25. decembra 2014 10:58:14 CET
Dobry den,som tu novy. Ti,co ste tu uz dlhsie,poradte mi prosim postup ako sa tu zaradit,a co najrychlejsie si tu najst Pana,Pani ktory hladaju mna. poddaneho ktory hlada sluzbu,a chce podpisat otrocku zmluvu. Prosim,poradte mi kde a ako hladat.
28. decembra 2014 1:37:06 CET
Bracho, stale sa opakujes, v kazdom novom nicku zdoraznujes, ze si v tom novy. Kolko nikov mas este v plane zalozit?
28. decembra 2014 1:31:44 CET
Prijemny dobry vecer hladam niekoho z Ke a okolia som v tom novy a tad skusim hocico... Najradsej damske oblecko parochna opatky atd....
Dakujem
28. decembra 2014 0:33:31 CET
Dakujem za podnetny napad, ten moj poddany sa bude mat... kaktus, ananas, smrek.vetvicka,akuvrtacka. Fuuuu, ja mu splnim celozivotne sny na 300% a navyse mu ich pretavim do nezabudnutelnych zazitkov pri robote, ehm pri otrockej sluzbe.
27. decembra 2014 20:23:06 CET
Budes mat k dispozicii fungl novu akuvrtacku makita, pripadne ak sa osvedcis tak aj aku vrtacie kladivo, tiez makita.coooo, vies kam vsade sa s tym dostanes?
27. decembra 2014 20:20:30 CET
Hlavne nech dojde prace je dost, ehm otrockej sluzby som chcel napisat, aby som bol stylovy.
27. decembra 2014 20:18:48 CET
Taky dlhy a tenky mu dopraj,je to este panic :D
27. decembra 2014 20:17:15 CET
Coooo, aka slubotechna, moja mama pestuje zopar kaktusov a ma ich v pivnici. Jeden hore dole.
27. decembra 2014 20:12:49 CET
Moj poddany, ak podpiseme otrocku zmluvu, tak dostanes kaktus do riti. Len o mojej ponuke nikomu nevypravaj. Sam som ohromeny vlastnou velkodusnostou. Ten kaktus som mimochodom sam vymyslel....
27. decembra 2014 19:58:55 CET
Ehm, a vyznas sa v murarcine, elektrike, kureni a podobne? Vies, ja uz dlhsie, asi 2 tyzdne zhanam ludi na naozaj otrocku sluzbu. Aj pana uz mam, bude sa ti pacit, kurenie ma uz skoro spravene, ale este je dost prace, oprava otrockej sluzby som chcel napisat. Bracho, kamarat nevahaj, hned dojdi.
27. decembra 2014 19:09:38 CET
Uz to nie je zaujmave, ze si vytvaras tolko novych uctov a tolko prispevkov. Preco vypisujes? Preco sa radsej nestretnes a neprides na nejake kecove stretko. To ta bavi dookola zakladat nove nicky a nove vlakna? Vidis, ze to nema ucinok....takze to robis zle.