28. februára 2008 18:05:42 CET
Víte,echci se jí zastávat, je fakt, že jsem tu asi týden,a osobně ji neznám,ale byl to jeden z důvodů,proč jsem se tu zaregistrovala, protože jsem se doslechla, že hvězda Kateřina se zase snaží někomu škodit, jak je jeím zvykem.
Kluci, já si srandu nedělám a tý ženský-myslím Sombsy , je mi docela líto, protože co já vím, život se s ní moc nemazlil a může být ráda, že je mezi živými a to jí není co závidět.
S kým jsem o ní mluvila, ten ji chválí, jak je to hodná ženská.
Naproti tomu co vím o Kateřině, tak zý není nic svatý a snaží se potopit koho si zrovna namane, ale u Sombsy asi narazila.
Víte, ono nikdy není nic tak, jak to na první pohled vypadá a Kateřina je pěkná bestie a každdý její slovo je lež.
Věřte mi, že já bych se jí asi taky ubránila, ale asi to moc příjemný není.
Měli by jste si asi nejdřív zjistit fakta a pak tu ženskou urážet, ale ona si takový jednání fakticky nezaslouží a to ji znám jen z doslechu a nikdy o ní nikdo nemohl říct špatný slovo. Já nevím, ale já ji docela lituju, je na to sama a všichni se po ní jen vozí, aniž by se zeptali na názor jí.
Klidně mě za to odsudte, ale já vím víc, než vy a věřte mi, že jestli je pravda, co se říká, tak ji upřímně lituju a stojím při ní.
Zato Kačenu znám jak svý boty, i když ona mě ne. Tohle totiž neudělala poprve.
Já si prostě myslím, že jste to trochu přehnali, Má prý sice smysl pro humor, ale uvnitř jí to musí hrozně bolet a to chcete? Fakt jste tak necitelní?
A to platí hlavně na Althoase, kterej ...a to si přiznejme...nevypad ze saklonu krásy a jí si dovolí nazývat ošklivou babicí? Kdyby měl za sebou rakovinu, taky by nebyl tak čilej v úsudcích o ní.
Proč ji tedy ti subici volej?
Ne, ona má něco, co my ostatní asi postrádáme, a to je soucit s lidma a porozumění, to už jsem o ní slyšela mockrát. A co,že dává lekce v Alcatrazu? To ví v Praze každej a proč ne, když má tu možnost, s nějakym invalidnim důchodem asi těžko vystačí, nemyslíte??
A ty, Octore jsi zbytečně moc tvrdej ty bys na jejím místě už z toho všeho zkolaboval a já nevěřím tomu, že si posílá sama hlasy. Kateřina, ta jo, o tom jsem přesvědčená.Alespon nelži, nic nevíš.
Jitka