Forums » Uncategorized

BLOGUL UNUI LABAR CUMMINTE

• 14. januára 2010 22:16:51 CET
    Poate vi tu sa ne lingi cu limba ranile din cur ca tare ne doare te rogggg ca sa ne treaca si noua leziunile anale.Sti bine ca ai mai facut-o si se duce vb.in targ ca te pricepi de minune. Nu mai asa ne poti salva.
  • 14. januára 2010 22:06:47 CET
    Blog-ul meu pentru cine nu stie : http://dsromania.wordpress.com/

si inca ceva , Afara ploua!!!.
  • 14. januára 2010 21:29:13 CET
    :) daca observi in ultimile posturi nu le mai raspund , ii las sa se zgaraie singuri pe fatza ... :D
  • 14. januára 2010 20:36:59 CET
    Te cred si imi pare rau te inteleg dar iti repet nu eu sunt de vina pt.ce ai patit tu.Ci probabil tiganca aceea.Poti evita acest forum daca nu vrei sa mai citesti.Daca nu vrei, poti sa citesti de la bun inceput acest forum si vei vedea ca eu am incercat doar sa-mi expreim punctul meu de vedere.Iar respectiva pers.sa aprins asa de tare incat sa ajuns aici.Daca nu incepea cu injuraturi ramanea doar obtiunea mea si atat.Pentru ca nu cred ca nu avem voie sa demascam falsele "dominatoare".Iar legat de orientarea sexuala fie care pers.e libera sa aleaga ce vrea.UNA ESTE SA FACI PARTE DIN LATURA BDSM IAR ALTA ESTE SA FACI PARTE DIN CEA A PROSTITUTIEI.
  • 14. januára 2010 19:14:07 CET
    esti foarte absurd,ce cauti aici pe un site cu profil BDSM daca nu te intereseaza acest aspect?
  • 14. januára 2010 19:13:49 CET
    La fel si cu cele de pe centura care acum se dau "dominatoare"cand sunt de fapt sparte de atatea pule.Acum se dau drept virgine .
  • 14. januára 2010 19:08:00 CET
    Nu vreau sa te jignesc si pe tine dar daca vrei sa te jignesc sa sti ca pe mine nu ma doare degetele sa tastez.Asa ca nu are rost.Eu ce am am cu jegosul de DanM- Master_Lexx -Defunctu pentru ca ma jignit.Altfel nu aveam nimic cu cioara.
  • 14. januára 2010 17:56:40 CET
    Ai ceva impotriva mea ca vreau sa-ti mut botul ala stricat la ceafa cu tastatura?Ia zi ma smoala ce esti?Te dai smardoi dar esti un terminat.Faci pe dominatoru dar ai supt o gramada de pule pe la boschetari.Dute si spalte ca ai inceput sa-mi burui monitorul.Si ai ceva impotriva mea ca-ti dau la muie?CERT ESTE CA MA PIS PE TINE SI PE TOATA RASA MATI CA UMBLATI PRIN MIJLOACE DE TRANSPORT IN COMUN LA CIORDIT.DACA TRAIA ANTONESCU NU MA IERA RASA VOASTRA.PE CIOARA BORATA SI MARSI IN PIZDA MATI DE URAT
  • 14. januára 2010 15:08:40 CET
  • 14. januára 2010 12:44:28 CET
    Nu m-a luat nici unul de nevasta ca sa fiu muiere. Ca voi, in loc sa va ocupati de femei faceti laba si frecati menta aiure-n tramvai.

Dan, tu esti masochist? Nu-ti dai seama ca te provoaca si asteapta sa-i dai replica? Defunctul vad ca a inteles. Ce are el de pierdut in afara de un cont fals? Colega mea de birou si prietena mea cea mai buna, care a citit, si ea, ce scrie aici spune ca de ce nu stergem toti ce am scris si sa-l lasam sa vorbeasca de unul singur. Si are dreptate.
  • 14. januára 2010 9:45:20 CET
    hmmmm am vazut in ultimile tale 2 posturi cum ca de la statutul de viitor arestat pt trafic de carne vie am ajuns "un barbat totusi destul de prezentabil" , vorba lu Defunctu .. nu stii niciodata ce se va intampla si .. uite ca desi pe la tv am vazut cum sunt vreo vreo 30 de arestati pt proxenetism .. eu nu ma numar printre ei .

In alta ordine de idei .. ce sa intamplat cu tine .. esti blonav .. ai temperatura ? ai mancat ceva stricat ? sau cum ?

tu singur ai zis si ai repetat ca locurile doi si trei sunt 2 masculi si pe primul loc e o joiana . daca eu sunt pe locul 3 ... pe locul doi sa inteleg ca il clasezi pe defunctu si pe mara pe primul loc nu ? sau cum draq de ai dat-o jos ? :))
  • 14. januára 2010 9:17:25 CET
    Sunteti de tot cacatul si mai ales tu care te dai cu topul in cur
    Ai asteptat sa vezi reactia lumii si gata ca sa o scoti pe mara ai bagat-o pe locul doi cumva sa nu o jignesti ca e numarul 1 si acum o frecati ca vezi doamne nu aveti voi nici o legatura cu mara
    A-ti imputit dracu nu numai site-ul asta de analfabeti si ciori ce sunteti ca nu sunteti in stare sa scrieti 2 cuvinte fara sa puneti o cratima gresita sau sa injurati corect gramatical si ziceti de altii ca sunt ciori si borati
    Cand singurii tigani analfabeti si cocalari sunteti voi
    A-ti invatat in padure si limba romana si sa va bagati in seama si uitati-va dreaq in oglinda inainte sa vb de niste persoane care nici macar nu aveti tupeul sa dati fata in fata d-apai sa mai ziceti ca le cunoasteti lasi nemernici si cacati de 2 bani ce sunteti
    ca voi am cumparat zeci de mii si i-am cacat smecherii pulii
    dai cu tastatura muie ain??? pai vino in mortii tai si da odata ca de panarame muiste ca tine care stiu numai sa stea ca soarecii dupa monitor am fumat destule dar sa ai macar un coi sa vii sa iti arati muia de avorton belit ce esti sa nu ai tupeu ca belitule ce esti tu acu urat asa de la natura dar te slutesc eu de tot daca dau ochii cu tine vorba lui defucntu' foc la voi muistilor !!!
    Apropo sklavy ti-a explicat mara ce a inteles lumea??? ca se pare ca ai cam fost putoare ca de obicei si de ce sa citesti tu cand putea sa iti spuna altii si pe Roberta de ce mortii tai o bagi ti-a zis fata ceva?? sau nu a vrut sa te primesca avortonule ce esti ?? mancati toti cacat dar nici macar nu a-ti vazut-o sau intalnit-o !!
    v-ati pupa in cur sa va lase Roberta sa o pupati in cur gunoaie ale societatii !
    P.S. sklavy promit ca o sa iti stricam multe seri de acum inainte !!si nu numai!!
  • 13. januára 2010 22:36:08 CET
    Te-a facut mata cand era frustrata de tot folosesti cuvantul "frustrat"sau esti tu un frustrat libidinos?Pune poza cu tine la profil inapoi sa te mai vedem si noi ca tare frumos esti si apoi stim si noi cine este admin pe www.collarme.com Hai marsi in pizda mati pana nu iti trantesc tastatura in cap de copil slobozit ce esti.Sa treci pe la mine sa-ti mai dau o muie si tie si lui sorta aia care se da drept mare dominatore.De fapt tiganca aia pe numele de scena Roberta iar cel real Simionescu Lacramioara ramane tot cu traista in spate si alearga din casa in casa sa fure.Doua ciori sau adunat.De ce se aseamana se aduna.Si pe baba de Mara nu am mai vazuto de ceva timp.Cred ca ia picat toti dintii din gura. bdsmsklavy pentu mine e unul si acelasi.Dar eu nu am vrut sa jignesc dar a luat foc tiganul ca am spus de site-ul lui parca numai de site-ul lui am spus ca sunt pesti in spate.Parca sunt-em copii si nu stim ca sau mutat toate curvele de pe centura si toate jegoasele au devenit dominatoare pe net.Grija mare sa nu va pricopsiti cu vreo boala.Cred ca tiganul asta de DanM- Master_Lexx -Defunctu deja are gripa porcina Marsi in pizda mata si lingeti tiganca in cur boratanie urata datia-si flecme pe ochii.
  • 13. januára 2010 22:02:40 CET
    uite birahatule ca nu esti singurul care zice ca sunt si Dan .. faza e ca nu prea semanam ... trecem peste .. acum cu atatea frustrari te inteleg ca simti nevoia sa fii si tu supt odata dar mai baiatule nu iti face impresii ca ne va fi mila de tine ... din contra cand te vad jos dau mai tare :)))))trec si peste astea ca orice ti-as spune tot numai cu pulile ramai in cap si sklavy dragul meu imi pare rau sa iti dezamagesc opinia dar eu sunt din alta mama si cu siguranta nu sunt Dan dar uite ca la cat de diferiti suntem voi aveti impresia ca suntem gemeni :))
    p.s. ai uitat sa scrii numarul doi sau cumva nu dormi asta seara???
  • 13. januára 2010 17:39:32 CET
    vallentyne,nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze,ar trebui sa te bucuri,daca treceau golanasii pe partea cealalta cand te vedeau era cazu sa te alarmezi;)
  • 13. januára 2010 17:04:04 CET
    cum nu stii ? ii dai o geanta in cap .. din cate stiu in gentile voastra intra lejer un mic sifonier ;)
  • 13. januára 2010 15:55:58 CET
    Tare mult asi dori sa puna mana lumea care spui pe mine .Dar mai intai sa puna mana pe pula mea sa o ia sa o suga impreuna cu tine cioara.Te dai smecher pisama-si pe capul tau sa-ti faci freza.So fi pisat si tiganca aia in gura ta de acum o prezinti ca prietena LUATIA-SI TOT FAMILIONUL IN PULA NA SUGEAME-AI PULA SI MARSI IN PIZDA MATI TU LA PRODUS IN SPANIA CA ESTI GAOZAR SPART LA CATI BOSCHETARI TE-AU FUTUT.
  • 13. januára 2010 9:37:46 CET
    ba cacatule am zis si o repet sa iti intre bine in capul ala plin de puli Roberta a fost iubita mea si acum suntem in relatii bune dar nu impreuna asa ca nu imi spune tu de unde o cunosc sau nu sau tu cand vine unul sa ii sugi pula nu te uiti la el in buletin ca nu te intereseaza tarfa infecta plina de puli ce esti este??? ai idee ce inseamna sa stai cu un om ?? atunci stii de unde o cunosc pe Roberta cacanar jegos si spurcat si la caca o sa ti-o iei tu cat de curand ca se strange latul si daca te prindem la produs cu tine in Spania ca si asa zici ca suntem pesti uite incepem cariera cu tine sa vedem daca merge sau nu :)))))))))))
    Mars im pula cacatule!!!!!!
  • 13. januára 2010 9:18:12 CET
    Ti-am spus si iti mai repet ca pentru mine DanM- Master_Lexx -Defunctu esti unul si acelasi.Iar acum ma mai faci si sa rad .Te-a facut mata aia sclava cu tastatura in mana? Iar tiganci aceia Roberta care pe numele ei adevarat o cheama Simionescu Lacramiaoara ai verificato tu la acte sa vezi ca nu e din Brasov?Nu mai bine de cat sa dai tu cu pumnul vrei sa ne intalnim sa tio trag eu la caca? Si tot la fel sa faci foc si spume la gura ca nu esti o cioara vopsita si buhaita Asa ca sclavete DanM- Master_Lexx -Defunctu sugeame-ai pula in continuare ca site ca al tau ori cine poate face domnule programator . Acum marsi in pizda mati si suge tu pule incontinuare la toti sclavi si muisti de care spui tu ca ai poze cu ei.Vrem sa ne vedem pozele sau de ce in pizda mati de tigan borat si infect nu te ti de cuvant sa le faci publice?Sunt doar vorbe asa ca vrem sa treci la fapte tigan spurcat.Muie
  • 13. januára 2010 8:36:48 CET
    :) asta e un punct de vedere pt cineva neimplicat in asta .. dar merci nu am nevoie de asemenea servicii .. lol eu sunt programator .. nu am timp de ... alte prostii .. pe de alta parte .. hai ca te iei de mine e una da ... pana la a zice " o fi masa sclava sau nu " e ceva drum .
  • 13. januára 2010 7:55:43 CET
    si tot statistic blogul lui a reusit sa arunce o umbra asupra multor persoane ... nu cred ca a cautat asta dar .. deh .. cine seamna vant culege furtuna ..
  • 13. januára 2010 7:54:12 CET
    eu m-am luat de ea ca a inceput sa dea cu rahatul ei in mine .. prin prostul pus de ea .. atat .. nu te lua de mine nu ma iau de tine .... sa stea in imperiul ei cat vrea sa faca ce vrea .. dar sa nu mai imi aud eu vorbe ... de genul " o fi masa sclava sau nu " ..
    si ai grija cum te exprimi ca "la cate persoane a lucrat si cati a educat ea" pentru bdsmsklavy + kalaul + alalant asta inseamna ca are proaste pe care le scoate la produs :)))
  • 13. januára 2010 5:34:04 CET
    se spune sa nu te pui cu prostii ca au mintea odihnita....nu inteleg ce tot aveti cu mara, ea si-a cladit imperiul pe munca ei proprie, daca nu va convine de ce pula mea mai mergeti la ea...altii vor sa mearga si sunt prea departe idiotilor care o barfiti...eu nu prea ma ridicat-o in slavi dar o stimez pt ceea ce face si unde a ajuns, si toto ce face face su stil si pasiune de care voi nu sunteti in stare.....uniii din voi nu sunt in stare decat sa arunce cu cacat in ceea ce este frumos, si daca cuiva ii face placere sa linga cacatul marei e treaba lui nu inteleg ce aveti voi cu el...personal nu am facut-o dara daca ma gandesc mai bine cred ca as baga cacatul ei in gura sa vad ce gust are....acum o sa aveti ceva si cu mine?
    trebuie sa intelegem cu totii ca gusturile nu se discuta si fiecare dintre noi are dreptul sa facem ce vrem...si daca am linso pe Mara in pizda vreodata e treaba mea si nu va spun cum a fost pt ca nu meritati...deci in topul meu mara ramane pe primul loc, am inselat-o cu ceva timp in urma si acum imi pare rau...dar chiar o stimez mult si va rog mult sa nu va mai luati de ea, chiar nu merita asta la cate a facut pt bdsm-ul romanesc si la cate persoane a lucrat si cati a educat ea....dar multi dintre voi nu au de unde sa stie asta...eu prima data am fost la EA inca de cand a inceput si am vazut-o in timp cum a crescut...
  • 12. januára 2010 22:27:16 CET
    afara ploua !!!!
  • 12. januára 2010 22:22:51 CET
    astept numarul 2 si 1 din topul tau de kkt