Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 7. januára 2015 11:22:20 CET
    ja nikoho neobmedzujem,,,len ked tam zacne dristať kokotiny tak to radšej zbalim a už viac nebudem riešiť taketo stretka,,,to je moj postoj,,,a radšej pojdem robiť subinku a piesť k Annie30,,,,toť moj postoj....asi boli malo uspešne stretka čo ste s RIDERKOU organizovali,,,,ked to chces meniť
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:22:07 CET
    prečo tieto veci riešiš práve v tomto vlákne? Verejne? Čo už má Mirage s BDSM plesom?
  • 7. januára 2015 11:21:33 CET
    Dakujem,neprosim...Nedajboze mi Pan da slobodu,co dufam,ze nie...to si budem platit za to,nech ma niekto vytrieska????Leonko,nesranduj...
  • 7. januára 2015 11:21:20 CET
    anjelik, ja chcem organizovať s tebou naše stretká pre to, aby sa ľudia bavili a nie aby chodili platiť za pozeranie sa, asi som divná, ale nejak si ma teraz trocha prekvapil s tým
    • 2 posts
    7. januára 2015 11:20:23 CET
    Ak by bola moznost prezentacie ocenim to. Prosim o kontakt kto by bol ochotny pomoct s materialovo-technickym zabezpecenim. Reziu som ochotny zaplatit. Organizatora podujatia prosim o schvalenie.
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:20:01 CET
    hej, je to v poriadku. Kľudne si môžeš vypýtať.
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:18:59 CET
    a nechcete byť vo všetkom rovnocenné? Tak ako si niektoré baby platia za sex, tak isto by mali mať možnosť zaplatiť si aj za takéto radovánky. Nechápem prečo to vzbudilo "takovéhle pozdvižení".
  • 7. januára 2015 11:18:35 CET
    A kto si nevypyta,bude za blbca...
  • 7. januára 2015 11:17:13 CET
    takže...keď budem chcieť urobiť verejný výprask, tak je v poriadku, že si za to vypýtam peniaze, mi chceš povedať?
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:16:17 CET
    už ste sa niekedy stretli osobne? Ak sa na akciu prihlási tak nemám žiadny dôvod ho odmietnuť. Netvrdím že súhlasím so všetkým čo píše a moja predstava o smerovaní BDSM na Slovensku sa s tou jeho asi trochu rozlišuje, ale určite je tu dosť priestoru pre všetkých.
  • 7. januára 2015 11:16:05 CET
    A my sme s Panom nedostali zaplatene...a tolko bolesti som musela vydrzaaaat...joooooj.....BTW.:subinky platia za lekcie?to mi je fakt novota...
  • 7. januára 2015 11:16:03 CET
    ved nezabudnite, ze zase za cosi popecie u nas ...
  • 7. januára 2015 11:15:15 CET
    trestny ribunal,,,,vyhadzovanie,,,,a podobne kokotiny,,,,načelnikovia,,,,necitas to od zaciatku ??? co tu dorabali s gorom a s ivanom ??? ved to je chore,,,,,ak sa niečo udialo tak bude tribunal,,na smiech,,,
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:12:31 CET
    veď všetci len diskutujeme. Každá akcia má svoj formát. Tá naša má celkom ustálený. Ale zvažovali sme ale napr. paintbolový lov. A tiež by sa za to priplácalo. Samozrejme len kto by prejavil záujem. Alebo sme uvažovali ukážku vešania na háky. A tiež by za to chceli peniaze. Nič nie je celkom nemenné.
  • 7. januára 2015 11:11:45 CET
    ja fakt neviem sestrička Leonko,,,,,dotiahnete ho tam,,,,nasere ma vytočí,,,prijebem mu dve tri,,,a sestrička vie že sa to tak môže stať ak sa tam bude do mna starať,,,a bude pruser,,,neviem či zbožnuje sado maso,,,hm,,,,,očo vam ide ??!!!! zmeniť doterajšie stretka na schodze ??!!!! tak potom jebem na cele stretka a budem chodiť čiste na sukromne,,,,,
  • 7. januára 2015 11:08:46 CET
    nevymýýýšľaj braček, kto ma tam potom ochrani?
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:08:44 CET
    a čo je také choré na tých jeho nápadoch že používaš takýto slovník? Čo konkrétne ťa tak strašne vytáča? Fakt nerozumiem.
  • 7. januára 2015 11:05:46 CET
    Piťuuuu poznaš ma,,,dobre vieš že som tolerantny človek,,,ba až mierumilovný ,,, ALE TOHO KOKOTA A JEHO CHORE NAPADY...PREZETOVANIE AKO TO ROBI MA TOCIIIIIII,,,,DO PICE PICOVSKREJ,,,Leonko čo som ja ovca ??!!!! Sa chodim baviť na stretka,,posedieť,,,pokecať,,,aj s tebou,,,a nie kokota pozerať počuvať,,,,TAK POVEDZ A NEBUDEM CHODFIť,,,teba ja počuuuuuvnem
  • 7. januára 2015 11:04:54 CET
    Dúfam že požužleš hlavne konček ..
  • 7. januára 2015 11:03:40 CET
    Samozrejme toto je reakcia ktorá bola vyvolaná istou akciou .. treba to brať s nadhladom ...
  • 7. januára 2015 11:03:17 CET
    ja sa pýtam konkretne veci leon a vôbec sa neunahľujem, chcem vedieť ako to myslel a DISKUTUJEM :-)
    • 2 posts
    7. januára 2015 11:03:10 CET
    Tesim sa na teba cukrik. Pozuzlem ta celeho za tie krasne dudliky co posielas ;)
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:01:25 CET
    fakt skúsme diskutovať bez unáhlených záverov.
  • 7. januára 2015 11:00:48 CET
    na Štrbe ta čaka flaštička konaku a dobra zabava.. drunken dudlika si tam dovolit nemožeme, on bude v USA učit dominy po kostole piskať .. za dolače :D
  • 7. januára 2015 11:00:46 CET
    Osteho nemenovaneho dominanta tu chceli do basy zatvarat za kadeco medzi inym ako mi bolo vysvetlene aj za to ze nechal zeny zaplatit za hotel do ktoreho tam za nim sli.. ked som sa ozvala ze ony su blbe ze zaplatili a potom sa stazovali inym dominantom bola som obvinena z toho ze neviem co je ssc a rack.. ako budis.. ale teraz kde su ti aktivisti led si tu nejaka trubka chxe nechat od zien platit za lekkcie materialy a podobne ?!?!?! Js toto normalne ?!?!?! Kde je teraz senat ze by si robil poriadky so svojou zbludilou oveckou ?