Forums » Nekategorizováno

ponižovanie

• 27. októbra 2013 11:32:37 CET
    Ktorý subík by toto nechcel zažiť takúto rozkoš byť nahý na babskej party a ponižovaný? http://www.tubewolf.com/movies/girls-get-rough-kicking-and-whipping-him/?promoid=1584 Pevne verím, že prispeju do forumu aj ženy.
  • 23. februára 2014 22:34:10 CET
    ...i dostal subik ranu po holom
    I potom naraz stal sa dominom.....
  • 19. februára 2014 17:41:20 CET
    Ja mam skor skusenost ze to dany pseudootrok psychicky nezvladne..je malilinko takych co zvladnu psychicke ponizovanie to ozajstne..fyzicke par ran bicikom a uz sa prosi..
  • 6. februára 2014 7:19:19 CET
    ze som na slovensku
    • 13 posts
    6. februára 2014 7:18:41 CET
    • 9 posts
    20. januára 2014 20:09:36 CET
    Aké formy ponižovania máte radi? Myslím skôr v súkromí, pretože na verejnosti je oveľa ľahšie niečo vymyslieť. Ja mám rád napr. šikanovanie a kritizovanie za každú najmenšiu drobnosť, keď je Domina nedokonalá, ale od subíka žiada dokonalosť. Pýtať si od nej povolenie doslova na všetko.
  • 6. januára 2014 10:52:23 CET
    predstavy -fanázia a odvaha ich uskutočniť sú podstatne rozdielne veci, v predstavách je vždy všetko krásne a ideálne a takto pekné to zostáva možno aj v realite, kým sa dotyčný nevysemení a vtedy to už stráca svoje čaro.....
  • 6. januára 2014 3:02:43 CET
    No, ono to nie je celkom tak...

Človek je predovšetkým spoločenský tvor – to je nepochybné.

Je členom spoločenstva – a v rámci neho sa snaží „získať si čo najlepšie postavenie“ – čo kedysi, v prvotnej prirodzenosti, znamenalo byť čo najuznávanejším.

Prirodzene, aj taký „otrok“ (alebo teda niekto, kto sa zaň vyhlási) sa snaží byť najlepším, najuznávanejším – aby bol najzaujímavejším, najobľúbenejším, najpríťažlivejším, najlepším – tým, čo toho najviac zvládne, najviac vydrží, alebo čo sa podrobí a poslúchne už pri najmenšom prejave vôle a podobne.

Ale on (Ralfo) ani nepovedal, že to nemá rád, ba skôr naznačil pravý opak – že toto má rád, že ho práve takéto predstavy vzrušujú.

„Bohužiaľ“, ono je to väčšinou naozaj presne tak, ako to podala Pani Riderka: väčšinou sú to len také „masturbačné fantázie“, ako napríklad vystúpiť na Čhogori [Čchokori], ale málokto si to trúfne naozaj aj uskutočniť... a väčšinou len sníva: „Júj, aké by to bolo skvelé, úžasné...!“ ale už nenájde tú odvahu alebo odhodlanie ísť do toho naozaj naplno („skutek utek´“).
    Lebo im sa na tom spravidla páči len tá predstava, ten výsledok – nie samotné dosahovanie, že by to robili preto, lebo ich to baví, ale preto, aby sa mohli pochváliť, že dosiahli také „postavenie“.
    • 8 posts
    5. januára 2014 21:17:47 CET
    Su nezmysli co pises, clovek je odjakziva sebecky tvor a aj otrok mysli iba na to co ma rad :).
    Neviem si vobec predstavit BDSM kde by sme robili iba veci co nemam rad... to by som to vobec robit nemusel... :) vyslo by to nastejno..
  • 5. januára 2014 21:03:00 CET
    však ja nič, ja muzikant
    • 13 posts
    5. januára 2014 19:39:49 CET
    nekaz im radosť
  • 5. januára 2014 16:00:56 CET
    Väčšinou su to len vaše mastrubacne fantazie, ale skutek utek :-)
  • 5. januára 2014 1:26:24 CET
    Byť ponižovaný, bitý, šikanovaný, týraný a nechaný napospas žene je základným a jediným poslaním otroka. Otrok nikdy nesmie ani len pomyslieť, čo by chcel on, lebo jeho túžba je plniť vždy, všade a za akúkoľvek cenu vôľu dámy, ktorej je potupne ponížený a nekonečne oddaný.
  • 4. januára 2014 18:37:42 CET
    najlepšie byť vyviazaný a dostať pár na holý... v bolesti je rozkoš. poriadna fešanda to dokáže
  • 27. októbra 2013 21:18:08 CET
    *Like* :)
    • 8 posts
    27. októbra 2013 19:36:27 CET
    Jednu sadistku uz mam uz najst iba zvysne dve ci tri :D
  • 27. októbra 2013 16:24:59 CET
    prekrásne video ... každá žena by si s toho mala zobrať priklad
  • 27. októbra 2013 11:36:13 CET
    ...tazku zrealizovatelne