Forums » Nekategorizováno

FootFetish

• 16. augusta 2014 8:47:22 CEST
    Ja milujem nosiť vysoke topánky, a musím mať dokonalú pedikúru...či je zima a či leto...

Opätok na bežné nosenie cca 8 cm...okrúhla špička...blíži sa jeseň, vytiahnem čižmy, väščina je po kolená, krásna hladká elegantná koža
  • 17. februára 2016 15:25:53 CET
    http://i.imgur.com/SLIBlC9.jpg
    http://i.imgur.com/0FmIOZU.jpg

(samozrejme aj na ihlickovom opätku, ale tieto maju taky sado podtón :p)

• 16. februára 2016 7:59:43 CET
    S mojou priatelkou sme boli kupovat topánky-miluje vysoke opatky :). Ja samozrejme tiez. A obskakoval som ju, nosil jej na vyskusanie. Presli sme viac obchodov a niekolkokrat som jej aj nozku pobozkal. Uzivala si to-a ja tiez. Super pocit :)
  • 15. februára 2016 10:43:30 CET
    Áno,nákupne centrá pôsobia hlučne, preplnene a pod dohľadom ľudí, kamier. Človek má pocit, že tam nie je žiadna atmosféra.
    Ak máte rada to vzrušienie z predstáv ako sa niekto pozerá na vaše nohy alebo očami vyzúva topánky, skúste zájsť do tzv malej a rýchlej opravy obuvi s tým,že sa vám odrazu odlepila podrážka alebo odlomil opetok a potrebujete to rýchlo spraviť lebo sa ponáhlate. Potom použiť nejaký poctivý trik ako som pisal nižšie

• 15. februára 2016 8:07:36 CET
    Ano, presne si to vystihol, ked si nesiem topanky na vymenu podrazky na opatku tak si to presne predstavujem, ze by si ujo vzadu mohol cuchnut :-) Skoda, tieto nove prevadzky v hypermarketoch uz nemaju to caro...
  • 15. februára 2016 0:05:04 CET
    Príjemné s užitočným by bolo aj zamestnanie opravár obuvi. Predstava, že sám opravujem niekde v tmavej miestnosti ženské topánky, ktoré môžem voňať do sýtosti je úžasná.
  • 14. februára 2016 23:58:05 CET
    Treba si všímať oči tých predajcov,ich výraz alebo či sa neokukujú po vašich nôžkach už skôr a podobne. Prípadne odhadnúť jeho ff a overiť si to trikom,napríklad zaklamať, že ste unavená alebo vás bolí chrbát a nemožete sa obuť/vyzuť/iné. Vtedy si všímajte ich reakcie. Ak to budete skúßať častejšie, možno na nejakého ff predavača narazíte :-)

ja som si raz všimol, že jeden chlap sa raz v nákupnom centre dlho díval topánky inej ženy dosť nenápadným spôsobom. Žeby ff? :-)

no a mne sa stalo niečo podobné. Kráčam po ulici a mladá žena,po tom ako sa mi pozrela do tváre sa mi pozerala na topanky. Značí to snáď ff?hmm
  • 14. februára 2016 22:20:14 CET
    Čo tak zájsť za psychoterapeutom, vyriešiť sociofobiu a nájsť si partnera, s ktorým tieto veci zažijete a bude to úžasné?

Ako spomenul Lokis, niekoľko desiatok ľudí ma neznáša. Neberiem im to. Je tu však stale viac ludí, ktorí sa rozhybu a idu medzi ludí k zemanovi, či do Hiddenu. Vy máte svoj štýl. Pasívne čakať s mačkou na kline.
  • 14. februára 2016 20:48:27 CET
    Chcem sa spytat, mili pani, co obdivujete damske nozky a silonky a spotene nozicky a take veci, ci niekto z vas nepracuje ako asistent predaja v obchode s topankami. Lebo sa mi to zda ako dost dobre spojenie prijemneho s uzitocnym. Ja si nakupovanie topanok dost uzivam a samozrejme mam vzdy silonky, koli spravnej velkosti. Vacsinou si vsimnem dakych ocumovacov, co ledva cakaju, kedy sa vyzujem a tak. Ale pacilo by sa mi, keby ma obskuhoval vyslovene niekto ff pozitivny. Ono sa to tazko odhadne, ci ten predavac he mily, lebo je slizky had, co chce predat, alebo ci ma vazny zaujem :-)
  • 3. mája 2015 22:09:02 CEST
    Íííééé,,,
  • 3. mája 2015 22:04:28 CEST
    Myslím si, že tu Kráľovná popisovala tie Tvoje Canady ako fetiš balerínky v čižmovej úprave, či nie?
  • 3. mája 2015 22:00:08 CEST
    Užasné Canady z oceľovou pätou aj špičkou a chráničom priehlavku,trojitá podrážka,,
    To je to pravé ked sa držíte jednou rukou a druhou vrtate v 8 metrovej výške,,,na nezaplatenie,,,
    • 3 posts
    3. mája 2015 17:42:57 CEST
    uzasne su drevaky na vysokom opatku, u mna plati cim vacsia noha tym krajsia. Upravene nechty, vyrazna pata a vysoky obluk. Na krasnej nohe je kazda obuv nadherna. Pre mna nie je obuv to co zdobi nohu, ale krasna noha krasnej zeny zdobi kazdu topanku.
  • 2. mája 2015 23:22:41 CEST
    mna vzrusuje ked ma baba obute kozene cvicky drevaky alebo zaby na ne by som vystrekol semeno a lizal to s nich
  • 1. februára 2015 12:19:46 CET
    Nejraději mám kožené, černé, elegantní. Momentálně sháním nějaké na vyšším podpatku - tak od 10 cm, i sandálky, aby vynikly nehtíčky. Kde nejraději nakupujete?
  • 18. augusta 2014 21:17:26 CEST
    Fuha vo verzii ciziem som ich este nevidela. To musi byt sexi! :) presne okruhle spicky. Na velkych nohach to vyzera o moc lepsie. :) ale tie lodicky so zlatymi spickami boli krasne aj ked boli spicate. Urcite si ich uz videla. Ja som bola v pokuseni uch kupit. ;)
    • 1 posts
    18. augusta 2014 20:01:03 CEST

som sa super zasmiala, hej ja som tiez v mladosti nosila tie spicate, moc to frcalo, a tiez som mala nohu dlzky neviem az kam :)))

teraz milujem iba jemne okruhle spicky...

aha uz viem ake platformy, minule som take obzerala noli cierne lakove, skoro som si ich kupila :) mali vypredaje ved vlastne teraz zuria vsade, je cas na nakup na buduce leto :)

Fetis balerinky som raz videla aj ako verzia cizmy, ze boli az do pol stehien, zaujimave to bolo...trocha nezvyk, ale nieco na nich je
    • 1 posts
    18. augusta 2014 20:01:03 CEST

som sa super zasmiala, hej ja som tiez v mladosti nosila tie spicate, moc to frcalo, a tiez som mala nohu dlzky neviem az kam :)))

teraz milujem iba jemne okruhle spicky...

aha uz viem ake platformy, minule som take obzerala noli cierne lakove, skoro som si ich kupila :) mali vypredaje ved vlastne teraz zuria vsade, je cas na nakup na buduce leto :)

Fetis balerinky som raz videla aj ako verzia cizmy, ze boli az do pol stehien, zaujimave to bolo...trocha nezvyk, ale nieco na nich je
  • 18. augusta 2014 17:42:07 CEST
    Anooo tie fetis baleriny su krasne! Zevraj sa na nich stoji ako na baletnych takze verim ze nevycvicena labka moze mat veeelky problem. :) platformi vacsinou tie cele raz som videla platformi co sa viazali ako baletne s takou tou stuzkou to bolo no WOW! :) inak tie tenisky ma aj neviem ci to mozem napisat adi..s (pre istotu takto ;)) ale teraz ich u nas maju asi vsade. A take biele a ruzove jak cukrova vata to som skoro oblizala vyklad! :D presne presne! Ked som bola v puberte chcela som byt"velka zena"a veruze som si aj hlavu tresla! :D a vtedy sa nosili tie spicate ja mam este aj veeelike nohy a vyzeralo to fakt divne. To som mala aj cizmicky jak converse na tenuckom opatku a dlha biela spicka. No moj ty boze to moja noha vyzerala ze je minimalne 50tka! :D
    • 13 posts
    18. augusta 2014 17:13:09 CEST
    Juj ty si moj clovek :)
    Ja tiez nie som na tenisky, ale cipkovane tenisky, to znie uchvatne.

Aj mne pridu baletne spicky, ale aj baletne fetish krasne.

Platformy mysli take ze po celej dlzke je taka hruba podrazka? Ci iba vpredu?

Ja som tiez vysoka, a milujem opatky, normalne si raz za cas tresknem hlavu o veraje dveri to naozaj :))
  • 18. augusta 2014 13:47:53 CEST
    Ja zboznujem platformi. Pridu mi genialne. Minule som videla platformove mokasiny bolo to nieco wow. Inak bezne nosim baleriny kedze som ... vysoka. Ale mojmu byvalemu sa velmi pacili moc ho vzrusovali. A este sa mi pacia cipkovane tenisky. Hej tenisky ktore su z cipky. Boli uchvatne. Inak nejako teniskam neholdujem ale raz mi jeden pisal ze ho vzrusuju klasicke cinany. :D prislo mi to zaujimave. Ale niekedy som uchvatena krasov topanok. Napr take baletne tie ma dokazu vzrusit. Pridu mi nesmierne uslachtile. :)
  • 16. augusta 2014 14:39:54 CEST
    Remienkové sandále na opätku, lodičky v zime čižmy na ihličkovom opätku!!!
    Hlavne v sandáloch na opätku vynikne pôvab ženských nôh.
    • 13 posts
    16. augusta 2014 14:16:46 CEST
    Keby som bol blbec tak napišem= to je jedno hlavne že sa to da robiť aj s tymi topankami,,,
    Inak vysoké sexi kozačkové čižmy aj ponad kolena a k tomu sexi sieťované silonky,k tomu draždivy oblek a každý fanatik s fantaziou musi byt in,,,,
    A v takom niečom niečo robiť,,to nema chybu,,,,sexi baba v sexi veciach,,,,1,,,,