analny kolik je osveceny v tvare kuzela ten do vas najlahsie vnikne a dobre drzi dnu ved o to ide o roztahovani analu sa da hovorit az nad 6cm ja v pohode roztiahnem anal kolikom 10.5cm priemer a dlzku vniknutia az 19cm slabo roztahujete to je to a nevyhovárajte sa na panvovu kost kazdy musi dat dnu aspon 8cm za par dni a po par tyzdnoch aj 10cm pisete bludy namastite kolik dobre sadnite nan nech vnika do vas nic sa nestane normalne citite ako vnika do vas a zrazu ako spunt je vo vas az po patku sadnite celou vahou na kolik je to otazka casu za kolko vojde do vas
Neviem ako to objasní on,ja ani neviem ako sa mi ten výraz vžil od čias tirákovania v 90 tych rokoch,,,cesty,sprostí chlapi,ja mladý zajac ,pochytil tie naj,ťahy od učiteľov,,,,bolo treba privyrobiť z výšky sa človek neuživil,
Radšej nič nenapíšem to by boli komentáre,vezmem to odzadu čo nie,
Nedali mi to ruky= lod,ponorku,vrtulník a civilné lietadlo,,,
Vraj su to drahé hračky,,,
Ostatné hračky som odskušal všetky ,vrátane banského kombajnu,
Gulatina, ty sa pytas ci si vkladame analny kolik do zadku a .... no, davat si ho do mocovej rury by bolo aj pre bdsm priaznivcov prilis hardcore, takze ano, davame si ho do zadku...
Ty vole, som myslel, ze tieto temy som posledne dni vycerpal.
ja namazem moj analny kolik v tvare kuzela ktori ma 10.5cm priemer a hlbku vniknutia 19cm mastou dobre to klze sadnem si na neho a za par minut je vo mne to je fakt parada aj ked som neroztahoval 4dni tak vosiel do mna max za 5 min az po patku
s RPG ti ustrelili časť mozgu a brokovnicu ti strčili do riti ,smola je že si prežil ,teraz musíš s tým bojovať
krôčik po krôčiku sa časom vyrovnáš mozgovou aktivitou škrečkovy ,pracuj na sebe