Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 4. januára 2015 17:42:53 CET
    Kto bude strazit strazcov???
  • 4. januára 2015 17:42:09 CET
    Ked toto vlakno vznikalo videli sme podlost, urazky a nadradenost prave ludi co sa prezentuju ako vip dominy. Oni budu ti strazcovia?
  • 4. januára 2015 17:39:44 CET
    Drunke, kto bude strazit strazcov?? Na toto mi odpovedz
  • 4. januára 2015 17:38:57 CET
    Teraz rieste toto vlakno, ked vcera preslo tazkou autorekonstrukciou.
    Drunke, tvoj prispevok pokojne mozes dat do kazdeho druheho vlakna, je tak diplomaticky a vsetkohovoriaci... len si zabudol napisat, ze o com je. Len o cenzure? A podakovanie tym co boli statocne potichu? Vsade sa im nehovori statocni, len tu.
  • 4. januára 2015 17:22:43 CET
    Čítam toto vlákno od úplneho začiatku a absolútne neviem,nerozumiem,o čo tu vlastne šlo.Riešite tu kadejakú čiernu listinu,ktorá síce je,ale nedostane sa k nej hocikto-načo potom je,riešite tu kadejaký senát a plenárky,riešite tu Dominantov,či vôbec existujú,riešite tu BDSM na Slovensku,ale neviem prečo,načo?Zniesli ste tu Gora pod čiernu zem,ok,ale možno sa nájde subinka,ktorá chce práve takého D,Mirage,nedáš dopustiť na Corwina a vidíš,ja som práve na neho počula viac negatív.Ale všetko toto sú len reči,písmenka.Bohužiaľ,niet nad vlastnú skúsenosť a bolo by smiešne si namýšľať,že vďaka tomu,čo sa tu deje,to bude zrazu ideálne.Ideálnym si to robí každý sám.Popravde,kde sa dá násť subík-subinka,Dominant-Domina???Len a len tu,na pokeci...Neverím,že na prvý pokus si niekto nájde toho-tú právého-pravú k sebe,tak je treba len hľadať a skúšať.BTW.Kto určí,kde sú hranice pre cenzúru?
    • 1 posts
    4. januára 2015 17:16:35 CET
    Je to baran načo sa nad ním vobec zamýšľaš ,,
    • 9 posts
    4. januára 2015 16:33:12 CET
    A prečo by som sa mal zamýšľať nad tým ako to asi myslela????
    reagujem na to čo napísala
  • 4. januára 2015 16:25:41 CET
    citam vlakno od zaciatku a uz mi neda nereagovat...a teraz mi to pripada ako keby si sa tu lutoval a cakal kto ti pofuka bibinky...mam pocit ze MIRAGE to vobec nemyslela tak ako si to momentalne odprezentoval
    • 9 posts
    4. januára 2015 16:17:50 CET
    pochopenie?priateľstvo?ústretovosť????
    skús ich prejaviť a bude z Teba slaboch a servilny debilko čo chce byť z každým zadobre .....

• 4. januára 2015 15:47:28 CET
    ...aj ja som si tvoj prispevok precitala niekolkokrat a musim podotknut...ze je napisany velmi diplomaticky....co nie je na skodu. Zaujala ma jedna vec...preco sa stale dozadujete moznosti nejakej cenzury...kontroly...tolko sa bojovalo za slobodu prejavu a teraz chcete opak?....pytam sa preco a preco prave na domine?....kto bude ten co bude urcovat kto a co bude moct napisat?....ano..mas pravdu...pismenka znesu vela...z pisomneho prejavu si robime usudok o pisatelovi...slova o cloveku povedia vsetko. Nie vela...vsetko...pises,ze mozes mat iny ludsky nazor na niektorych ludi a aj to skresleny tymto vlaknom....ibaze co este potrebujes,aby skresleny nebol?....zavazilo v nemalej miere,ze ich osobne poznas a povies si..on ci ona to tak nemohli mysliet..lebo kamarat?....on ci ona v skutocnosti taki nie su....lebo co????..co lepsie posluzi na zamyslenie sa nad sebou a chybami..ktore robime ako reakcia na ne?.moje vlakno nesluzi na zastrasenie...sluzi na zamyslenie...nie len tu..aj v inych vlaknach si uz novacikovia mohli vsimnut bitku dominantnych kohutov...slovnik pohonicov...vyhrazky..zastrasovanie....Ano...BDSM na Slovensku je chore..lebo stoji na velmi zle postavenych zakladoch.Nic sa neda budovat na niecom,co to neudrzi....este nikdy pycha...nadutost..ponizovanie...zneuzivanie a zastrasovanie nesli ruka v ruke s pochopenim..priatelstvom...ustretovostou...a empatiou. Mam este jednu pripomienku...cital si prilis neskoro....dnes uz mnohe odpovede v tomto vlakne nedavaju zmysel...
    • 2 posts
    4. januára 2015 15:01:21 CET
    Precital som si cele vlakno kusok po kusku. Nechali ste sa uniest, nic co by bolo uplne zle... Zle je to v ociach subiniek, novacikov a ludi co vas nepoznaju. Neviem aky je kto dominant, nikdy som ich nazivo "pracovat" s BDSM+ ludma nevidel. Mozem mat iba ludsky nazor na niektorych aj to dost skresleny tymto vlaknom.
    To co mozem hodnotit ako uzivatel aj ako profesional je tento portal. Hodnotim za "5". Ziadna moznost obmedzyt pristup pismenkoblvacom, ziadny filter na vyhladavanie, ziadna cenzura, ziadne primerane hodnotenie prispevku do vlakna... Nemoznost pripnut povodnu temu vlakna na vrch, neschopnost zadavatela vlakna limitovat prispevky, limitovana migracia, ziadne citovanie...
    Vlastne vseci tu pisu prave preto. Nech uz je tu ktokolvek cokolvek a akokolvek hlboko v tych veciach zainteresovany, uvedomte si, ze svojim spravanim zastrasujete, ponizujete a urazate! Nie ako BDSM ale ako ludia. Moj nazor poznate. Slovensko je v BDSM pozadu, slovaci su ustipacny, zavystlivy, nafukany narod. Najvecsi problem je priznat si, ze problem je.
    K clanku: Nikto z nas Dominantov nieje dokonali. Aktivne vyhladavam D aj S ak ma nieco trapi, ak nieco neviem alebo ak sa mi nieco nezda. Pracujem na sebe, na svojej sebakontrole, na svojej abstinencii a na hneve ktory obcas pocitujem. Snazim sa ponuknut aspon trocha zo svojho sveta a ucim tych co skusenosti nemaju alebo ich maju malo ako cela BDSM fantazia v ich zivote moze a ako by nemala fungovat. Zacnite nieco robit zo sebou, teraz nie len Dom ale aj Sub ci Switch pretoze to na com zalezi su vase skutky. Pismenka znesu vela.
    Dakujem zopar statocnym dusiam co radsej neprispeli akoby sa mali hadat, aj tym co prispeli a ostali nad vecou. Na tych co tak nedokazali spravit sa hnevam. Ale kazdemu do oci na stretku alebo cez SS. Bude to tak lepsie pre vsetkych.
  • 4. januára 2015 13:58:29 CET
    Aspon mam top navod na odjebanie celeho vlakna. Moon
  • 4. januára 2015 13:22:28 CET
    no tak mám smolu
  • 4. januára 2015 12:58:23 CET
    Dada jak to robis?
  • 4. januára 2015 12:49:29 CET
    no ved ja som to chcela vidiet... ze originaaal nemala zmazat. tiez zas nemusis submisivne posluchat hentych domcov
  • 4. januára 2015 12:31:06 CET
    A čo,,?,,ked ja začnem písať postarom tak bude na enter všetci kua čo sa jej posmievate,ked mi profáčka raz kukala do zošita čo si značím tak si vzala týžden volna,Leonardova šifra je hovno od blchy medzi sloními hovnami,
  • 4. januára 2015 11:47:28 CET
    ten.príspevok.môj.na.celý.riadok.xixixi.som.doebala.vlákno-hahah
    • 5 posts
    4. januára 2015 11:42:33 CET
    dadulka
    jeeeziiiis co si vymazala????
    mohla byt sranda
  • 4. januára 2015 11:09:44 CET
    teraz.sa.smejem.jak.sem.blbá.hahahah.stačí.enter
  • 4. januára 2015 11:08:32 CET
    som.technický.antitalent.a.to.som.sa.tak.krásne.rozpísala
  • 4. januára 2015 11:06:59 CET
    som.to.radšej.zmazala...
    • 5 posts
    4. januára 2015 11:06:56 CET
    som ti chcel akurat napísat, že skus dat za každym 5 tym slovom enter :-)
  • 4. januára 2015 10:57:32 CET
    Dadulka kamaratka, co si to porobila s vlaknom? Cely prispevok do 1 riadku? Chcelo by to nejaku medzeru predsa len. Skus tam dat smajlikov
  • 3. januára 2015 23:13:59 CET
    Tak napríklad..to čo máš napísané v profile, je ten optimálny súlad medzi dominantom a submisívom, ale to títo tzv. tunajší primitívi alias dominantné príšery.. pochopiť nevládzu..
    • 5 posts
    3. januára 2015 20:32:30 CET
    Vidíš vidíš grc grc a deja vu,,život vie prekvapiť ale domina vygrcať,,,
    Kapela v hore zhorela,,,,