Forums » Nekategorizováno

Workshop

• 5 posts
    1. februára 2015 20:14:17 CET
    na vas furt slyšim iba pozitivne reakcie ..škoda len, že ste naleteli na "sladke" rečičky drunkena a dajako si nevšímate, že vas využíva. Ale možno na to časom dojdete
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:12:19 CET
    ceny za prenajom sa davaju aj v celku aj za jednotlivcov, zaleží od prenajimatela ...ale ja sa nebavim o prenajimatelovi, ale ked mi prenajimatel povie, že mi prenajme miestnost za 400 eur, tak ludom nepoviem, ze ju mam prenajmutu za 1000. A o tom ja hovorim
  • 1. februára 2015 20:12:07 CET
    Ty co nechcu byt ogabany nepojdu na akciu no ja chodim na rozne zrazy a akcie nie len na sk ale aj v cz a mam odhad a ocakavania co za svoje peniaze dostanem ,
    Poznam viac ludi v tejto komunite co radi na nej zarabaju a podstatne viac
  • 1. februára 2015 20:10:42 CET
    chceš aby som si ťa prestala vážiť aj keď ťa považujem za jedného z najlepších priateľov v D/s komunite?
    tak kľudne pokračuj
    mám pocit že prestávaš mať mieru...
    ale to je tvoja vec...kľudne pokračuj
    • 1 posts
    1. februára 2015 20:09:56 CET
    Pozri si uroven cohokolvek u nas a v zahranici? Zoberme si do uvahy taky tuning zraz u nas carat co tam su tam najebanci tazke ublizenia na zdravi a znicene auta a zober si zraz v Rakusku na Worthersee. Porovnavas SK s inymi krajinami cize porovnavas neporovnatelne. A cena za ktoru sa prenajima priestor je len na dohode medzi prenajimatelom a najomcom a pokial nevies ceny za prenajom sa davaju v celku nie jednotlivo
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:07:35 CET
    a teraz čo? ..drunkena? a to, že chce zarabat kde sa dá? Všimla si si vobec, čo on píše?
    a kedže si mala na stretnutí v sobotu až tri chody na obed, ved opíš, ake to bolo dobre :-)
    Pokial viem, tyžden pred chatou drunken napísal, že jedalny lístok sa ruší ...ale ked ste tam mali ozaj všetko, čo tvrdil, že ste mali tak potom sorry ...a určite ste mali aj skvele nedelne a pondelné večerné hody, kedže toho muselo ostat pre každeho docela dost, ked to porozdaval
  • 1. februára 2015 20:06:44 CET
    Taaak taaak moja....asi začneme robiť iba súkromne akcie A hej riešia to taký čo toho "poriešili" teda neurekom tolko akcii júúúj. Zavidenie si to je take Slovenske :)
  • 1. februára 2015 20:02:18 CET
    Tieto veci myslim ze úi medzi nami a Marošom..ano pohadali sme sa tam my a Drunken..ale to je naša osobna vec....potom nalada bola dobra...a všetko sa vyvrbilo tak ze bola zabavna sobota vecer...nie sme chrapuni že človeka odhodime ako handru...aj ked sme sa pohadali, tak ho radi uvidime na našej chate a našich podujatiach (ked nejake budu)... BOLI SI TAM????? NIE...tak nerozoberaj tu laskavo veci z tretej ruky...ak mas zaujem počuť ako tam bolo..dojdi k Zemanovi a možme pokecať uplne v pohode :) :) :)
  • 1. februára 2015 20:02:01 CET
    zlatik tieto zadubene hlavy budu stale rypat aj ked sa ich to netyka ,0
    • 5 posts
    1. februára 2015 20:01:21 CET
    hmm ...chod na stretnutie, čo robí riderka a leon,alebo čo sa robí v Čechach zaplatiš iba za to, čo pýta prenajimatel za osobu nič navyššie. Vieš presne, čo platíš, u drunkena, on niečo napíše, a po čase zistíš, že je to inak, resp. ani neviš, za čo platíš. A ani organizator nepyta od inych, aby mu doplatili pripadnú stratu. V tom je ten rozdiel a dost podstatny.
  • 1. februára 2015 20:00:56 CET
    corwin corwin corwin...skús prehodnotiť či už ozaj nieje toho dosť...prosím ťa
    • 1 posts
    1. februára 2015 19:56:48 CET
    ale ak aj zaraba na ludoch (aspon podla teba) tak ty ludia s tym dobrovolne suhlasia. Ked nechces aby niekto zarabal na tebe tak nechodievaj nikam ani do obchodu. A vlastne sa ani nesprchuj lebo vodari na tebe zarabaju, nebud na nete lebo provider na tebe zaraba atd...
  • 1. februára 2015 19:55:49 CET
    zlatik tieto zadubene hlavy budu stale rypat aj ked sa ich to netyka ,0
    • 5 posts
    1. februára 2015 19:55:11 CET
    hm ja mam info, že skvela nalada ani moc nebola kvoli drunkenovi ..ale ok vy mu držíte, takže v aj ked vas ogabe, tak mu budete držat stranu Alebo nie je pravda, že chata bol Váš nápad,a drunken sa na tm priživil a urobil zo seba toho naj organizatora?
    • 5 posts
    1. februára 2015 19:52:38 CET
    ale ja viem, že nezarobil, pretože mu tam nedošlo tolko ludi s ktorými počítal ....ale nech zo seba nerobí samaritana, ktorý robí všetko pre dobro slovenskej komunity. on robí veci len na to, aby na nas zarobil ...to, že mu to nevychadza je skorej o tom, že ako sice tvrdil, že zvlada marketing a reklamu, tak je v tom skorej ako školkar, ale to je jeho hlupost a chyba
    • 4 posts
    1. februára 2015 19:52:00 CET
    Nedá mi nereagovat. Podmienky akcie boli verejné známe každý kto zaplatil je svojprávny A súhlasil S tým čo za.svoje peniaze dostane či drunken na.tom zarobil alebo nie je.úplne jedno je.to.jeho vec.pokiaľ má.ľudí ktorých jeho akcie zaujímajú, koho nezaujímajú nejdú tam to je celé, corwin,všetci už vieme že O tie akcie nemáš záujem tak to už prosím ťa neerieš.
  • 1. februára 2015 19:51:45 CET
    Chata bola super...priatelska atmosfera, mali sme stale čo dzobať, stale čo piť, a hlad nas netrapil vobec...za taku cenu to bolo myslime dobre na to ako bolo okolo toho organizacie a kopec veci sa zaobstaravalo aj z vlastných zdorojov (nejake drobnosti čo všetci prispeli ešte naviac ku všetkemu) a nikto sme si nepýtali ani cent za to.
    A ked sa chcela riešiť chata riešte ju taký čo tam boli..ked im vadila cena nemali isť..či mali sa vyjadriť a informovať. Koho sa chata netýkala načo sa to rozobera...
    A prečo Drunkena osočujete za to, kolko chát ste zorganizovali vy čo sa ohradzujete na to...
    • 1 posts
    1. februára 2015 19:48:45 CET
    to je cista kokotina ze nechce nik prenajat priestor ved predsa ty majitelia restik niesu jebnuty a nepovedia nie niekomu kto im donesie cca 50 ludi s ktoreho tam kazdy priemerne necha 5€ ved to mas isty zisk to mas 125€ len za pojebane okey dohodnute budete mat uzavrety priestor
  • 1. februára 2015 19:47:38 CET
    Nerada sa zapajam do takeho to utocenia jeden na druheho , no bola som na tej chate a ako zena ktora vari a riadi domacnost a pomahala som organizovat ine zrazy a viem co vsetko sa potrebuje , a co kolko stoji a na to kolko bolo k dispozicii jedla a vsetkeho,ver alebo nie urcite nezarobil ako si to tu ty vyratal ,ked mas voci drunkemu antipatiu neberiem ti ju ale neutoc na nieco do coho nevidis a nerobil si nikdy nic take drunkema urcite nedostatky ale to mame kazdy jeden co sme tu no v tomto mu verim kolko co stalo
    Mam ta rada corwin ale taketo napadanie
    • 5 posts
    1. februára 2015 19:45:41 CET
    je mi jasne, nemaš relevantnu odpoved, tak sa vyhovaraš na ignore :-)
    ..ale vieš co? napiš mi tu ešte dovod, prečo človek, ktorý chce prenajmut priestor ti volá z anonymného čisla a už sa ti neozve a ani nenapíše ,-)
    • 1 posts
    1. februára 2015 19:41:28 CET
    oka nehajme to tak potom sa na stretku o tom mozeme porozpravat.
    • 5 posts
    1. februára 2015 19:37:16 CET
    mimochodom, prečo furt nie je na bdsm event odpoved na tych 9 reštik, kde vraj drunken poslal mail, resp. prečo drunken ešte nenapisal, ktorý bar o 20 miestach v Karlovke pyta 1000 eur prenájom?
    Nebude to o tom, že žiadny taky bar nie je, resp. drunken sa chce s niekym šabnut? a ani nepísal 9 mailov do reštik, len povedal kamošovi nech dojde k zemanovi a dohodnú sa tam na kšeftu.
    Drunken totiž tvrdí, že napísal 9 mailov do reštik v Ba, 7 odpovedalo,,že nie, jeden dojde k zemanovi a jeden sa ešte neozval.

Drunken, to si fakt myslíš, že ludia sú naivní?
    Plus daj sem ten klub na Palisadach, kde pytaju 3 eura vstup, minimlane 30 ludi. Nech ludia vedia
  • 1. februára 2015 19:35:46 CET
    Jedno je pravda, drunken zaraba kde sa da, aj blocky mi chce ukazat za poplatok. Druha pravda je, ze ked bude nenazraty a bude robit predrazene akcie a na picu, tak za chvilu nebude mat klientelu. Navrhujem pomaly ukoncit tuto temu, aspon ja koncim, lebo je aj tretia pravda, a to, ze ja som tam nebol.
    • 5 posts
    1. februára 2015 19:29:58 CET
    hm, najprv jednorazovy riad, teraz už aj jar a neviem čo okolo toho ...za chvilku sa tu dočítame, že v tom bolo ešte x dalších veci ... :-)
    je mi fuk, čo drunken ako bdsm gigolo robi, a kolko si účtuje, ked má klienta, ale docela mi vadí, keď chce zarabat na ludoch, akože na akcii, ktorú ehm organizuje
  • 1. februára 2015 19:28:20 CET
    ja tiež neoplývam peniazmi a vážim si ich
    a ano máš pravdu ani jeden z účastníkov sa nesťažoval práve naopak
    tu len stále niekto proste musí rýpať a rýpať