Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 4. januára 2015 22:47:18 CET
    Akurát tak reku nišč,že idem sem tu sa ešte nedokurvilo,ale ako vidím už sa,,vdaka Tirák,,,
  • 4. januára 2015 22:46:18 CET
    to som ja ivan
  • 4. januára 2015 22:44:54 CET
    si trapny! sa uvedom co pises za hovadiny a ake prirovnania ci metafory pouzivas ! series ma ale strasne ! uz by si sa mal vazne starat o svoj ds vztah a nie tu sa hrat na najvysieho sudcu co kaze sudi a udeluje tresty ... cim dalej tym viac si len vykopavas vlastnu jamu ..
  • 4. januára 2015 22:44:11 CET
    tak tymto si mi vyrazila dych,,,ok,,,,
  • 4. januára 2015 22:43:17 CET
    my sa nepozname napriklad a ty si ma odsudila za co? za to ze som s gorom kamarat? ja ho poznam lepsie ako hocikto z vas ano je to tak a poznam aj jeho chyby. nemusia ho mat vsetci radi a aj mne ide niekedy na nervy ale je to normalny clovek s chybami tak ako ty a ja. to co napial tebe je samozrejme neakceptovatelne a chapem tvoj hnev ale co s tym mam ja? a co sa tyka tej baby mala vtedy dvadsat a bol to omyl aj z mojej strany a neslo tam o sukacku ako si tu podaktory myslia. tam islo o bondage a ona bola spokojna a nevedela sa nabazit toho vsetkeho co videla a zazila nie za jeden krat ale za viac krat a chcela stale viac....to ze som to posral s fotkou s ktorou mimochodom suhlasila (nesuhlasila s poslanim fotky) nie kamaratovi ale kamaratke ktoru som ucil bondage tak k tomu sa vracat nejdem ale to bola jedina vec s ktorou bola nespokojna. okrem ineho ti dvaja sa na tom vobec nepodielali. takze neviem preco si robis zavery o niecom kde si nebola. jediny clovek kto sa k tomu moze vyjadrit je ona.
  • 4. januára 2015 22:43:05 CET
    si.ten,ktorý.myslím.že.si?
    • 5 posts
    4. januára 2015 22:42:38 CET
    je to možne ..je tu zopar ludi, co radšej maže, alebo upravuje príspevky, aby vyzerali lepšia ako naozaj sú :-)
    Edit: a to nemyslim úpravu gramatickych a pravopisných chýb
    • 5 posts
    4. januára 2015 22:41:05 CET
    ...mno teraz to napíšem prehnane , ako sa vraví absurdne ....zabijem desat ludi ....jeeeeee sorry, ja som to nechcel ...uff prave mi bolo odpustene, ja som sa ospravedlnil ...to je asi tak tvoja reakcia, .... neviem, či si písal a volal iba ty, alebo tvoji kamarati,. ale ta baba mala minimalne týžden zaujímavy v tom, že jej chodili sms a bolo jej volanie, že čo je za kravu ...

ok, spravil si niečo, čo sa nemalo stat, ale tak si si to mal priznat, povedat babe, že sorry, takto to nemalo byt, ale nie, že baba nemože spat, pretože je na nu robený natlak 24 hodin denne a je nutena k tomu, aby sa ešte pomaly ona ospravedlnila za to, že vy ste ju vyfotili a chceli ste jej fotky rozposielat a je fuk, či s hlavou, alebo bez hlavy
  • 4. januára 2015 22:40:34 CET
    kto.chce.je.v.stáde.aj.bez.toho.aby.bol.niekto.iný
    a.kto.nechce.tak.ten.tam.nieje
  • 4. januára 2015 22:38:11 CET
    všetci čušme ako ovce nech tu taka BUDKA robí s vas stado,,,a ani sa nenazdate a budete mečať ako bude ON chcieť,,,,lebo sa budete bať že vas da do ignore,,,bude vas vyhadzovať,,nepusti vas na stretká,,,,,Bača drukenbudka a ovce D/s
  • 4. januára 2015 22:38:11 CET
    Nezmizol stadeto jeden prispevok???
  • 4. januára 2015 22:36:28 CET
    ja ta obdivujem ze mas este na corwina trpezlivost ... kasli nanho aj na dotycnu ... horsie ako fanaticky dominant oznacujuci sam seba za zakladatela bdsm na slovensku je uz len ohrdnuta zenska co sa s tym nevie zmierit ...
    tí čo ta poznaju vedia co si zac a ze tie vymyslene bachorky neberu vazne...
    si skvely uzasny aj ked ta poznam len skor z tej dominantnej stranky .

• 4. januára 2015 22:31:07 CET
    a inak zdravim vsetkych co ma poznaju a spoznali osobne...mam pocit ze som sa vazne pricinil o tuto debatu ktora zacala prichodom drunkena v lete na stretko a hladanie druheho benka na vylucenie zo stretiek.
    takze o akych sms to hovoris? ja som niekomu posielal sms neprivetivu?
    to su co za bludy corw to ty tu rozsirujes toto?
    tam islo iba o foto bez hlavy a bondage za ktoru som sa ospravedlnil niekolko krat a nemam komu co vysvetlovat. hovorim to verejne...mam na to dvoch svedkov ktory tam boli ty vies kto tak aky kamarat to ako ty si ma odsudil? toto je tvoj styl? vymyslat si veci a posuvat to dalej? alebo ako to potom je? my sme si to predsa vysvetlili osobne tak co to tu hovoris teraz za vymyslene veci?
  • 4. januára 2015 22:28:44 CET
    ja.viem.presne.o.čo.ti.ide....ja.len,nechcem.aby.ste.sa.hádali.a.osočovali.medzi.sebou...je.to.také.ťažké.pochopiť?
  • 4. januára 2015 22:28:03 CET
    Prepáč nechcel som ti dokurviť vlááákno,,,
  • 4. januára 2015 22:23:54 CET
    ved prave to,,,a na nikoho pokladik,,,,kto mu dal pravo,,,,,,to mi vysvetli,,,,,odpovedz mi na cele,,,čo som tam teda pisal
  • 4. januára 2015 22:21:50 CET
    to.by.si.ty.ale.nikdy.na.mňa.také.ani.za.chrbtom.a.ani.predo.mnou.nepovedal
    lebo.vieš.že.som.skvelé.šťeňa...
  • 4. januára 2015 22:20:27 CET
    ....v podstate nikto z nas nevie pravdu a moze verit tebe..alebo tomu dievcatku.....ja som si urobila svoj nazor podla svojho uvazenia...uz ten fakt..ze mas nieco s inym "vazenym" dominantom je na povazenie....tie dievcata su deti...raz na ich mieste mozno budu vase ....dcery...
  • 4. januára 2015 22:17:56 CET
    TAAAAAAAK A MAAAM TO
  • 4. januára 2015 22:17:03 CET
    sučka,,,,ja nechápem ako možete vobec tolerovať niekoho,,,kto si berie niekoho do papule ked tam nie je,,,,a kord ak ho kritizuje !!!!!! do piče sučka zlata nikdy !!!! nikdy by som to nie že neurobil ,,,,,ale ani nestrpel !!!! ja sa divým ak tak ta budka niekoho kritizovakl že mu nik nešlahol !!!!!! mojik ako by si sa citila keby si sa dozvedelo že v tvojej nepritomnosti ťa hodnotím,,,aka si neschopna,,,drza a podobne ??!!!!! ved je to ,,,,boha keby som nebol doma ale vonku tak si odplujem !!!a ešte ideš takeho zastavať ????
  • 4. januára 2015 22:14:42 CET
    Aj mneee aj mneee si ublizil! Kurnik tak ma nohy boleli naposledy! ale lubim ta jak konaaaa, ja ti to dam vyzrat este
  • 4. januára 2015 22:12:54 CET
    Ratatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatatata
    • 5 posts
    4. januára 2015 22:12:40 CET
    ..mno, nakolko nie som v tajnych službach, tak nemam šancu stiahnut si komunikaciu cez mobil :-) ale ked ti baba napíše v noci, že dostala sms nie zrovna privetivu ...mno, co si asi pomyslíš ...hmm a určite tu ludom vysvetlíš, prečo si pisal kamaratovi, alebo ako si tvrdil kamaratke, že jej pošles fotku nahej subinky, ačkoliv ta subinka ti nedovolila posielat jej foto niekomu dalšiemu ...a nevyhovaraj sa nato, že to tak nebolo .. u Zemana si nam povedal, že to bola kamarátka, ktorej si to chcel poslat
    • 2 posts
    4. januára 2015 22:12:28 CET
    Mam Kardinala na ignore. Oplati sa mi pozriet co pisal?
  • 4. januára 2015 22:11:16 CET
    vrčkoooo...haf...nebuď.protiva...