Forums » Nekategorizováno

Problém s pripojením sa na Domina.sk

• 7 posts
    10. septembra 2014 14:52:12 CEST
    ako dolu na stránke máš kontakt.
  • 14. septembra 2014 23:21:24 CEST
    Tí čo to neskusili nevedia aké to je,,,to nie je napísať si len dominant ale si tým sj prejsť a skusiť viac ako sa zdá sám na sebe,,
    Ja mám tiež dosť na robote preto som tu len v noci,,,izby už mám,treba mi dorobiť kupelku a kuchynu a ešte naťahať pár silových káblov zo zdroja čo tam chcem osadiť do novembra na kurenie zo Slnka a ohrev vody,,,kedže plyn nebude,,,a ak aj bude dvihnu ceny tak že sa všetci potentuju,,
  • 14. septembra 2014 15:30:50 CEST
    presne viem o com hovoris. Tieto stavy extazi mavam aj ja. Otec mi vzdy nadava, ze nech s tym prestanem, ze o deviatej vecer aj ak nie je poriadne vidiet, ale vies, ten blazeny pocit, z dobre vykonanej prace a potom tie noci ked od unavy nevies zaspat...masochizmus ako vysity. No a teraz zase utekam, lebo musim dokoncit kuchynu (malovala som ju a teraz sa dorobila aj podlaha)....
  • 13. septembra 2014 21:33:12 CEST
    ,,prepáč a ty si čo vlastne chcela,,,?,,, ,
  • 13. septembra 2014 21:30:51 CEST
    Oprava už mám svoj pc malo to znamenať že som nemohol použiť bodky a čiarky,,versat,,,,
    Musím ťa sklamať china to robí z elestického materálu podobného alobalu,,takže požitok veškerý žádný z toho asi nebude,,,
    Ceruzku nemám zastruhanu /ale nie zo svojej vole sadomasochista som už pozažíval že až,dnes som si vyťahoval taký dlhý trn z hlinikového plechu čo mi pichol do lakťa vieš aký to bol slastný pocit,,,?,, ,,predtým kovové stružliny z brady,,krásne kusy z odletenej flexy,, ,,
    Trne v prstoch na nohách,minule 15 Cm klinec cez nohu čo bol v doske,,,
    Ale popravde niekedy je tá bolesť až dráždivá otupujuca a k niektorej sa rád vraciam,,to prezradím že to mám rád zopar sadomaso a potom príde uľava organizmu,,,
    Extáza z vlastného ja,,,
  • 12. septembra 2014 17:40:23 CEST
    Ďakujem za dobrosrdečné odpovede. Moja otázka bola adresovaná na admina tejto stránky...
  • 12. septembra 2014 11:32:42 CEST
    Krasny den aj tebe...mne sa paci ked prsi. o rolkovych pc som este nepocula, ale rada a zdokonalim. nebudu ich vyrabat aj z koze ??? to by bol fajny materialik. Ty nepouzivas versatilku ? Ja mam len obycajnu ceruzku, musim si ju vzdy zastruhat, aby bola krasne ostra a to sa mi paci...ostre a vzdy po ruke.
    Apropo..nemam rada vibrujuce mobily...hnus.
    • 9 posts
    11. septembra 2014 19:26:44 CEST
    no podla toho co mas konkretne na mysli,,hm,,tolko veci sa da s kadecim robit ze sa clovek az divi,prepac ze nepouzivam versatylky,opravujem jednemu stare pc ale ako vidim maka takze ok,,potom kecnem ked budem na svojom pripojeni,,ale veci s vybrujucim mobilom sa tu uz popisalo ajaj,ono tie nove foliove pc tablety co das do rolky to bude zasa lahoda pre uchylov ked sa to bude predavat vo velkom,,hehe,,pekny uprsany den
    • Moderator
    • 33 posts
    11. septembra 2014 12:20:33 CEST
    Zial stranka funguje tak ako funguje, nema verziu pre WAP, odporucame ju pouzivat na PC alebo na novsom telefone, nie na telefone ktory nema ani internetovy prehliadac...
    • Moderator
    • 33 posts
    11. septembra 2014 12:19:06 CEST
    Kebyze mame mazat cele forum vzdy, ked sa v nom zjavi nejaky prispevok, ktory nepatri k teme, tak to mozeme rovno celu stranku zmazat...
    • 1 posts
    11. septembra 2014 10:05:45 CEST
    V lavom menu dole mas kolonku podpora. Tam je link kontakt. Klikneš na to, to ti vyhodi bud gmail, alebo outlook, kde ti automaticky vypise email na admina. Ten si skopiruj/opis a pouzi. Alebo je tu este jedna moznost. Je tam i link na Zrusit konto.
  • 11. septembra 2014 7:12:39 CEST
    da sa robit s PC ???
    • 5 posts
    10. septembra 2014 20:00:04 CEST
    tak sa kurva nauc robit s pc
    • 5 posts
    10. septembra 2014 18:35:40 CEST
    Som ti pisal a ty nič :)
  • 10. septembra 2014 17:08:02 CEST
    • Moderator
    • 33 posts
    10. septembra 2014 15:18:40 CEST