11. januára 2010 13:33:08 CET
Bai baieti voi aveti mintea in colturi ? Zau de nu va intreb serios ! Scrieti numai prostii, efectiv numai prostii si ridicati in slavi pe cine ? Pe ez___ ?
pe acolitii ei ? ce vreti de fapt sa demonstrati ? ca nu puteti sa iesiti din mizeria provocata de forumul amintit de voi, ca nu puteti sa aveti principiile voastre fara sa va raportati la ce exista deja... faceti fratilor paginile voastre unde sa va exprimati liber opiniile, faceti ce e de facut daca va pasa de comunitate. Vorbiti de site-uri pe care sunteti cenzurati ? Cenzura mai mare ca pe forumul ala nu am vazut nicaieri, acolo daca nu ridici atotputernica si clica ei in slavi esti luat la ochi si exmatriculat. Asta e ceva normal ? cred ca nu ! E una sa administrezi un site si e alta sa ii indoctrinezi pe useri ! Pe forum sunteti cam indoctrinati nu credeti? Toti copii au acces acolo ceea ce este ff grav. Citesc, invata doar prostii le iau de bune si fac rau apoi. Cine sunt aia vorbesc si sunt a toate stiutori acolo? Adminii? Pai ori sunt admin ori nu sunt, a ma da Dumnezeu pe Pamant in ale BDSM e prea de tot. Pe alte site-uri concurente nu am vazut asta chiar daca regulile lor sunt mai stricte si nu permit sa ai postat un telefon sau un id de mess si te obliga sa le lasi in privat daca vrei sa le dai. Ce e rau in asta ? Cred ca e chiar sanatos.
Repet ma doare capul, ce ma durea pe forumul ala ce ma doare pe unde intru in continuare .
Ridicati in slavi pe cine nu trebuie parerea mea si cine mai scrie cate un post pe o pagina proprie o face ca are de ce ca simte ca trebuie sa ia atitudine. Hai sa facem topuri, sa ne dam cu parerea care e mai mare si mai tare. Si e bine ? E de rahat asta e clar...raman la opinia mea cu cat mai multi cu atat mai bine... are lumea de unde alege si are cum sa faca diferenta intre mizerii si realitate.
bdsmsklavy pe tine cine te-a pus puisor sa te iei de facut topuri si alte alea ? ez___ ? faci parte din categoria manipulati ? nu ai opinii personale neinfluentate de ce citesti pe diverse pagini ? ce vrei tu de fapt ? O parere ca sfaturi nu dau... nu mai da apa la moara la toti amarati pastreaza pentru tine opinia ta si nu te mai lua de oameni sau posteaza opinia cautand sa fii obieciv si impartial daca e cazul .. ca la stiri.. informezi si cine citeste decide singur daca are cap pe umeri !