Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2. januára 2015 21:55:01 CET
    Ty si ta reprezentacna vzorka BDSM od ktorej je povinost si pytat odobrenie???Sme dopadli.
    Trapne su tvoje vyjadrenia ked ti dosli argumenty. Tu je vidno co pre teba znamena dominant, je to len zasterka na zakritie arogancie, sebalubosti
  • 2. januára 2015 21:54:16 CET
    ...jakoze dakujem za tvoju neskutocne lakavu ponuku, ale to uz by som si radsej oholila nohy so skrabkou na zemiaky a bolo by to porovnatelne podurovnove bdsm..:D

...a je to fakt, ze neviem aky si dominant (respektive ako si sa kedy spraval k svojim subkam), ale ako clovek stojis uplne za hovno...
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:51:55 CET
    Hlavne že teba poznajú 4 ludia z dominy a machruješ tu,aký si veľavýznamný človek,rád sa s tebou stretnem s vymením názory aj s Marosom..len neviem,či ma to obohatí......
    P.S.Nikdy som sa za žiadnu elitu neoznačoval,to máš zase odkiaľ,môžem vedieť???
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:49:36 CET
    goro si si isty, že neexistuje ani jedna subka, čo na teba nemá negativný názor??
    ..ked odmyslím moju malú, viem aspon ešte o jednej čo nemusí byť v tvojej blízkosti ...
  • 2. januára 2015 21:48:03 CET
    ...dakujem za nazor..vzdy trefny:-)))to je ten najvacsi problem..ze takyto ludia sa oznacuju za elitu BDSM na Slovensku;-)))
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:47:13 CET
    Ved o to ide,načo omielaš moje meno a nikdy u mňa nebola.Prídi,vyskúšaj a potom trep tvoje somariny.
    Nie je ani jedna subka,čo by mala negatívny názor na nňa...ak je,tak mi ju ukáž!!!!!
    /nemyslím babu pri sebe,ktorú som nechcel šukať,čo sa jej samozrejme nepáčilo/.
  • 2. januára 2015 21:43:59 CET
    ..no ved chvalabohu, ak nemam...som plne stotoznena s mojim spalnovym BDSM a pokial ty mas byt nieco, co charakterizuje "slovenske BDSM", tak je to dost zalostne a v podstate grcoidne...byt niekedy tvojou subkou, tak teraz kupujem letenku do Ciny a dufam, ze sa to tam nikdy nikto nedozvie..
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:42:56 CET
    Este si zabodol dodat: subozebrak, internetovy honic:)
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:36:59 CET
    Si človek,čo nemá ani poňatie o slovenskom BDSM,tak ti prepáčim tvoje neokrôchané správanie.
    Keby si investovala svoje prostriedky do niečoho,určite by si bola rada,aby sa ti aspoň vrátili/čo je nereálne/takže trepeš prostosti.
    Všetko najlepšie v novom roku.
  • 2. januára 2015 21:36:03 CET
  • 2. januára 2015 21:30:55 CET
    si dat dychove cvicenie proti stresu a ked sa ukludnim rada sa vratim spat k teme, inak ta je zaujimava a bavilo ma aj citat kadejake nazory...kym som nedostala infarkt z "kostolnej mysi"... takze davam si na schladenie voraz do rana
  • 2. januára 2015 21:30:32 CET
    ...toto je moje vlakno...mojim zamerom bolo vydiskutovat si vztahy...a rozpravat viem aj sama:-)))
  • 2. januára 2015 21:26:08 CET
    ..nerozmyslal si niekedy nad tym, ze by mozno bolo na mieste, keby si sa za niektore (rozumej vacsinu) svoje vyjadrenia zacal regulerne hanbit?

...a akoze sa nema rypat do ludi, ktori si z BDSM spravili zarobkovu cinnost? no ozaj je mi luto vsetkych tych chudakov, ktori to robia pre potesenie alebo z lasky, fuj hnoj...

..ty si normalne, ze zivy kokot...teba len nalozit do formaldehydu a vystavit v muzeu v Petrohrade vedla Rasputinovho penisu, nech mozu ludia porovnavat, co z toho je vacsi falus...

..apropo, skoda kazdeho vyhodeneho centu na stretko, kde si ty...
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:23:20 CET
    Mirage ma dost chochmesu na to ze vie co sa patri, a v zivote si nenecha platit.
    Ty uz musis byt riadne v koncoch ked si sa uchylil k takymto hlupostiam, zbabelostiam.
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:22:48 CET
    Zaz a znova. Mozete diskusiu netykajucu sa temy tohoto fora preniest na ine forum (problemy) alebo do sukromnych sprav?
    Dakujem
    zbytok postrehov bol zaujimavy a stoji za precitanie .Nekazte to
  • 2. januára 2015 21:22:24 CET
    ...dosli ti argumenty..ze?...vsetko si prachmi nekupis
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:21:30 CET
    nemám čas sa s tebou baviť....nemáš pravdu a nebudeš ju mať,sorry,máš svoju pravdu,ktorú ti nikto neberie,lebo by si to neprežila....všetko naj,naj v novom roku....a moje meno neber na darmo.....
    P.S.Zase nevieš o čom točíš....nebola si tam a už vôbec to nebola moja subka,tak nekecaj do niečoho o čom vieš veľké prd.A kľudne sa dotyčnej spýtaj na názor,len aby si pravdu ustála,ohováračka.
    A ten "akože zákaz"som mal dostať preto,lebo som stále vrtal do nefajčenia u Zemana,kľudne sa spýtaj Bleckyho.
  • 2. januára 2015 21:19:56 CET
    ...len pozor aby si na nejake stretka chodil este ty...uz ti hrozil dvojmesacný zakaz k Zemanovi...este keby tu tak chcela napisat ta subinka z tvojho bytu o tych fotkach...ze?
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:17:44 CET
    na stretku?????Momentálne to tak vidím a ak nebude MIRAGE ,si neschopný ......
  • 2. januára 2015 21:15:33 CET
    ..ty ubohy klamar...budem tu pisat kolko chcem a co chcem..ty nastastie o tom nerozhodujes...
    • 5 posts
    2. januára 2015 21:15:30 CET
    ked si si nevšimol, pýtala sa niečo ine ..nie to, že nebola na stretku a podla mna nebola na stretku skorej kvoli tomu, že nemala čas, alebo vedela investovat peniaze do niečoho, čo v tej dobe pre nu bolo ovela doležitejšie.
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:14:01 CET
    a ten názor je môj a za ním si stojím.....

• 2. januára 2015 21:12:40 CET
    Aj napriek tomu ze som si to precital viac krat, neverim ze si tohto bol vobec schopny. Ako chces ovladat sub, ked mas problem sam so sebou???? Nevies sam seba ovladat.
  • 2. januára 2015 21:11:39 CET
    ..prave si sa zhovadil aj sam..vobec nic som nepovedala..stacis si aj sam..nikdy si mi do oci nic take nepovedal a zas si uboho vymyslas..na stretko sa predsa bezne obsadzuju auta ak niekto ide sam...a ano..rozpravali sme sa
    • 7 posts
    2. januára 2015 21:10:49 CET
    To je dávno zabudnuté,ale prečo mi niekto berie môj názor,že kto na to nemá,nech to nerieši?????Ked nemám na stretko na Štrbe,tak tam nejdem a nenariekam.....
    ked nemám na zaplatenie dominy,tak si nebudem užívať a pekne si potichu honiť sám vtáka.....
    ALEBO IDEM NA BRIGáDU,ABY SOM NA TO MAL A IDEM.....HURAAAAAAA...FAJN,žE STE POCHOPOLILI.