Forums » Nekategorizováno

Naco je tu DURAG?

• 24. decembra 2014 19:02:53 CET
    je to biokokot
  • 26. decembra 2014 16:34:41 CET
    Ja vas sledujem,rovno z neba,bratia a sestry, potom vam to tam hore zratam,podla zasluh.
  • 26. decembra 2014 15:38:49 CET
    veru presne tak Veľký Brat sa pozerá
  • 26. decembra 2014 14:52:33 CET
    A to, ze sme paranoici este neznamena, ze nas nesleduju....
    • 3 posts
    26. decembra 2014 13:44:19 CET
    Ježišmária,,už dobre jebe ľudom z tých amerických kokotín čo furt kukaju v tv,,, ,
    Alex ešte mi objasni aký agent a načo by som tu tak bol,,?,,to by ma fakt zaujímalo,,
    Poviem ti tak synku,celu dominu maju IT od kriminálky dávno v merku takisto ako vašu sukromnu korešpondenciu tu aj cez mobily,,pokiaľ niekto neurobí nič voči systému nechaju ho na pokoji,demokracia je iba iný názov socializmu a kontrole ľudí,
    ,dáta sa ukladaju na.10 rokov do centra blízko Genevy tam je europska databáza všetkých ľudí v EU,
    Ak niečo vykonáš vytiahnu si spätne všetky tvoje veci,dovtedy je každý pre nich nepodstatný červ,
    Ani nevieš kto je tu skutočný agent a provokatér,by.si sa divil,
  • 26. decembra 2014 10:37:53 CET
    je to agent provokatér
  • 25. decembra 2014 13:21:25 CET
    Durag
  • 25. decembra 2014 11:25:25 CET
  • 25. decembra 2014 8:34:31 CET

Čo tu robím = žijem,som tu,mám tu svoje fotky ešte z čias ked to mládka robila radšej ako šnupať zelené listočky,
    Žije vobec,,? =áno žijem nie som robot,
    Prečo nepracuje a nedáva peniaze rodine,?= tuto otázku by si musel rozviesť dosť obšírne v tomto kontexte je ťažko pochopiteľná,
    Niekto musí pracovať manuálne ťažko a tvrdo sa pretlc životom,
    Iný ťažko maká za mlada našetrí love a potom si plní sny,
    Durag mal fotoatelieri,taxislužby,robil programátora,technika,tiráka,pohraničníka,choval havinov pre armádu,vydával noviny,vydal vlastnu knihu,píše do novín,cestuje po svete,pracuje externe pre muzeá,vyhral svetovu výstavu,bol 4 roky po sebe víťaz cš,astronomickej olympiady ako študent, po bratrancovi má dom a 2 hotely v Clevellande,Durag má rád dobrodružstvo,adrenalín,Duragovi stačí strecha pre decko,strava,teplo ,voda a vlastná energia z vlastnej elektrárne,Durag nepotrebuje mať milionové autá,chaty,jachty a luxusný život,Duraga baví technika a príroda a najradšej má to čo si sám vymyslí,199 pokusov a jeden sa podarí,
    A našiel si tu nových priateľov ktorých si váži tak ako svoje deco a to je podstatné,
    Ak má kurvička ešte nejaké otázky rád zodpoviem osobne,
  • 24. decembra 2014 20:34:29 CET
    Prostatotrtko, ci ako, dojdi na stretko, ak mas aj odvahu a povedz mu to do papule. Inak si len zmrd.
  • 24. decembra 2014 19:24:13 CET
    Pal do piče ty vidriduch
  • 24. decembra 2014 19:16:53 CET
    ..a na co si tu ty, ty oberkokot?