Forums » Nekategorizováno

Vnimanie DS

• 4. novembra 2013 11:59:51 CET
    Ake mate vnimanie DS vztahu, co vas na tom uspokojuje, napľňa. Je možny DS vzťah reálne žijucich v jednej domacnosti???
    Nemam zaujem o prispevky aktivnych prispievateľov v rozlicnych forach, ktory deformovali túto stranku na jeden bordel.
  • 16. decembra 2013 17:11:29 CET
    Ahoj, tým čo to prežívajú závidím tíško, ale súčasne im to prajem, pretože viem, akého veľkého šťastia a naplnenia ich túžob sa im dostalo. Každí kto hľadá a nájde také naplnenie v partnerskom vzťahu s krásami DS je neskutočne šťastným. Súznenie v oblasti DS existuje, žiaľ v partnerskom vzťahu som ho osobne nezažil, ale snívam o tom a ako sa vraví sny by si mal človek plniť a to podobne ako si každý z nás plní tie o DS, či už čiastočne alebo plným priehrštím. V domácnosti si myslím, že to možné je, je to o tom ako si partneri rozumejú aj v bežnom živote a krásne si ho okoreňujú cez DS a súčasne naopak, sú to podľa mňa spojené nádoby. je to o ľu´doch o ich potrebách, prežívaní, precítení, zladení a súznení, je to chémia a súčasne pocity, city a vášeň...dôvera a odovzdanie sa partnerovi. Asi tak, tak dúfam, že som Vám to tu nepokazil aj napriek mojim úvahám, ak áno, ospravedlňujem sa, prajem pekný večer.
  • 2. decembra 2013 21:30:57 CET
    Konecne nieco zmyslu plne:)))
  • 2. decembra 2013 20:06:27 CET
    Já souhlasím. Nám to funguje 11 let...je dost možné,že bez D/S vztahu by jsme spolu ani nevydržely... život staví do cesty různé překážky...rozhodně ale spolu musí skříň a nástavec ladit... na úzké skříni bude nástavec vratký,na široké skříni bude malý nástavec taky vypadat špatně...nikdy se to bez určité korekce z obou stran neobejde.
  • 2. decembra 2013 19:21:14 CET
    ..zaujimave prirovnanie..ale ano..
  • 2. decembra 2013 10:17:08 CET
    D/s vnímám jako určitou nástavbu nad vztahem. Představ si skříň a na ní nahoře nástavec. Ten nástavec té skříni přidává další rozměr, prostě něco navíc, ale pokud pod ním nebude bytelná skříň, tak spadne a rozbije se. Pokud ho postavíš rovnou na zem, není to už nástavec, ale... třeba botník. Takže vztah bez D/s dlouhodobě fungovat může, ale dlouhodobé D/s bez vztahu ne! Ať už jde o vztah partnerský, milenecký, přátelský – bez toho oboustranně naplňující D/s prostě nevyrobíš.
  • 5. novembra 2013 12:24:55 CET
    to vyznelo ako ban z dakej sekty ..
  • 5. novembra 2013 11:01:57 CET
    Kto ??
  • 5. novembra 2013 10:45:37 CET
    Dakujem.
  • 4. novembra 2013 23:05:15 CET
    ....a si na čiernej listine "aktívnych" prispievateľov ! Veľa šťastia ti želám :)
  • 4. novembra 2013 18:35:52 CET
    ak som nieco preskocila .....ale hned na druhej strane mas napr. BDSM a laska...?...prijemne čitanie
  • 4. novembra 2013 17:47:35 CET
    Je tu 22 stranok kde su fora, pozeral som, asi som prehliadol.
    • 5 posts
    4. novembra 2013 17:42:23 CET
    ..ale aby som nebol az tak zly ....je to v pohode mozne ...
    • 5 posts
    4. novembra 2013 17:38:15 CET
    kedze ta nezaujimaju prispevky aktivnych prispievatelov, tak ti nebudem pisat o tom ci je mozne,alebo nie je mat Ds vztah v jednej domácnosti ..o tom nieco vedia ti aktivni prispievatelia, co sa realne objavuju aj niekde inde .....a tak ako uz napisala Mirage na toto tema je tu uz minimalne jedna diskusia ...
  • 4. novembra 2013 17:05:30 CET
    Viem ze sa vies bavit, videl som.
    • 7 posts
    4. novembra 2013 14:59:51 CET
    No co uz... ti aktivni prispievatelia sa aspon pobavia na tychto dristoch
    • 7 posts
    4. novembra 2013 14:30:54 CET
    D/s z môjho pohľadu je naplnené iba v partnerskom vzťahu - ako ty píšeš žijúci v jednej domácnosti, minimálne na báze spolupartnerského vzťahu. Všetko ostatné mne pripomína skor prostitúciu a nezávazný sex bez citov. A ak v niečom nie sú city, je to čisty sex...a čistý sex s D/s nemá podľa mna nič spoločne. Je to len sex..len trochu iný. Ale sú rozne podoby sexu...ale čisto sex je vždy len čisto sex,nech už je akého kolvek zamerania, bez akého kolvek naplnenia duše...Ohľadne D/s vzťahu, chce to len správny výber životného partnera :) ale o to ide v každom vzťahu
  • 4. novembra 2013 13:31:03 CET
    Prepac,cislo za mojim nickom ma zaraduje medzi aktivnych prispievatelov,takze by som vlastne nemala reagovat,ale to vies....zena...nedalo mi:-))))Takze iba chcem upriamit tvoju pozornost na podobnu diskusiu ktora tu uz na presne tutu temu odznela.