Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 5 posts
    3. februára 2015 22:56:53 CET
    Napísal som niekde, že na akciach nebola zábava? Prípadne,, že fotoworshop bol predražený? :-) ..nauč sa čítat a porozumiet textu a najma reaguj iba na veci, ktoré si si naozaj prečítal na verejnom fore a nie co sa ti drunken postažoval do sukromných správ, ako som na neho "zly" ked niekto ponúka predražený tovar, alebo službu, mám právo na to upozornit a je naozaj na ľudoch, či na to pristupi, alebo nie. Trebars ja som raz spravil to, že som od teba kúpil hračku a najprv si neoveril cenu ,a po čase som zistil, že som ju mohol kúpit minimálne 2x lacnejšie. no bola to moja chyba, ale viem, že už by som si od teba nič nekúpil.

A to, že mi drunken dal ban z uraženosti, mno "strašne" ma to vzalo.
    • 5 posts
    3. februára 2015 22:53:28 CET
  • 3. februára 2015 22:50:57 CET
    berte si priklad zo mna ...
    stretka organizujem pre radost
    kto pride pride kto nie nie ... neriesime...
    nejde ani o zisk ani nikomu nevyratavam stratu za full luxus servis co u mna priatelia maju ...
    ked chcem obdarujem koho chcem pre dobry pocit co z toho mam ...

akosi netreba zabudat pre co vlastne sa organizuju stretka . pre mna je to preto aby sme sa stretli priatelia z daleka i blizka a pokecali , posantili , poakcnili a naucili sa aj nieco nove ... . alebo ak uz teda niekto organizuje stretka a workshopy za ucelom zarobenia aby sa dokazal aspon trochu tvarit ze je tam aj kuska zaujmu a radosti ...

ved vsetko co robime robime sami sebe pre seba ...
    • 7 posts
    3. februára 2015 22:45:19 CET
    si sopliak,čo by mi mal vykať,serieš si do huby,nevieš si spraviť poriadok na stretkách,čo sa týka fajčenia.
    Daj si pohov.Môžeš mi dať kľludne ban a dobre vieš,že aj tak na teba seriem.
    • 5 posts
    3. februára 2015 22:40:23 CET
    1BaDeSaM tvoje pokritecke bliakanie si nechaj preseba. A dobre rady rozdavaj sam sebe najskor.

Mladyotrok Roky dozadu tu bolo par nadsencov co za vlastne chodily po slovensku a stretavali sa z ludmi a organizovali prenich stretnutia. Boli stratovy ale vedeli sa spolocne zabavit a nato cenovku nedas. ostalo ich iba par aktivnych v nasej "komunite" .

Organizovat niečo nieje vdacna vec. vid prispevky vo vlakne.

Modra bola po rokoch v BA podarena akcia.
    pocitalo sa z vacsim poctom ludi ako bolo nakoniec
    co mohlo viest k fin. nezrovnalostiam ale terno to pre organizatorov LadyDsPar a Drunkena nebolo.

Corwin uprimne vychladni trocha.
    Dakujem ti za navrhnute priestory ku stretkam.

Workshop je skvela vec a treba ho zaplatit.
    kto ma pochybnosti o vyške ceny nech sa neregistruje. Ak to chce mat za inu cenu nech si to zorganizuje a sam uvidi ci sa zmesti do rozpoctu.

Dalej sa tu natom odbavovat nema vyznam.

Workshopy sa budu organizovat dalej a ked nemate vecnu pripomienku knim tak radsej nepiste ziadnu.
    • 7 posts
    3. februára 2015 22:26:04 CET
    a bolo to dobre zorganizované a pokiaľ viem,tak sa to všetkým účastníkom páčilo.
    Bodaj by bolo viac takých ľudí,ktorí obetujú svoj čas pre zábavu iných a či na tom niečo zarobia,je len na ich šikovnosti a na záujme účastníkov.
  • 3. februára 2015 22:09:21 CET
    Oj, do certa, niekto sa nasral
    • 7 posts
    3. februára 2015 22:06:57 CET
    Corwin,akú akciu si ty zorganizoval???Okrem stretiek v BA čo ide ako na bežiacom páse...
    Nič,ani si nič také neni schopný,len sa stále navážaš do ľudí,ktorí niečo robia na rozdieľ od teba.Tam si organizuj,kde si a nestrkaj nos,kam nemáš.Lenže tam na teba každý serie a ani si neprdneš a preto stále robíš zle na Slovensku.Už som počul názory,že v určitých našich komunitách budeš persona not gráta,pokiaľ ti nadalej bude takto jebať.Skludni sa,lebo budeš len kriklúň,na ktorého každý kašle.
    Ak si dobre pamätáš,organizoval som dobré akcie u Madam Texy,lenže si sa na nich nezúčastnil.....a tam sa mi veru ani náklady nevrátili.
    P.S.Je to priateľská rada a nie žiadny podryp.
    • 1 posts
    3. februára 2015 22:01:48 CET
    Polozte si otazku kto z vas by do nejakej akcie vrazil svoj drahocenny cas spalil kopu benzinu prevolal vela minut povybavoval vsetky formality a robil to zadarmo? So stratou? Asi nik. Kazdy zvas by chcel aby sa mu aspon vratili naklady.
  • 3. februára 2015 21:37:33 CET
    .
  • 3. februára 2015 21:23:36 CET
    .
  • 3. februára 2015 21:19:23 CET
    .
  • 3. februára 2015 20:50:43 CET
    naco su tam tie tlacidla pri spravach EDIT a DELETE...neviete mi poradit ???
  • 3. februára 2015 20:41:48 CET
    Nejdem posudzovať a miešať sa,dám iný príklad roky som chodil na medzinárodné výstavy a nie je to také jasné ako píšete aj v Mníchove,Viedni,Prahe boli cooll špička svet in atd,,nasadili po roku vysoku latku vstupného aj prenájmy miest na prezentáciu a predaj a čo sa stalo,,?,,my z východu,slabý príjem vysoké náklady = prestali sme jazdiť a po 2 rokoch mali z 89,000 ludí denne 10,000 za víkend,,,potom im nebolo zaťažko každého telefonicky volať a ukecávsť len aby sme sa vrátili a zrazu im stačili tretinové vstupné ceny aj za metre,je to o biznise ked si nenažratý skapeš na svoju chamtivosť,Trenčín výstavisko si 20 rokov drží ten istý štýl trend ceny a maju tam tisíce stále z celej EU,
    • 5 posts
    3. februára 2015 18:50:53 CET
    hmm, porovnávat akci vo Viedni s Modrou, to je ako porovnávat mrcedes so škodovkou z bazaru.
    Pozeral si program a kde to je? ...ak si čítal poriadne tak v cene je napr aj občerstvenie na oppening party, a to nehovorim miesto, kto tam je atd ...

len škoda, že ste začali reagovat až potom co tu smazal a pomenil svoje príspevky.
  • 3. februára 2015 10:43:57 CET
    vystihla si to dievca
  • 3. februára 2015 10:04:56 CET
    Mozno tak nejde o cenu ci priestor ako skor o reakciu na toho kto to chce organizovat..

Leon vies ze aj keby si si pytal napr o 10 - 20 eur viac nevadilo by to .. vacsine ludi lebo ta poznaju a mas co to za sebou... plus aj vydarene akcie ...

A niekto kto sem dosiel pred par dnami a prehnane chce len nevie ako komunikovat s ludmi .. je jasne ze nanho reaguju ludia tak ako corwin ja alebo iny ktorym sa jeho evidentny zaujem zbohatnut na bdsm lebo teraz to fici nepaci...

Tak ci onak kto chce pride kto nie nie..
  • 3. februára 2015 9:50:46 CET
    sikovnosti sa medze nekladu a kto chce, si zaplati a nema s tym problem ci organizator ma z toho zisk. Ved ked niekto nechce, nech nejde. Zaujimave , ze na to poukazuje niekto kto tam vobec nebol a toho to trapi..z ucastnikov nikoho, vsetci spokojni. Uplne posahane.
  • 3. februára 2015 9:07:31 CET
    len tolko,,,, ,,,nič viac
    • 9 posts
    3. februára 2015 8:56:50 CET
    Nejako mi unikla podstata toho čo Ti vlastne vadí.
    To že eventuálne mohol zarobiť nejaké euri drunken,alebo Ti vadí,že vôbec niekto ma tu drzosť a nerobí niečo pre komunitu zadarmo,alebo dokonca zo stratou?
  • 3. februára 2015 8:46:19 CET
    čím viac ženských, tým väčšia zábava pre mužov, no nie? ved vieš ako tam vy chlipnici sedíte a čakáte na mladé mäsko :D :D :D
  • 3. februára 2015 8:29:56 CET
    leon .pekne napisane ...vies nikto si neuvedomi cas ktory tomu venuje organizator jeho naklady spjene s vybavovanim telefon auto a tak
    • 13 posts
    3. februára 2015 8:16:09 CET
    je vstupné na vienneseropefestival vo Wiedni. Bez ubytovania a bez stravy. Nezarába tu náhodou niekto na BDSM komunite ktorá má predsa nárok na to aby dostali všetko len za skutočné náklady?
    • 13 posts
    3. februára 2015 8:07:34 CET
    nechutnú diskusiu som nečítal teda hodne dávno. Na našich akciách napríklad doplácajú muži na ženy. Majú drahšie štartovné. Je zaujímavé že žiadny chlap sa ma ešte nespýtal prečo je to tak. Ženy sa na to pýtajú.
    • 13 posts
    3. februára 2015 7:52:31 CET
    Ako súvisí toto vlákno s financovaním akcií?