Forums » Nekategorizováno

prevychova

• 7 posts
    13. septembra 2014 19:14:46 CEST
    najdem niekoho.
  • 11. októbra 2014 15:35:30 CEST
    si zabil......
  • 10. októbra 2014 22:03:24 CEST
    tolko koruniek nemaaaaš aby si ma kuuuupila
  • 10. októbra 2014 16:37:13 CEST
    Chodis do prace, si zenaty... ako by si riesil otroctvo? Lebo zatial mam pocit, ze tu len dristas. Otrok ma rozum, ma mozog. Len je vlastnictvom. A musi konat v prospechmajitela, nie vo svoj
  • 10. októbra 2014 16:35:12 CEST
    Plne Vám rozumiem, vznešená majiteľka. Samozrejme, že som ani len nepomyslel na sex. Pre otroka, ktorý sa dobrovoľne vzdá spoločenských, občianskych i ľudských práv a podpíše to vlastnou krvou je nemysliteľné aby mu také niečo čo i len na myseľ prišlo. Síce otrok nemá myseľ, len pud a inštinkt, preto je potrebné aby za neho myslela majiteľka.
  • 10. októbra 2014 16:30:04 CEST
    Ty mas deti. Ako prijmas predstavu, ze deti otrokov su otrokmi a majetkom pana/pani otroka? Ktore moze predat a nakladat s nimi ako s tovarom?
  • 10. októbra 2014 16:28:46 CEST
    Ja nehladam sexualneho otroka... v staroveku prekvital obchod s otrokmi, ak mi teda rozumies. Presne takeho otroka chcem. Nie, ze pride raz za dva tyzdne akym on je strasnym otrokom. Ozajstneho otroka, ktoreho si kupim a bude mojim dosmrti. Ktoreho ked poslem kopat do uranovych bani, tak pojde, ktory nema ludske prava
  • 10. októbra 2014 15:56:38 CEST
    Otrok, ktorý stojí za to sa nekupuje. Skutočný otrok sám platí dáme za to,že sa ho rozhodla použiť či už raz alebo opakovane. Nepozná slovo nie, nedá sa, nemôžem. Baží po tom, aby konal nielen Vaše príkazy, ale dokonca Vaše myšlienky. Jeho najvyššou métou je totálna poslušnosť, vernosť, oddanosť a spokojnosť dámy.
  • 10. októbra 2014 15:52:03 CEST
    Prevýchova spočíva najmä v mysli a citovom rozpoložení. Ak je otrok skutočne ochotný podstúpiť prevýchovu, musí sa to začať v jeho mysli. Musí si nielen v príjemnom čase či prostredí, ale dokonca proti vlastnému cíteniu či potrebám plne uvedomovať, že na ňom absolútne nezáleží a jeho otrocká služba musí byť verná, oddaná, pokorná, ponížená a dôsledná.Ak si plne uvedomuje svoju bezcennosť a všetko úsilie vynaloží jedine na plnenie vôle dámy, je na dobrej ceste k použitiu. Avšak nesmie mu absolútne záležať na vlastných potrebách, pocitoch či predstavách. Ak odovzdá dáme telo i dušu, pochopí že jedine ona a nikto rozhoduje o jeho potrebách, pocitoch ba aj predstavách a myšlienkach. Len potom smie dúfať, že snáď bude raz použitý. Na čo? O tom on nerozhoduje. Je iba nástrojom konajúcim vôľu svojej dámy.
  • 9. októbra 2014 19:36:17 CEST
    Ja by som otroka i kupila, ale to by musel stat za to :-)
  • 9. októbra 2014 19:04:19 CEST
    Základom prevýchovy otroka sú:
    1. Otrocký vernostný poriadok.
    2. Otrocký spoločenský poriadok.
    3. Otrocký pracovný poriadok.
    4. Otrocký disciplinárny poriadok.
    5. Otrocký trestný poriadok.
    6. Otrocký súdny poriadok.
    7. Otrocký bezprávny poriadok.
    8. Otrocký majetkový poriadok.
    9. Otrocký menejcennostný poriadok.
    10.Otrocký týrací poriadok.
    Všetke tieto poriadky sú pre otrokov do bodky záväzné a musia ich nielen dokonale poznať, ale aj bezozvyšku uplatňovať. Porušenie, či neznalosť akéhokoľvek ustanovenia je pre otroka trestné. Dámy si môžu upraviť čokoľvek ich len napadne a otrok je povinný konať v súlade s touto úparovu.

• 15. septembra 2014 15:33:00 CEST
    Si myslis? Za takych 60€ bude cierny jak moj pes... Solarium je uzasna vec na zcerenie... a este sa aj plati...
  • 13. septembra 2014 20:47:29 CEST
    Toto nieje o peniazoch. Aj keby si bol neviem aký majetný tak si za ne kúpiš iba k...u.
  • 13. septembra 2014 20:39:54 CEST
    Jupi,,jaj,,jaj,,jupi,jupi,jááj,jupi,,jááj,jááj,jupi,jupi,jááj,,
    A já černé deti mám,,,,,heheh,,
    Zásada číslo jedna= zohnať čierny box na topánky,,
    2=Dereš,trstenica,reťaze,horuci vosk,kolík,štipce,elektrošoky,oceľové lano za autom,,a drevený ruksak = budu grátis,,,
    Stačí spísať závet,,,
  • 13. septembra 2014 19:31:55 CEST
    Snažiť sa môžeš kolko chceš
    ale čérnym sa nestaneš
    • 7 posts
    13. septembra 2014 19:23:26 CEST
    Co obnasa pojem otrok. Skus to definovat