...o com chces diskutovat ked ti chyba zakladna crta dominanta...sebaovladanie.....ked ti budem oponovat co urobis?..ja nebudem vlhnut z toho, ze mas sladke reci...chlapa a nie len dominanta robia chlapom ciny...tak si chod zafajcit a vrat sa..mozme si pohovorit:-)))
...ty pochop jednu vec...ze mne je to jedno co si tu o mne pan drunkendude mysli....myslela som si..ze patrim medzi vas...ale ja mam moralne hodnoty posunute inde...zacala som diskutovat a priletela inkvizicia BDSM a podho tu carodejnicu upalit...vtedy som chcela diskutovat....nikto nemal zaujem...
ako SZCO a podnikatelovi by ti malo byt ctou prispiet na zakladne ludske potreby ludom, ktorí nemaju to stastie ako ty a na zivobytie si zarabaju castou tela, ktora sa vola ruky....vola sa to charita a odčitaju ti to z dani:-))))
Povedala si ze ak ti niekto zaplati cestu prides. Ach a neboj sa, budem sa k tebe spravat ako ku vsetkym. S uctou kym ju nezacnes znevazovat. Takze dohodnute. Preplatim ti to.
:-) čo už ti na to mám povedať...ja som to nezačala...ale som na to odpovedala a som nakoniec najhoršia...dobre. Ibaže iné "sokyne a konkurentky" si tiež pamätajú...že moje správanie...na plese som bola ticho, na Štrbe ma ani vidieť nebolo...a keď vidím, čo tu robia druhí...dobre. Už sa nenechám do ničoho zatiahnuť.
...ja som ti nieco slubila?...tu nejde o to či mi sediš, alebo nie..pochop...ty si sa zaradil sam...nikoho som predsa neoslovila, nemenovala....pýtaš sa..tak odpovedám....je pravda, že s dávkou svojského humoru...ale neda mi, ked si tak krasne fekaluješ do vlastneho hniezda:-)))
nech je ako chce svojimi vyrokmi si si poskodila co ma nasledky ake ma . ber to tak mas sancu v roku 2015 byt lepsim clovekom ... co das to sa ti vrati sice na karmu neverim ale tomuto aj celkom ano ... vies co bolo zle co dobre a nasla si si ludi a priatelov co za tebou stoja a to je dobre .
ja som sa práveže nikomu do súkromia nestarala ani tam, ani potom, a nikoho mená si nezisťovala. keď už si to spomenula - v pohode - len som o dvoch prezývkach v xchate povedala že bola s nimi zábava a že som bola milo prekvapená. To ty si hovorila o mne že som robila to a to, špehovala na chodbách, a nielen na tej akcii...inde si sa zase hádala s inými na izbe lebo si chceli užiť...áno jasné moje správanie je najhoršie...ok
nemusím ísť nikam :-)