Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 5. januára 2015 10:48:46 CET
    Vlakno ukazalo nerozborne priatelstva a sudrznost komunity, niet tu miesta na ohovaracky ani na falosnost.
    • 9 posts
    5. januára 2015 10:31:32 CET
    celé mi to to pripadá ako v materskej škôlke.
    ja sa nekamaratim s Jankom lebo mi nepozical autíčko,tak sa s ním nekamarat ani Ty,lebo sa nebudem s Tebou kamaratit ....
  • 5. januára 2015 9:59:57 CET
    Neboj nic ja som pochopila tak je vsetko v poriadku
  • 5. januára 2015 9:49:15 CET
    Tak toto som nemmmpochopil,,
    Že pod stol k priateľke,,,,ehmm,,?,,
    Tak tu som to mával presne opačne či v reštike alebo aute,,,
    Ake to bude asi tým mestom,samá džungľa,,
  • 5. januára 2015 9:20:28 CET
    No jo nezabili. Nechce sa mi citat taketo sprostosti a uz vobec nie reagovat na prispevky kde kazdeho napadaju len za vyjadrenie nazoru a za pritomnosti istych tupcov.

No ja teraz idem pod stol k priatelke
  • 5. januára 2015 9:15:38 CET
    Precitaj si co si napisala a precitaj si nase ss... ok? Co to tu zasa splietas? Ake konspiracie? bavili sme sa niekedy o Dabelskom v nich? Ja som ta volala na kavu? Podla mna sme sa na nej spolocne dohodli, lebo... napisala si to sposobom, ako by som ta chcela o nieco poucat a sirit osvetu :D :D Rebeka dost. Posledny krat opakujem ze to bol len a len moj sukromny nazor a sukromna skusenost, s rovnakou hodnotou ako ten tvoj. Corwinovo pozvanie na kafe, ak si precitas vlakno, bolo preto, lebo si myslel ze som vymysleny NICK. V pripade otazok vies kde mi mozes pisat. Ok,? :)… cest praci
  • 5. januára 2015 8:44:58 CET
    ee nezabili sedi oproti mne
  • 5. januára 2015 8:21:24 CET
    MS verila som ti
  • 5. januára 2015 6:01:34 CET
    aby som ti odpovedala na tvoju pôvodnú otázku dominantov tu pár je, ale skôr dominy...
    potom tí ostatní, môžu byť všeličo, od exhibicionistov po manipulátorov, ale to pre napríklad mňa nie sú dosť silné osobnosti ako muži, a ja musím mať len niekoho silnejšieho pri sebe. netreba ísť cielene po dominantoch, aj submisívny muž môže byť veľmi silná osobnosť :-)
  • 5. januára 2015 5:51:01 CET
    v pohode si s tebou vyjdem, ale hentakého človeka si vážiť nikdy nebudem, maximálne ho nekonfrontovať-tak ako to aj bolo, že som si ho nevšímala, kým to nebolo neúnosn=. Teraz sa ma bojí potom čo ma obťažoval a prenasledoval, tak sa pár ľudí dohodne proti mne? A že vadia moja osobnosť a moje názory. Keď ja sa s tými luďmi ani nebavím aby toto vedeli a mohli hodnotiť. Ale aspoň nejakú osobnosť mám a som rada že tak silnú, že ma neznesú. Čo mi iné ostáva. No hotové Romeo a Júlia alebo iná tragédia. Na to aby som si takých ľudí vážila, mám príliš veľa odžité a príliš dobrú školu od príliš dobrého otca. Ja som to hneď cítila že to nie je dobrý človek. Viem kam patrím, so všetkými dôsledkami, ktoré druhí voči mne vyvodia. Aspoň rozhodujem sama za seba a nenechám druhých, aby riadili môj život. Vtedy keď si ma volala na kávu a teraz tam voláš corwina, neviem, čo si myslela že tým zmeníš? Ja len pozriem na človeka a vidím či sa s ním budem baviť alebo nie, to je normálna vec a takto to má byť :-) v pohode ťa pozdravím aj všetko ale ak si mi na tej káve chcela hovoriť o tom človeku, tak to ti vravím dopredu, že to nepomôže :-) o iných veciach môžeme
  • 5. januára 2015 2:09:32 CET
    ja chápem niektoré veci ktoré chceš urobiť ale podľa mňa je dobre, keď ľudia ktorých tu menovali, majú niekde ban-pretože my, tie ktoré svojím správaním znechutili, aspoň niekde môžeme v klude ísť a nebudú nás zase prenasledovať. Tak nech idú tam, kde im dovolia, no. Každá nech si najprv číta a nech si sama zváži čo a koho chce. A vidíš tam kde takí idú, zase nedovolia ísť mne, lebo som si otvorila ústa. Takže tak to je, akcia-reakcia, rozhodnutie-dôsledok
    • 2 posts
    5. januára 2015 1:52:35 CET
    To ze ma niekto na mojej ignore liste uraza ma netrapi. To ze sa tu urazate medzy sebou ma trapi ovela viac. Mirage, poslal som ti spravu, mozeme kludne pokecat potrebujem si spravit obraz o niektorych veciach. Corwin teba osobne poznam uplne inak ako tu na forach. Urazas tu ludi akoby boli vzduch ale ved raz sa stretneme a slubene ti dam ;) To neobides nijako. MS, my sme si to vydiskutovali, som rad ze to dokazal prekusnut a odpustil mi. Raya, submisivita sa moze a nemusi radit do levelov. Leon, pravda je niekde uprostred. Niektory ludia tu strukturu chcu aaale potrebuju na to prostredie. Vybudovat take bude narocne no da sa to. Badesam, skus byt trosku stoicista na niektore prispevky, proste ta tu maju ludia aj radi, nielen naopak ;) Vsetkym, v buducnosti sa budem vyjadrovat iba k otazkam ludi ktorych poznam osobne z workshopov a stretnuti. Samozrejme odtial potial.
    Skoro by som zabudol... Ide odtialto niekto na DS workshop 17.1. ??
  • 5. januára 2015 1:28:06 CET
    ja tomu rozumiem čo si chcela urobiť, ale naozaj sa to dá len tak, že si ženy budú dávať rady medzi sebou v správach. lebo len sa to tu všetko obracia ešte aj proti ľuďom ako sú aj_ko, corwin, blacksun, mike23 za ktorých som ja rada že si tiež stoja za svojím...to, že sa ťa snažia umlčať, ale neznamená, že si na zlej ceste a že nemáš mať svoj názor. mne sa páči, že si za ním stojíš, aj keď nakoniec budeš veľa ľuďom sa zdať tá zlá ty. Každá žena sa ale musí naučiť robiť len to, čo sama chce a chrániť sama seba. Nikoho sa nedá zachrániť
    • 13 posts
    5. januára 2015 0:40:36 CET
    Založila si toto vlákno a asi si spokojná s výsledkom. Máš tu množstvo príspevkov za pár dní. Problém ale je že ani jeden príspevok nie je od tých dievčat, ktoré si oslovila. To znamená tie ktoré boli, alebo stále sú zneužívané tými „kvázidominantmi“ za ktorých nás asi považuješ. Osobne neverím že je to tým že sa boja. Skôr si myslím že ich až tak veľa nie je, ak problém majú vedia si ho vyriešiť. Možno sa mýlim. Pripúšťam túto možnosť. Ale možno sa mýliš ty. Stále voláš po potrestaní Gora, ktorý pourážal teba. Ale nezastaneš sa Drunkena, ktorého uráža Kardinál. A stále nepovieš kto by ho mal potrestať. Fakt si neuvedomuješ že BDSM ľudia nemajú šéfa, výbor, senát ani žiadnu inú organizačnú štruktúru? A ani ju neznesú? A že tie 19 ročné decká ktoré možno sú naše dcéry si budú aj tak natĺkať svoje držky aj napriek snahe svojich rodičov, teba, Corwina alebo kohokoľvek iného? Akurát keď si prečítajú ten hnus čo sa tu za pár dní vylial, tak neprídu na verejnú BDSM akciu ale radšej so svojim čerstvo objaveným domíkom niekde na súkromie kde sa im naozaj môže niečo stať.
  • 4. januára 2015 23:51:50 CET
    ešte ze je SK tak male a mozeme byt casto spolu ... ty castejsie u nas na vychode :D ale apson vidis ako sa mame radi a ako nam to tu funguje ... neviem ci komunita je vhodny vyraz ... skor partia priatelov a ako napisal MS u nas ds vztahy koncia manzelstvami kde si chodime na svadby , kde sa stretavame vo vsedne i nevsedne dni bez toho aby sme na to potrebovali senat na odobrenie ... staci nam DrJajbolito ako respektovana autorita co sa nesnazi nam nic diktovat ... kde si sadneme kecame a smejeme sa spolu a neriesime prehnane veci do ktorych nas nic nie je ...

neviem ci sa ti to podari preniest od nas na zapad no minimalne par ludi so zdravym rozumom uz poznas aj tam a bude to dobre .. :)
  • 4. januára 2015 23:50:46 CET
    Ep
  • 4. januára 2015 23:46:36 CET
    Pri čítaní tohoto vlákna sa nestačím čudovať.
  • 4. januára 2015 23:45:06 CET
    Vsetci ;) a sak ja tam od vas nacuchnem vies a potom obohatim aj nas kraj :DDDDDDD nemozem furt zanasat do cudzieho kurina vajca :D

A neviem sa dockat ;)

Mam mam... ty zviiira
  • 4. januára 2015 23:42:07 CET
    mam mam a sa z nej vytesujem ;) myslim ze celu kosicku partiu si obohatila a uz sa tesim ako sa seci zasa nasackujeme pre zmenu k tebe (si dojdem pre dalsie modriny :D ) a ty mas modrinu na zadku od mojich zubov ? :D vies len ci nahodou si ozaj ozajstna a ja som nebola v nejakom delíriu ze kusem nejaku fatamorganu :D
  • 4. januára 2015 23:40:00 CET
    Sak ciciuas (citila si) ma jaka sem (som) realna? este mas modrinu pod puckuuu na pravem (pravom) stehni (stehne)... Toš my zahoraci, my sme ludeee dobriii,na nas nejde zapomenuuut...
  • 4. januára 2015 23:34:49 CET
    ty na zapad nepatris .. ty si nasa a my vychodniari si ta nedame :* verim ze tak ako na novy rok tak aj po cely rok a budes s nami casto na nasich akciach ... a tí čo si myslia že si vymysleny trol alebo nick dabelskeho a podobne nech sa hoc aj rozpucia ...
  • 4. januára 2015 23:28:14 CET
    Čo zasa s nou máte do riti dala sa k Apačom tí nemaju enter strieľaju bez prestávok,,,
  • 4. januára 2015 23:21:54 CET
    Kurvyyy! Zabili Kennyho!!!!!
  • 4. januára 2015 23:19:47 CET
    som.to.zvládla
    • 5 posts
    4. januára 2015 23:16:51 CET
    prosííím každych 5 slov daj enter :-D