Forums » Nekategorizováno

O stránke www.domina.sk

• 28. februára 2008 19:48:22 CET
    No, pánové, jste opravdu paka a to pěkně vylízaný.

Nemám za potřebí se za někoho vydávat , ale když tady čtu, že jsem ona, nemuž nic jinýho, než se vám zhluboka zasmát a říct si- jsou to pitomci.
    Vy totiž ani na nic jinýho přijít nemůžete, jak jste ubohý, víme??
    A že o ní vím víc ,než vy, to vás sere?

Vím, protože se s ní zná moje kamarádka a vím to od ní. Ale je zbytečný idiotům vysvětlovat, že se chčije do mísy a ne za mísu.
    Ted už se jí ani trochu nedivim, že vás má plný kecky vy ubožáci.
    sbohem
  • 28. februára 2008 19:41:33 CET
    Mam pocit ze "Jitka switch" je dalsia z hlav, co narastla pred dvoma tyzdnami drakovi s menom "sombsa" :o) Len cez inu IP ju vystrkuje... newerendingstory :o(
  • 28. februára 2008 19:31:01 CET
    A ESTE JEDNA PERLICKA OD JITKY DOKTORKY STRAKOVEJ

Tu paní neznám a může mi být úplně ukradená

A DALEJ...

ale ona si takový jednání fakticky nezaslouží a to ji znám jen z doslechu a nikdy o ní nikdo nemohl říct špatný slovo. Já nevím, ale já ji docela lituju, je na to sama a všichni se po ní jen vozí, aniž by se zeptali na názor jí.

A DALEJ...

? Kdyby měl za sebou rakovinu, taky by nebyl tak čilej v úsudcích o ní.
    Proč ji tedy ti subici volej?
    Ne, ona má něco, co my ostatní asi postrádáme, a to je soucit s lidma a porozumění, to už jsem o ní slyšela mockrát. A co,že dává lekce v Alcatrazu? To ví v Praze každej a proč ne, když má tu možnost, s nějakym invalidnim důchodem asi těžko vystačí, nemyslíte??

NO ZAS TAK MALO MILA JITKA NIE SI K TOMU TEMATU INFORMOVANA
  • 28. februára 2008 19:23:59 CET
    len jeden maly citat od JITKU--

Zato Kačenu znám jak svý boty, i když ona mě ne

heheh
  • 28. februára 2008 19:22:51 CET
    Ze jej este na to skacete ludia. Ved je to smiesne, ze ju vzdy akurat niekto novy obhajuje , kto nezabudni aspon desat krat pocas prveho prispevku zdoraznit AKO JU VLASTNE NEPOZNA A ZE MU JE TO VLASTNE JEDNO.
    A okrem toho, ani nemusite vobec citat , aby ste zistili kto to je. Ved
    ta zenska pise sice z viacerich nickov, ale vzdy rovnako --- DLHE SPRAVY , ktore dokola nieco vysvetluju. Staci vidiet pri tejto teme novy nick a dlhu spravu jak svet a uz viete , ze je to ona. Mozno IP nebude rovnake,, ale ako sme spominali, INTERNET CAFFICKA PRODUKUJU POSLEDNOU DOBOU ENORMNE ZISKY.
  • 28. februára 2008 18:37:17 CET
    ono mozno mas pravdu a mozno nie..len ak ma nejaky problem typu aky ma dalo sa to riesit inak ako sposobom akym sa ona prezentovala...

ved jej na zaciatku vobec neslo o Katerinu ale o Alexandru a o to ze sa jej neda dostat na prve miesto v rebricku...ja osobne by som to riesil s adminmi priamo, na jej mieste...

az potom, ked videla ze nepochodi vytiahla sprisahanie na nu vedene Nellys a Katerinou...

tak mi povedz prosim, comu teda verit?
  • 28. februára 2008 18:05:42 CET
    Víte,echci se jí zastávat, je fakt, že jsem tu asi týden,a osobně ji neznám,ale byl to jeden z důvodů,proč jsem se tu zaregistrovala, protože jsem se doslechla, že hvězda Kateřina se zase snaží někomu škodit, jak je jeím zvykem.
    Kluci, já si srandu nedělám a tý ženský-myslím Sombsy , je mi docela líto, protože co já vím, život se s ní moc nemazlil a může být ráda, že je mezi živými a to jí není co závidět.
    S kým jsem o ní mluvila, ten ji chválí, jak je to hodná ženská.

Naproti tomu co vím o Kateřině, tak zý není nic svatý a snaží se potopit koho si zrovna namane, ale u Sombsy asi narazila.
    Víte, ono nikdy není nic tak, jak to na první pohled vypadá a Kateřina je pěkná bestie a každdý její slovo je lež.
    Věřte mi, že já bych se jí asi taky ubránila, ale asi to moc příjemný není.

Měli by jste si asi nejdřív zjistit fakta a pak tu ženskou urážet, ale ona si takový jednání fakticky nezaslouží a to ji znám jen z doslechu a nikdy o ní nikdo nemohl říct špatný slovo. Já nevím, ale já ji docela lituju, je na to sama a všichni se po ní jen vozí, aniž by se zeptali na názor jí.
    Klidně mě za to odsudte, ale já vím víc, než vy a věřte mi, že jestli je pravda, co se říká, tak ji upřímně lituju a stojím při ní.
    Zato Kačenu znám jak svý boty, i když ona mě ne. Tohle totiž neudělala poprve.
    Já si prostě myslím, že jste to trochu přehnali, Má prý sice smysl pro humor, ale uvnitř jí to musí hrozně bolet a to chcete? Fakt jste tak necitelní?
    A to platí hlavně na Althoase, kterej ...a to si přiznejme...nevypad ze saklonu krásy a jí si dovolí nazývat ošklivou babicí? Kdyby měl za sebou rakovinu, taky by nebyl tak čilej v úsudcích o ní.
    Proč ji tedy ti subici volej?
    Ne, ona má něco, co my ostatní asi postrádáme, a to je soucit s lidma a porozumění, to už jsem o ní slyšela mockrát. A co,že dává lekce v Alcatrazu? To ví v Praze každej a proč ne, když má tu možnost, s nějakym invalidnim důchodem asi těžko vystačí, nemyslíte??
    A ty, Octore jsi zbytečně moc tvrdej ty bys na jejím místě už z toho všeho zkolaboval a já nevěřím tomu, že si posílá sama hlasy. Kateřina, ta jo, o tom jsem přesvědčená.Alespon nelži, nic nevíš.

Jitka
  • 28. februára 2008 15:20:13 CET
    behá po všetkých net-caffé vo svojom okolí a posiela si body./Asi si kúpila ten bicykel,čo som jej radil./
  • 28. februára 2008 12:38:03 CET
    mno, tie body dostava aj odo mna takze nie je co riesit...dostane sa jej tak toho co od zaciatku chce, byt prva za kazdu cenu v nic nehovoriacom rebricku...

keby si si dala tu namahu precitat vsetky!!! jej prispevky mozno by si aj pochopila preco sme na nu aky sme...

si tu registrovana ledva tyzden takze sa pekne poobzeraj, zistis ze nie nic take cierne ale ani take ruzove ako sa zda...
  • 28. februára 2008 12:33:12 CET
    Jsem tu jen pár dní, ale co jsem slyšela, a co jsem si tu přečetla, nevycházím z údivu.
    Tu paní neznám a může mi být úplně ukradená,ale znám Kateřinu a to mi bohatě stačí na celej život., Ale co vy tady plodíte na její adresu, tak tomu jsem se od srdce zasmála i já.
    A neberte to tak, že by to bylo vaší vtipností, nebo nedejbože chytrostí.
    Jestli tady někdo sviní tyhle stránky, tak jste to vy, protože ona vám sice napíše co chce, ale vzápětí to smaže, aby nesvinila nějakýmy nesmysly pověst stránek, o kterých já ted´dost pochybuju, když si tu drží takový šmejdy, co si dokážou utahovat ze ženský, notabene ze ženský, která je v invalidním důchodu a je jen její věc s čím.

Jste ubozí natolik, že se ted´pustíte do mě, ale já vám hned na začátku řeknu, že je mi to srdečně jedno a od této chvíle je ona tou, který budu ,a s velkou radostí, dávat body, jak jen to půjde.
    A nejsem sama, jak jste si jistě všimli,protože tak ubohej kroužek pitomců nevidím jen já, ale spousta ostatních lidí,jen vy si myslíte,jak nejste chytří a vtipní.
    No, jen tak dál. A garantuju vám, že se vám to v životě vrátí,to už bejvá pravidlem
    UBOŽÁCI TRAPNÍ A NECHUTNÍ

Vaše kamarádka Jituška
  • 28. februára 2008 12:28:42 CET
    normalne sa tesim ze sa bavis...

smiech a dobra nalada sa bezne vyuziva ako forma terapie pri psychickych poruchach takze sme na spravnej ceste
    • 2 posts
    28. februára 2008 11:04:44 CET
  • 28. februára 2008 10:57:56 CET
    FUJ! Styď se! jsi ohavný a nic nechápající falešný humanista

Jak můžeš něco tak hnusného a nelidského po nás chtít? Vždyť kdybychom ji ignorovali, tak naprosto ztratí smysl svého života a nebude mít na koho vylévat tu svou čistou esenci nenávisti...

My, kteří na ni reagujeme jí naopak poskytujeme tu samaritánskou službu, že si má s kým psát, že není v izolaci ve které by trpěla těžkými depresemi a když nebude utrácet svůj důchod za net-café, tak se za chvíli utopí v mamonu, nebo propadne hrnaní na automatech.

Jak vůbec můžeš něco tak nelidského po nás žádat? Vždyť by se to vní koncentrovalo a když by neměla žádný způsob jak s tou verbální agresivitou ven, kdo ví co by se mohlo stát...

Až by za ní přišla kámoška Davidová a starý dobrý doktor Straka, tak by starého pána mohla zavraždit opařením kávou a Davidovou propíchnout jehlicemi na pletení ponožek a takovou krutou smrt bys přece těm dvěma dobrým seniorům nepřál, a což teprve doktor Kalina, jak ten by se musel u orgánů snažit...

Jo chlapče, někoho ignorovat, to si hodně rozmysli, vypadá to na začátku jako lidský skutek čisté dobroty, ale kolik zla bys tím u takové nešťastné bytosti mohl napáchat...

Kdepak, ještě jsou tu zodpovědní lidé, kteří nechtějí mít pani Davidovou a starého dobrého doktora Straku na svědomí ani nechtějí umučit doktora Kalinu prací...
  • 28. februára 2008 8:41:29 CET
    uz to sledujem niekolko dni a ak ste si vsimli tak nasa mila BSE je na prvom mieste...trosku som sa hral a dal hlas alexandre, a cuduj sa svete v momente (teda behom 15 minut) pribudlo milej BSE cca 20 bodov...nie je za tym podvod?

mila pani robi to z coho obvinuje ine Panie?
    chcela si vymoct vynulovanie pocitadla aby sa tak dostala na prve miesto?
    je mars naozaj neobyvany?
    je na mesiaci voda? je sombsa v hlave cista?
    roztopi sa nam ladovec pod gerlachom? bude leto chladnejsie ako zima?
    je BSE mimozemska bytost? predpovedal Nostradamus tuto kauzu?

Edit...trosku som to len usporiadal
  • 28. februára 2008 7:18:39 CET
    Gay, pasák,nebo jen chlap, který zneužije něčí stránky, aby se pomstil a osoba o tom nemusí vědět. protože si nedokážu představit, že by dominantní dáma ztrácela čas a energii, aby psala takové bláboly, ať už se tím živí nebo má bdsm jen jako koníčka, popřípadě ví, že je to úchylka, ke které potřebuje druhou půlku a vztah. Ale mohu se mýlit a jde jen o zakomplexovanou babu, která si takto snaží pozvednout své ego.
    A více se k tématu neozvu.
  • 28. februára 2008 5:27:02 CET
    Ludia preco jednoducho neskusite tu Sombsu ignorovat? Ja som toto cele prehliadal a jediny dovod je , ze pisem je, ze mi je Sombsi trochu luto.
    Ona je zjavne dost psychicky narusena a velmi labilna osoba, ktora v podstate asi zije v nejakom svojom internetovom svete so svojimi imaginarnimi kamaratmi a realnymi nekamaratmi. A som si isty, ze vy vsetci co tu na nu nadavate mate takysto ako aj ja napriklad z toho srandu a viac menej sa zabavate na jej trapnosti. Ale nebol by som si taky isty, ze ju to naozaj netrapi a ze sa kvoli tomu neuziera a nema napriklad tazske depresie. Je to zjavne uplne narusena osoba a kto vie co sa jej moze vobec motat po hlave. Mna napada jedna absurdna vec, ze to nakoniec moze skoncit este aj tragicky, lebo s takymi ludmi nikdy neviete. Napriklad si moze nieco spravit, aby sa vam akoze pomstila, aby dokazala ako ste jej ublizili... neviem co vsetko je schopna spravit, je to predsa chory clovek.

Som si ale isty, ze nikto tuna na fore by nechcel, aby sa nieco taketo naozaj aj stalo. A preto moj navrh ako raz a navzdy s nou skoncit.

TOTALNE JU IGNOROVAT

proste neodpisat ani na jednu jej spravu, uplne si ju nevsimat , to je jediny sposom myslim, lebo ak jej aj zablokujete IP, zacne vam trebars pisat z nejakej prilahlej NETT CAFFE a este minie aj ten svoj dochodok cely na to. Takze skusme ju naozaj ignorovat, nikoho myslim ani nezaujima, tak to nebude problem.

A este chcem vyjadrut svoj obdiv vsetkym normalnym ludom na DOMINE.SK , ktory to spravili uz davno a do diskusie o Sobse sa vobec nezapojovil.

To je asi vsetko odo mna
  • 28. februára 2008 1:07:08 CET
  • 28. februára 2008 1:00:49 CET
    A za děravým závěsem čeká doktor Straka a paní Davidová. Vážnými hlasy unisono promlouvají klientovi do duše. Pletou páté přes deváté. Používají na něho ty nejmoudřejší věty. Říkají mu, že se brzo dozví opravdu všechno. Dobře ví, že oni dva tam vlastně být nechtěli a už mu nic víc neřeknou. Ale vlastně mu ještě řeknou, že orgány jednají. Ale víc mu neřeknou. Pak mu ještě řeknou, že se bude divit. A už mu víc neřeknou. Pak si ho nebudou všímat. Budou na něho mluvit, ale nebudou si ho všímat. Tak. Ignorovat ho budou. Pan Straka to s ním myslí dobře. Ta paní je hodná a nezaslouží si, aby tohle musela poslouchat. Paní Davidová bude rozhořčena. Vlastně už se nechce vyjadřovat. Doktor Straka se taky nechce vyjadřovat. Ta hodná paní se bude bavit. Klient už to nevydrží. Radši pude domů. Doma bude paní Davidová. A doktor Straka. A ta paní, co si to ale nezaslouží.
  • 27. februára 2008 21:53:35 CET
    hihi...ale to uz je sub extremista ze tam vobec dobrovolne liezol...
  • 27. februára 2008 21:35:44 CET
    Vyprovokoval si ma ;-)

Vidim muciaren a v nej je priviazany subik a dotycna ho psychicky tyra tym ze mu nahlas cita svoje prispevky ktorymi nas tu vsetkych oblazuje.
    Subik sa strasne utrapene pozera, na cele ma studeny pot a s laskou spomina na vogonsku poeziu.
  • 27. februára 2008 21:18:27 CET
    Tak teď přemýšlím nad tím, jak jsi to vlastně myslela:

Jako, že si s námi píše nějakej "Švarc" a ta ženská na těch fotkách je zřejmě jeho baba která pod jeho vedením předstírá dominu a on ji vlastně pase ???

Nebo:

Že je to ve skutečnosti gay a ta jeho prsa jsou vyhnaná třeba nějakou sexuologickou terapií agostilbenem (což by vysvětlovalo ten invalidní důchod) a on si tu na netu hraje na dominu a důvěřivé subíky láká do nějakého gay-klubíku, kde jim pak mimo veřejnou provozní dobu natrhává zadky skutečným penisem schovaným pod sukní ???

Tak teda nevím, která představa by byla děsivější...

Ale určitě by se daly vymyslet i ještě propletenější a zvrhlejší scénáře zkuste se taky připojit, představivosti se meze nekladou...
    • 2 posts
    27. februára 2008 21:10:53 CET
    Nikdy si sa voci mne zle nespravala? A co tie vyhrazky sudom ktore som tu uz tak dlho musela citat?
    Tak ake su teda tie IP adresy? Uz si si nieco zistila alebo zase ma budes opijat rozkom? Mna uz toto dohadovanie fakt prestalo bavit.
  • 27. februára 2008 20:31:52 CET
    komu budu a komu nebudu říkat paní je moje věc, určitě né nějaké pochybné amatérské šlapce jako jsi Ty...

Záměrně jsi naprosto ignorovala co jsem Ti napsal v 17:44 hod - proč asi?

Už řadu týdnů nám tu sliubuješ, kolik že se toho brzo dozvíme, nebo jak se sejde u soudů etc... zatím se nic nedělo, teď se dít ovšem začne, ne však podle Tvého scénáře...

Zamysli se, zda budou v tom gay-klubu nadšení z mimořádné kontroly účetnictví, která jim vznikne z toho, že nějaká baba Švarcovic si pouští hubu na špacír a tvrdí, že tam u nich pravidelně poskytuje sexuální služby...

Věřím, že důsledky Tvých tvrzení, si dokážeš při své ostré inteligenci domyslet...
  • 27. februára 2008 20:27:57 CET
    Napřed se mi nechtělo reagovat, ale čím dál,tím víc si říkám, jestli třeba Švarcová není vlastně Švarc převlečený za Švarcovou, ale co já vím? Jen prostě píše jako Švarc.
  • 27. februára 2008 20:24:36 CET
    uz druhy mesiac tu vypisujes ze sa to vsetci skoro dozvieme a stale tu citame tie iste dristy v ktorych len obvinujes p. Katerinu a Lady Nellys z toho ako Ti skodia, nepoznam ani jednu zo zmienenych dam ale su mi sympaticke uz len tym ze na Tvoje hlupe dristy zvysoka kaslu.
    To co pises ze niesi amaterka je tiez na povazenie, nakolko profesional sa svojou pracou zivi a zo zisku odvadza statu dane, ale neviem o tom ze by bola v cechach zivnost na poskytovanie erotickych sluziab.
    Mas jednu pravdu ze Althoas nema pravo posudzovat ci si ako invalidna dochodkyna schopna vykonavat zmienenu cinnost, ale to je jedina vec v ktorej s nim nesuhlasim. Jeho prispevky maju hlavu aj patu na rozdiel od tych Tvojich.
    Pises tu ze nas vsetkych tie zmienene damy zmanipulovali proti Tebe, je fakt ze kto chce psa bit palicu si najde, ale skus porozmyslat nad tym ci Ty sama si nam nedala tu palicu do ruk a nenatrcas tu stale chrbat aby si kazdy kto ide okolo buchol.