Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 6. januára 2015 10:09:11 CET
    ano.je.slobodný.nieje.ženatý
  • 6. januára 2015 10:04:10 CET
    drunken. písala si, že je zadaný, ja keď som sa pýtala, tak povedal, že je slobodný.
  • 6. januára 2015 9:43:47 CET
    kto.zlatko?
  • 6. januára 2015 9:39:46 CET
    mne povedal, že je slobodný
    • 5 posts
    6. januára 2015 9:22:21 CET
    06.01.2015 00:19
    "netreba sa bat ale treba si udrzat trosku zdravy usudok a nebyt prehnane ustrachana" SUHLASIM .
    • 5 posts
    6. januára 2015 9:18:10 CET
    ešte že sme si tak dlho písali inak neviem ci by si zliezla od nervozity k nám dole :).
  • 6. januára 2015 9:15:16 CET
    no ja som niečo povedala, ale keď som povedala A povedala som aj B a na tvoju akciu rada pôjdem, ak ma pustíš. veď som sa bavila so svojím okruhom známych a do druhých som nezasahovala :-)
  • 6. januára 2015 9:13:39 CET
    Ešte keby sa ukončili tieto žabomyšie vojny. A aby sa od všetkých vyžadovalo dodržiavanie základných pravidiel.
    -pod to sa podpisujem. veď tie vojny boli kvôli nedodržiavaniu základných pravidiel, ale viete, keď je niekto nový tak jasné že sa zľakne keď niekto kto má byť na scéne dlho to nedodržiava...preto sa potom baby boja niekam ísť. Niektoré si zase urobili poriadok samy a preto ich nemajú radi.
  • 6. januára 2015 0:19:10 CET
    tak veru ... netreba sa bat ale treba si udrzat trosku zdravy usudok a nebyt prehnane ustrachana .. :)
  • 5. januára 2015 23:30:56 CET
    jalka
    tiez som tak isla na prve stretko.
    ze blacksun3 :)
    a pohoda
  • 5. januára 2015 23:22:05 CET
    Ešte keby sa ukončili tieto žabomyšie vojny. A aby sa od všetkých vyžadovalo dodržiavanie základných pravidiel.
    • 13 posts
    5. januára 2015 23:22:01 CET
    a nevyžaduje?
  • 5. januára 2015 23:20:59 CET
  • 5. januára 2015 23:19:02 CET
    veru tak ... za posledne dva roky nam to prekvita :D ale je to o ludoch .. ak to mozem tak povedat a dovolim si to .. apson na vychode beriem tych ludi ako partiu priatelov ... stretli sme sa na vianoce na silvestra a novy rok a miesto mesacneho stretka sa vidame pomaly kazdy tyzden .. bez riesenia dska .. len tak .. sadnut pokecat ist do wellnessu .. to ze sme ds neznamena ze len okolo toho sa musi vsetko tocit a riesit .. a aj v tom vidim to dobre co nas spaja . verim ze sa to postupne este viac zlepsi a vsade bude dobre a pohoda .. na kazdom stretku na kazdej akcii .. :)
    • 13 posts
    5. januára 2015 23:14:24 CET
    ja si myslím že BDSM na Slovensku momentálne zažíva to najlepšie obdobie. Zväčšuje sa množstvo akcií, organizátorov. A fakt som nezaregistroval žiadny vážny problém. Ak bol za posledné dva roky na slovenskej scéne, nach ho niekto predloží
  • 5. januára 2015 23:04:47 CET
    mozes ma hresit za prispevky inym ludom vacsinu aj tak ignorujem ale corwina som mala uz plne zuby ked utocil na niekoho koho mam velmi rada ...
    co sa stretiek tyka .. moj recept bol ze som sa dohodla s izualom s ktorym sme do stretka komunikovali , zoznamil ma aj s ostanymi a ked clovek nie je uplne ze debil zapadne ... tak ako aj ja .

• 13 posts
    5. januára 2015 23:00:01 CET
    ocenila si že som ťa nehrešil za príspevky Corwinovi? Vystihla si to celkom presne.
  • 5. januára 2015 22:59:48 CET
    ja.určite.nie.na.akciách.a.stretkách.nie...v.súkromí.to.už.tak.jednoznačne.,neviem.potvrdiť..lebo.som.bezhlavá
  • 5. januára 2015 22:57:27 CET
    Nie ... a to mam este v pamäti svoje prve stretko v ke ... este ze sa ma ujal izual a dr jajbolito ...
    • 13 posts
    5. januára 2015 22:54:43 CET
    cíti sa niektorá z vás ohrozená ak sa zúčastní verejnej akcie, kecacieho alebo akčného stretka?
  • 5. januára 2015 22:54:22 CET
    však.totok.a.ja.to.dobre.vieeem.xixiix..pozdrav.polovičku
    • 13 posts
    5. januára 2015 22:48:17 CET
    "1.nemate dost moci poradit si s vycnievajucimi z radu a ani guraze priznat si to..."
    "2.V jednej vete ma nazves samozvanou advokatkou a vysmejes ma za moju snahu niekoho chranit a v druhej idea apelovat na moje city,lebo som neochranila drunkena pred kardinalom?...citas sa?...ja som zena...preco si uz len ty mna zo slusnosti neochranil pred zurivym dominantom,ktory mi nu nakladal ubohym sposobom.....radsej si napisal reagujem len na tvoje prispevky:-)))))ake chlapske a dominantne...ze?"
    "3.Moje vlakno ukazalo ovela viac,ako som povodne ocakavala. Myslim..ze prave to ta najviac mrzi...ze tu problem je
    a este z jednej veci tu par ludi dostalo strach,ze nepridu nove subinecky....ze?....ale ved to maju uplne jedno kde si natlcu huby...ci v sukromi...alebo pod vetejnou zastitou dominantov ,ktori si potom porozposielaju pomedzi seba este jej fotky....a aj tak nic neurobia....ja osobne by som si vybrala to prve:-))))...prilis chabe a slabe argumenty Leon"
    1. No nemáme. Neviem teda kto sme tí my, ale fakt nemáme žiadne právomoci. Alebo máme celkom rovnaké ako máš aj napr. ty.
    2.ja ľudí v diskusdiách neurážam. Dávam si na to sakra pozor. Ak niekto urazí iného, svedčí to viac o ňom ako o urážanej osobe. Prečo a ako by som ťa mal práve ja ochraňovať? Ja fakt netuším.
    3. Čo ukázalo tvoje vlákno? Ani jedna doknutá subinka sa tu neprejavila. Teda ja som príspevok od žiadnej nenašiel. A či prídu na akcie baby nechaj na nich.
  • 5. januára 2015 22:46:37 CET
    som čo ja chcem aj udržbaaaar
  • 5. januára 2015 22:45:35 CET
    hmmm.drunke.je.zadaný...a.vrčko.ty.si.domí???...promííň
  • 5. januára 2015 22:40:18 CET
    dokonalý dominant už nie je volny :-),,,už som obsadený :-) ,,,iba aaaaak druken buda by bol volný