu for se to neprojevi a neobnovi se zaznam "Last post" (lokalizace:) na puvodni hodnoty. Neboli: furt jako by to tam bylo.
    A hečte, já vim i proč :)
    • 2 posts
    5. augusta 2008 21:41:45 CEST
    Prosim vsetkych aby nereagovali na inzeraty pretoze ich mazem :-)
    • 5 posts
    5. augusta 2008 8:39:27 CEST
    No to mas pravdu
    • 2 posts
    4. augusta 2008 16:10:44 CEST
    ako keby si nevedel ze poniektori sa v rebrickoch uplne vyzivaju :-)
    • 5 posts
    4. augusta 2008 12:43:24 CEST
    co keby ste si uvedomili, ze to je len zabava ..rebricek nejakych "celebrit" , potom by nevznikali vselijake zabomysie vojny a staznosti
  • 28. júla 2008 16:27:51 CEST
    Taky se mi zdá, že některým celebritám ty hlasy naskakují neuvěřitelným tempem. Podle mě je to evidentně zmanipulované.
    • 2 posts
    28. júla 2008 10:28:51 CEST
    Kedze ma zacali stvat inzeraty v auditkach tak im budem mazat text a ostane tam oznam ZMAZANÉ, bojim sa zrusit prispevok nech nezrusim forum :-)
  • 26. júla 2008 11:12:03 CEST
    V domine z celebrít zo včerajška na dnešok pridal niekto Koubelkovej a Hantuchovej minimálne po 1.6OO bodov.Ako je to možné???
  • 24. júla 2008 18:30:54 CEST
    jsem zde nezanechal nějaký podnětný návrh.
    Často je vidět v nějakém fóru povzdech, že tohle téma se probírá jinde. Co takhle podobná fóra spojovat?
    • 2 posts
    13. júla 2008 12:06:50 CEST
    no poviem ze hovoris o topliste... toplist je na vymenu trafiku a mazu sa zneho stranky ktore trafik neposielaju ...
  • 12. júla 2008 21:30:15 CEST
    FemDom Top list je co?? T o nepatří snad Domine.sk? To mi chceš namluvit?
    • 2 posts
    12. júla 2008 19:58:45 CEST
    o akom rebricku femdom hovoris ? mi ziadnu anketu takto nazvanu nemame ...
  • 12. júla 2008 10:45:48 CEST
    Koukám, že si do žebříčku FemDom zařazujete jen ty, co se vám hodí. Já jsem se včera přihlásila a dodnes tak´m nejsem-že by korupce?

Jak máme věřit,že jste nemanipulovali i s MWCH?
    Mistress Sombsa
  • 29. júna 2008 14:52:32 CEST
    se mi zdá být volovinou, pochybuju, že se server vůbec dozvěděl o tom, že na cílový stroj dotazila podobná data. Protokol HTTP běží nad TCP, nikoli UDP. Myslím, že ten skript neměl naprosto žádnou úspěšnost a jeho data končila na firewallu ještě před tím, než zasáhla cíl. Z podstaty UDP vyplývá, že není šance se o tom dozvědět.
    Té větě o platnosti IP adresy, přiznám se, nerozumim. Při používání remote host je potřeba vycházet z toho, že za a) více strojů se může jevit jako jeden (ISP, proxy, NAT, DHCP...), b) za požadavky s více IP adresami se může skrývat jeden fyzický stroj (cachování na proxy serverech, přenosy zátěže mezi proxy servery téhož ISP). Tohle má smysl dělat opravdu jen tehdy, chci-li umožnit připojení pouze konkrétním strojům s konkrétní IP adresou. Ano, je možné si tímto způsobem pomáhat, ale je nebezpečné na něj spoléhat a neuvědomovat si všechny detaily tohoto řešení. Na toto téma existuje spousta textů dost renomovaných autorů, věnují se mu kapitoly o bezpečnosti učebnic webových technologií. Ty texty vesměs filtrování obsahu podle IP adresy nedoporučují.
    Poměrně silným řešením, jak se bránit robotům, je použití kontrolních mechanismů, například opisování kódu z obrázku, ovšem, jak zde na jiném místě podotkl můj v tomto oboru zkušenější kolega, lze obejít i je. V každém případě v oboru zabezpečení webových aplikací platí: nepokoušet se o vlastní řešení, používat kombinaci ověřených, odladěných postupů.
  • 29. júna 2008 14:28:19 CEST
    Efektivita filtrování IP adres je diskutabilní. Viděl jsem robota, který poslal po UDP s náhodně zvolenou IP odesílatele POST zprávu pro zalogování, chvíli počkal, a pak poslal GET zprávu pro započítání do čítače opět po UDP. Běžel si simultálně v několika stech vláknech a náhodně si střídal IP adresy pro každou dvojici požadavků jinou a vůbec si nedělal hlavu s úspěšností. Řídil se heslem v jednoduchosti je síla.

Monitorování IP adres je dost komplexní proces, nehledě na to, že v nějakém RFC je uvedena maximální doba platnosti IP adresy pro statistické a identifikační účely - tuším že 20 nebo 30 minut. Dále tu máš problém NAT. V případě omezování užívání služeb na základě IP adresy lze dokonce mluvit o diskriminaci. IP adresy se standardně sledují po účely policie, která má technické a právní prostředky provést na jejím základě jednoznačnou identifikaci osoby či skupiny osob.

Takže buď je tvá služba anonymní, a pak můžeš pouze těžko zajišťovat rozlišení jednotlivce, nebo není anonymní, a pak jsou cesty, jak tuto identifikaci zajistit.
  • 29. júna 2008 11:04:19 CEST
    nie je v poriadku,buď to vie niekto manipulovať/zase pribudlo Jadranke 300 bodov/,alebo sa s nami hrá niekto z adminov.PROSÍM O NÁPRAVU.
  • 28. júna 2008 23:55:02 CEST
    Ač mám proti kontrole čehokoli pomocí ip adresy veliké výhrady, které jsem zde už vícekrát prezentoval, musím tě ubezpečit, že v případě celebritího žebříčku zde je tato kontrola prováděna.
  • 28. júna 2008 18:31:03 CEST
    zbytocna hadka toto hlasovanie sa da oklamat keby bolo hlasovanie podla ip adries by sa dalo klamat tahsie!
    • 2 posts
    24. júna 2008 8:40:36 CEST
    dik za info malo by to byt opravene ...
  • 24. júna 2008 7:45:44 CEST
    To si robíš z nás asi dobrý deň.V tom hlasovaní domín z celebrít.Urob nápravu.