4. februára 2015 16:38:20 CET
Po prdely relky ale ste to tu roztočili,,
No východniari,pred Vianocami som im pomáhal dorobiť osvetlenie v kupeľoch aby stihli termín odovzdania do EU kontroly,nevideli sme sa 5 rokov,nič proti su to super partia ale týžden stačilo ani kristus boh im nerozumie,ešte keby len východiari ale v partii všetko rodina ten si zobral jeho sestru ten zasa sestru druhého bratranca atd miš maš a ešte k tomu jeden poliak druhý čechur krížený od Ostravy tretí polorusín a polomadar,,ešte že som zobral aj suseda na výpomoc inak zabudnem po slovensky,,
Najväčšia haluz bola ked zarevali dačo z prízemia a ja automaticky = dobre hej áno,,,ale neviem načo,,iba kukáme na hodinky 21 ťahali sme nonstop celý den,,tak zbalím meráky a idem dolu hotelom,čudné ticho,vravím susedovy ,ty kokso oni su fuč ved mi sme tu sami,,,ale si kokot nestrieľaj si zo mna lebo ma pozná,, a ja fakt tí čuráci nás tu zamkli zabudli na nás,,,,,
No veruže tak a telefony vonku v dodávke,,najhoršie že hotel ešte zvnutra istený krížovými mrežami a dvere na hydrauliku,,
Kým sa sused motal ako Mr,Bean,,,tak jediná vec čo ma napadla ako von tak cez vzduchové prieduchy klimatizácie,tej veľkej priemyselnej,ešte konventory neboli založené,,,no ak ma dakto videl ked mi nohy a riť trčala 2 metre nad zemou ponad chodníkom ako som sa trepal von ,tak mal zážitok,,,,išiel som prvý ak by to povolilo lebo sused je ľahší o 25 kilo,,keby on prešiel a podomno sa to odjebalo tak ani boh ma nevytiahne,