Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 4. januára 2015 18:43:28 CET
    ja naopak nepoznam ani jedneho z vas ale o to vas mam radsej
  • 4. januára 2015 18:40:17 CET
  • 4. januára 2015 18:40:09 CET
    ....dakujem..nicky ako tvoj su tu dlho a su zname...a vsetci vedia..kto za tym nickom stoji...preto si to vazim o to viac....som toho isteho nazoru ako ty....
  • 4. januára 2015 18:32:55 CET
    Nie je to prehrany a zbytocny zapas. Keby to brali vsetci a stale takto, tak by to bolo prehrane. Vtedy by to bolo prehrane.
  • 4. januára 2015 18:31:13 CET
    Nie..pisala som o tom uz skor....nechce sa mi v tom hrabat znova...ak si reagoval..mas moje ospravedlnenie....ale aj tak si myslim...ze medzi nami je diametralny rozdiel v pristupe k tejto komunite a preto su nase reakcie tak rozdielne a v tvojom pripade tak tolerantne. Ale tym nechcem povedat..ze nemas na ne pravo....
  • 4. januára 2015 18:31:02 CET
    Naozaj, je to silny vyraz a navyse mylny vyraz
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:30:13 CET
    hovorila som si ze sa nezapojim ale neda mi to. Mirage suhlasim s tebou takmer vo vsetkom co pises, tvoje nazory mi pridu vyspele a uvedomele narozdiel od par ludi, ktori sa tiez stihli odprezentovat.
    osobne poznam vela ludi odtialto, hlavne z BA, no aj odinakial a mam pocit ze ti, co sa tu najviac biju do prs su ti najhorsi. a tak som ich vnimala aj ja od zaciatku. naopak ti, ktori sluzia ako zly priklad su podla mna ti najspravnejsi ludia. ale tak to asi v zivote vzdy bude, pretoze pravda boli a nie kazdy ju znesie. uvedomujem si ze pisem velmi vseobecne, ale mohli ste si vsimnut ze cokolvek tu clovek povie je otocene proti nemu.
    chcela som vam len vyjadrit moju podporu a mam pocit ze sa bijete za dobru vec. len je to asi vopred prehrany boj pretoze hlupost nadovsetko.
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:28:57 CET
    čo ja viem? udržanie tajomstva je asi silný výraz...
  • 4. januára 2015 18:28:29 CET
    Jagoo, podla klasifikacie drunkeho si statocny clovek a na druhu. Lebo si statocne mlcal a potom si statocne podrazal. Ja tomu hovorim inak, ale je mozne, ze sa mylim.
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:27:16 CET
    dala si to sem až po tom ako som ja napísal že to neviem...
    a na Gorove urážky,ktoré medzi tým zmazal som reagoval iba ja!
  • 4. januára 2015 18:22:03 CET
    Ked si vedel naco sluzi toto vlakno a priamo od zakladatelky a hned nato si vypisoval pravy opak, ako by si taketo pocinanie nazval???
  • 4. januára 2015 18:21:56 CET
    ....ja som verejne prezentovala preco je vlakno zalozene...nie je to ziadne tajomstvo...mna zarazilo uz to..ze si bol cely cas ticho...nemusis suhlasit s mojimi nazormi...ale neozvat sa na to zhadzovanie a urazky???? A potom ako sa mas a tututu...
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:18:21 CET
    a to som mal akože hneď napísať,že práve som mal volal z Mirage a viem prečo toto vlakno založila? a este to aj prezradiť???
    ked to napíše ona,tak v poriadku,ale pokiaľ si niečo povieme medzi sebou tak považujem za samozrejmé že si to nechám pre seba.
  • 4. januára 2015 18:17:26 CET
    ....a este jedna vec sa mi tu nepaci...pocas pisania na fore mi chodili aj sukromne prispevky....jasne..ze boli diametralne odlisne ako tie neskor verejne prezentovane. Preco?????....nepaci sa mi ked sa vyskytne nejaky problem so spravanim dominanta a ked uz aj subinka naberie odvahu ho riesit.....ako sa vyriesi?....a potom sa povie..ved to povedzte teraz a nie o pol roka ako ta a ta...to co je za pristup????....kolko dalsich najde odvahu?...
  • 4. januára 2015 18:13:59 CET
    Podla mna je toto vlakno dobre... ok, tecu na nervy, tema je tazka .. ale ... je velmi dolezite hovorit o tom, ze submisivne zeny sa maju pravo branit a maju pravo ukazat prstom na toho dominanta, ktory im ublizi /t.j. kazdeho dom, ktory prekroci hranice dohodnuteho/... pretoze prave subinky su zeny co mozu a asi aj su najcastejsie zneuzivane alebvo priam znasilnene...

Toto nie je problem iba SR bdsm, samozrejme, to je celkovo v bdsm caste a preto sa to musi stale dookola riesit a musi sa o tom hovorit.

A tiez treba neustale opakovat, ze hoc je dominant dobre postaveny v slovenskej bdsm komunite, este to neznamena, zhraje fer, ze je slusny clovek, a ze si zasluzi doveru a uctu.
    Tu ako vsade inde plati, ze samotna "funkcia" je len slovo, podstatny je charakter cloveka.

• 4. januára 2015 18:11:03 CET
    Najprv si sa spojil s mirage, ze o com je vlakno a zachvilu si vypisoval, ze nevies o com je to vlakno a treba ho nechat zabudnut. Aspon mirage to tvrdi v jednom prispevku, ze si sa s nou spojil a ty si to nepoprel. Precitaj si vlastne prispevky.
  • 4. januára 2015 18:07:42 CET
    ..preco sa nechces bavit o mamone?...preco sa nebavime o tom,co sa tu odohrava?aj ty si tu predsa nedavno riesila,ze si samozivitelkou a je ti vzacne kazde euro....myslis si..ze taketo argumenty tu patria?...kolko BDSM pozitivnych zien by si zaradila do kategorie atraktivnych?....preco by som za svoje nazory mala byt castovana tak primitivnymi a dehonestujucimi urazkami z ust tych,ktori sa tu vyhlasuju za elitu BDSM?...preco by som mala tolerovat taketo spravanie?....odpovedz mi...preco by sa mal niekto ohradzovat tym..ze je znamy....ako znamy?polozil si uz aj tuto otazku?...to su veci..ktore trapia mna....a preto o nich diskutujem
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:05:29 CET
    neviem o tom,že by som tu niekomu dal slovo a nedodržal ho.ak áno,tak mi to pripmen
  • 4. januára 2015 18:03:32 CET
    Poznas to jagoo? A dodrzujes to?
  • 4. januára 2015 18:02:14 CET
    Tym co su statocne potichu vtedy ked maju vyjadrit nazor ja osobne hovorim zbabelci, drunke im hovori statocni. Neberiem mu jeho nazor.
    • 9 posts
    4. januára 2015 18:01:26 CET
    musím?
  • 4. januára 2015 17:58:16 CET
    Jagoo, priatelstvo a ustretovost idu vsade, aj tu, len si musis vybrat voci komu. A dodrziavat to.
  • 4. januára 2015 17:57:01 CET
    vlados
    podakovanie tym po tichu..statocne
    17:38
  • 4. januára 2015 17:56:15 CET
    Ano,spojila som pár tém dokopy,lebo v poslednej dobe sa tu rieši kadečo a stále nerozumiem načo...A nechcem ti určovať,koho si máš vážiť,skôr som to myslela tak,že netreba dať na reči a písmenka...Ak by to tak malo byť, nikto sa tu s nikým nebaví,lebo každý na niekoho niečo počul,čítal.Ja má Corwina rada tiež,lebo je to moja skúsenosť,neriešim to,čo som počula a čítala.O mamone sa,samozrejme,baviť nebudem.A práve takého,akého si ho v očiach vytvorí sama a nie cez tieto písmenka.Pozri,tiež mám sadistického Pána,sadistického až-až a ak by som dala na to,čo sa len dopočujem,ignorujem Ho v prvej RP.
  • 4. januára 2015 17:47:55 CET
    ....pokusim sa odpovedat postupne...velmi zavazi kedy si forum zacala citat....ako som pisala nizsie,dnes a ani vcera uz mnohe odpovede nedavaju zmysel....mam pocit,ze si spojila niekolko vlakien dohromady,pretoze o ciernej listine, senatoch a plenarkach tu nebola rec....zalozilo sa vlakno,polozili otazky...diskutovalo sa az kym sa to nezvrhlo nechutnym sposobom. Preco sa diskutovalo?...lebo sa to robieva ak ma niekto otazky a nenachadza odpovede. Je trosku alibisticke napisat naco?...ved aj tak sa tym nic neporiesi...nemyslis?.....tema goro....nehnevaj sa..ale pod ciernu zem sa tu zahrabal sam a zhovadit sa dokaze uplne lahko aj bez pomoci inych. Nehnevaj sa...ale ty suhlasis s vyjadreniami..ze BDSM je len o majetnych...ze nemam pravo na nazor..lebo niekto usudil..ze som tucna..skareda a neviem aka????Ja ziadnej subinke neberiem jej vkus....ale co znamena ....prave takeho????akeho devilmiruska???ku corwinovi....verim..ze ma za sebou aj skutky na ktore hrdy nie je...ako ty..ci ja...ale ani ty..ani nikto iny mi predsa nebude urcovat preco si koho vazim a preco nie....ale ak sa opyyas preco si ho vazim..rada odpoviem:-))))ale dakujem za prispevok a nazor....vazim si ho a myslim..ze tua par otazok na zodpovedanie aj drunkendude;-)))