Forums » Nekategorizováno

Priestor

• 27. mája 2013 14:36:22 CEST
    Niektory z nas D. jedinci z casu na cas riesia, kde sa stretnut a pohrat so svojim S. Napadlo ma jedno riesenie ale nerad by som to rozoberal cez forum. Touto cestou sa mozete cez SS na mna obratit. Hladam k sebe max dvoch serioznych D., ktory by sa podielali na vytvoreni takehoto priestoru.
  • 1. júna 2013 10:12:00 CEST
    zahrať futball
  • 28. mája 2013 12:08:58 CEST
    Obleciky len CK a M&S
  • 28. mája 2013 11:21:30 CEST
    No, nekukal som profil, tak neviem a vo fóre si to nespomenul.

Plus, narážal som nato, či to chceš len v mieste bydliska, alebo si aj ochotný cestovať.

Tak dík, nielen outdoor, všeličo..
    a inak tie oblečky ťa fakt nelákajú a trochu ísť zabrnkať po nervoch?:) Je to celkom sexi.
  • 28. mája 2013 11:15:17 CEST
    kedze mam v profile ze som z BA tak asi to nebudu KE? Ci co myslis?
    Ale inak si vesely chalan a zda sa ze lubis outdoor:)
  • 28. mája 2013 11:10:58 CEST
    Markon, a čo takto ísť von šantiť a dať si povedzme nejaký celotelový semiš prip. latex? Identita zakrytá a ideš..

.. inak keď už chceš ten priestor, kde by to malo byť? Lokalita.
  • 28. mája 2013 11:02:02 CEST
    Je tu ista skupina ludi, ktora tento problem riesi pravidelne. Najst diskretne miesto pre seba a svoje fantazie.
    Mne nejde o nic len najst dvoch troch, ktory maju podobny problem a pomozu s rozriedenim nakladov.
    V ziadnom pripade nejde o snahu to prenajimat dalej.
    A jasne je tu kopa starych harcovnikov, ktory s tym problem nemaju a ja im len ticho mozem zavidiet
  • 28. mája 2013 10:46:41 CEST
    Vobec to nie je tak, že treba neviem koho poznať a neviem kde ako chodiť.

Pokiaľ si slobodne mysliaci človek, dokážeš sa hrať rovnako ako v byte, tak i vonku, v parku, v shope, v kaviarni, v kine, v divadle, v plavárni, v prezliekacej kabínke, alebo kludne aj na radnici..

.. je ale jasné, že človek musí rátať s tým, že môžu prísť istí, no ako by som ich nazval, narušitelia Vašej integrity, ktorí Vám budú chcieť Vaše hry pokaziť alebo znepríjemniť. Na to treba byť pripravený..

Markon, pokiaľ ti nestačia tieto priestory čo som vymenoval, a chceš si naozaj niečo prenajímať, resp. ako píšeš ty "vytvoriť" tak si myslím, že ťa (Vás) to postupne omrzí. Jednak rovnaký priestor sa ti (Vám) môže postupne zunovať, a potom, základná otázka, načo platiť, keď tieto veci sú proste zadarmo na tak veľa miestach?

A to riziko pristihnutia pri čine, veď aj o to tam ide, či nie?
  • 28. mája 2013 10:22:19 CEST
    Ono, nejaké tie priestory sú, to že nepoznáte ľudí ktorí tieto priestory vlastnia je už váš problém.

Neviem či čakáte od tohto vlákna, že sa vám začnú ľudia sami núkať, aby ste sa prišli pohrať do ich mučiarne, alebo niečo podobného. V každom prípade vás musí najprv niekto poznať. Čiže je to zas o tom istom a to, dokopať sa na nejaké to pokecové stretko, spoznať ľudí, dať tomu čas a vybudovať si nejaké tie vzťahy. Ako sa hovorí:"čo zaseješ, to aj zožneš".
  • 27. mája 2013 23:31:13 CEST
    a ja by som to ani tak neriesil to ze kde prave ist zo svojim S. .. ale vseobecne by malo ist o priestor urceny prakticky iba na jednu vec ... a preco by tam tych priestorov nemohlo byt viac ? ...
  • 27. mája 2013 23:30:07 CEST
    Markon , uz tym ze si zalozil takuto temu si si vlastne vynutil to ze sa otom diskutovat bude .... a ja by som navrhoval nech sa aspon povrchove veci riesia tu ... myslim ze kazdy sa moze zucastnit aspon "" vyberoveho konania " ..