Forums » Nekategorizováno

Análny kolík

• 21. apríla 2015 10:22:49 CEST
    To ako narážal na koly nepriateľov som vedel, no o tej bitke nie. Myslel som si, že bitka s najväčším nepomerom armád bola bitka pri Termopylách.

No tí zase nerobili deflorácie zadku.
  • 21. apríla 2015 9:32:10 CEST
    Este si nenapisal, preco mal prezyvku Vlad narazac, potom by sa azda rozsvietilo. Svojich nepriatelov dal bez milosti narazat na koly. A tie koly sa kam najprv zasunuli ????
    Takze tvoja poznamka bola velmi trefna.
  • 21. apríla 2015 8:29:15 CEST
    Myslím že ani vtedy by im ešte neblikla kontrolka,
    Su odchovaný na filmoch nie na historických realitách odborných publikáciíí,
    Tak Vy mlad nevzdelaná po vašom = USA Dracula,
    Leon sklamal si ma, ,,
    Ved to je národný hrdina Europy,a ty o nom takto,,?,,mali by mu postaviť obrovský pamätník na jeho slávu a vytesať nan tieto slová,
    Len vdaka tomuto vládcovi Transylvánie a východných Karpát vdačí Europa zato že nie je moslimská,ked sa ako jediný vladár Europy zo svojimi 20 tisíc vernými bojovníkmi postavil pri Železnej bráne vstupu to do Europy z juhu, 1.2 milionovej armáde Osmanských Turkov a na hlavu ich porazil,,

• 21. apríla 2015 7:58:07 CEST
    ...to s Vladom Tepesom je riadne trefne, len si myslim, ze vela ludi tu to vobec nepochopi. Mozno keby si este spomenul jeho prezyvku VLAD NARAZAC, tak by sa poniektorym rozsvietilo.
    • 13 posts
    20. apríla 2015 22:58:07 CEST
    vôbec si Aragorna nevšímajte. Nerátal by sa mu deň ak by "vtipne" neprispel.
    • 2 posts
    20. apríla 2015 20:48:39 CEST
    Vlad Tepeš by mal z Vás radosť, ,,
    V Transylvánii ste už boli,,?,,
    tam do Vás dostanu všetko,,
  • 20. apríla 2015 15:16:06 CEST
    Nie, myslím, že nie je.

Pokiaľ si naň musíš sadnúť a trvá ti 2 minúty, kým ho do seba dostaneš, tak si už zrejme na svojej hranici.

3,5 cm navyše tak ľahko určite nepôjde...
    (Aj keď si myslím, že viem, aký kolík máš na mysli. Mám taký doma a ani ja som ho do seba ešte nedostal. Ale videl som v nejakom videoklipe od Lady Asmondeny (tuším) s Lady Sarah, ako sa mu ho tam pokúšali zatlačiť, on sa prehol nad lôžko, Lady Sarah sa mu ho tam snažila zatlačiť celou silou, ale prešmykovali sa Jej pritom podrážky od topánok, tak Jej prišla pomôcť Lady Asmondena a vytvorili akýsi "vláčik", teda Lady Asmondena podopierala Lady Sarah, ako sa mu ho tam snažila vtlačiť, ale neúspešne.
    Napokon si sadol na stoličku, rukami sa priťahoval o sedadlo, trochu sa pokrútil – on na stoličke i výraz v jeho tvári... až napokon tam vhupol a on klesol až úplne na sedadlo.

Tak ale on je známym odborníkom (aj keď neviem, ako sa volá)...

Ja som ho ešte tiež do seba nedostal...

S gumeným kolíkom som sa tiež bežne dostanem len na asi 11,5cm. Raz, pre jednu dominu, som sa dostal až na niečo vyše 12 cm a snažil som sa pritom dostať na 13 cm, ale bolo to nanajvýš len nejakých 12,7 cm – a aj to som si pri meraní možno trochu pridával (nedá sa to totiž celkom presne odmerať).

Teda tých 14 cm by som určite nezvládol... ani keby mi malo riť roztrhnúť... Obmedzením je totiž panva a tuhosť kolíka, ktorý sa jej neprispôsobí... Možno po dlhšom skúšaní a sedení na ňom by to ešte trochu povolilo – ale to by som k tomu asi potreboval aj nejakú pomoc od nejakej pani, telesnú (pritláčanie) i duchovnú (povzbudzovanie – že Jej na tom záleží) ... ale myslím si, že tých 14 cm ani náhodou...

Možno sa to nezdá, ale ďalej to už ide veľmi ťažko, krvopotne sa tam zápasí o každý milimeter.

(Nehovoriac o tom, že som sa potom len zvalil na posteľ, lebo som sa ani na nohách nevedel udržať.)
  • 20. apríla 2015 9:37:57 CEST
    Ááále on už nemá čím rozmýšľať lebo si tým kolíkom vytlačil šedu hmotu z hlavy,chudáčik,,toľko radosti a nešťastia naraz ,, ,
    Príde mi to že ho nahána karma zo stredoveku kedy musel byť inkvizítorom a teraz sa mu to odpláca,,
    Neboj dáš dnu čo len chceš,,,,len musíš rátať že iba raz,,
    Závet už máš,,?//
  • 20. apríla 2015 9:22:57 CEST
    Je to reálne, dokonca aj 16 cm ........

...............žiaľ u niektorých len raz.
  • 20. apríla 2015 3:44:50 CEST
    Gulatina, to si dal do seba uz vo februari, neopakuj sa. A neflakaj sa, tych 14 cm si mohol mat v sebe davno a rozmyslat si mal uz nad sladkou 18tkou.
  • 20. apríla 2015 1:19:03 CEST
    ja dam uz dnu analny kolik o priemere az 10.5cm a dlzke 19cm dobre ho namazem a sadnem si nan za dve minuty je vo mne az po patku a uvazujem nad kupou vacsieho koliku co ma priemer az 14cm je to realne dat dnu 14cm na priemer ?
  • 30. marca 2015 19:36:19 CEST
    vyjma zemana, ví co znamená dát něco do pusy
  • 30. marca 2015 19:29:59 CEST
    ...jo takhle,když to bude čech...
  • 30. marca 2015 19:19:40 CEST
    pak do pusy?
  • 30. marca 2015 19:18:14 CEST
    ten analni kolik,by mel nosit pas cudnosti
  • 30. marca 2015 18:13:39 CEST
    :D :D když to nepozná podle chuti, kam patří, jsou třeba silné vibrace.
  • 30. marca 2015 18:07:49 CEST
    ..To je ovšem už hodně silná vibrace
  • 30. marca 2015 18:05:42 CEST
    To je tak když se Tě anální kolík z pusy zeptá, kde domov můj.
  • 30. marca 2015 17:59:14 CEST
    Je zdravá.
    Kolik smajlu je spokojenost a kolik vibrační analni kolik v puse?
  • 30. marca 2015 17:13:00 CEST
    Smiech potrebujete ked za 1200 rokov neviete kde máte zem,, ,
    Kde domov muj,,,,,,
  • 30. marca 2015 16:57:37 CEST
    je důležitý a je symbolem spokojenosti.
  • 30. marca 2015 15:29:41 CEST
    že se směje.to stačí
  • 30. marca 2015 12:54:36 CEST
    Kdyz ho ma v puse ono vznesene substvim, je to vzdy legracni. Ne pro nej :-D
  • 29. marca 2015 17:36:35 CEST
    ?? :D:D
  • 29. marca 2015 17:35:57 CEST
    zato přeměna Zeuse na Día...i na řetězy došlo