Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 7. januára 2015 11:54:10 CET
    Jajbolito
    A ty sa uz od tej Blavy odosobni dobre?
    Bud tak laskavy.
    Kazdeho sedlaka tu musime naucit ze to je Bratislava a bohu dakujte, ze tu vychodnari mate robotu.inak by ste tam u vas vykonavali vpp ze? :D
  • 7. januára 2015 11:52:55 CET
    Kardinal ma pravdu, bol klud a všeto bežalo ako malo, neboli žiadne problemy ani v KE ani v Blave ani nikde inde.. a zrazu prišiel spasitel .. tak asi treba zobrat klince a spravit so spasitelom poriadok ako to spravili pre časom rimania ..
  • 7. januára 2015 11:51:30 CET
    ak sa nechavaš tak lahko unašat, dufam že mas dobru poistku .. aspon zarobiš, ked sa unesieš, v Blave take mavate že samounosy do rakuska .... :D
  • 7. januára 2015 11:51:29 CET
    jasne,,,ani ja ich nemam rad,,,kde kolvek som písal ,,,nikde nenajdeš taketo reakcie typu kokot,,,ale v tomto pripade si za tým stojim,,,,aj ked ma odsudite bloknete a pripadne vylučite s bdsm komunity ....pre mna sa ten človek inak nazvať neda,,,len kokot,,,ak ste si nevšimli tak si to precitajte od začiatku,,,,pretože ON tu najskor urobil z Nás kokotov a piče ktore ,,,ktorý nevedia a ani netušia čo to BDSM je a ako sa ma praktizovať,,,,ON sa tu povolal SAM aby nás OVCE to naučil,,,,a MY kokoti a piče mi za to budeme PLATIT !!!!! lebo do teraz sa to robilo ZLE,,,,to sa nemoze tak ze sa strtnu ludia krori sa vidia raz dva razy do roka a chcu pokecat a pobaviť sa ,,,to sa musi platiť,,,ked chcu nieco vidieť,,,,ach jo,,,,,,no tak som KOKOT JA !!!!
    • 2 posts
    7. januára 2015 11:48:44 CET
    Pretiahol som ziadost do temy ples.
    @jajbolito
    Prepac nechal som sa uniest, nebolo v mojom umysle poburit ta. Vseci hovoria aky si super, chcel som to vyzdvyhnut preto som oslovil teba za pomoc s tym vybavenim. Uz sa to nestane.
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:48:08 CET
    ok. Som proste o trochu viditeľnejší ako grétka, tak si to niektorí ľudia zjednodušujé. Myslím že Jalka ani iní to nemyslia zle. A tak ako píše Dr.J, stretká sú účastníkov. Ak ľudia prestanú chodiť tak môžeme s riderkou tak sedieť a hompáľať nohami. Aj viazať sa už dáva tebe
  • 7. januára 2015 11:48:06 CET
    Pakujte sa makat verbež :D co to tu je za debatny kruzok!
  • 7. januára 2015 11:44:01 CET
  • 7. januára 2015 11:42:34 CET
    :-* braček
    • 1 posts
    7. januára 2015 11:41:58 CET
    Ja som to myslela vseobecne. Ako by si to nazval ty? Ona sa nebavi s nou, on s nim, riesia sa tu stretka a to kto koho nemusi, ci je vacsi ci mensi kokot. Tie vyrazy si pisal aj ty. Nechcem sa nikoho zastavat nemysli si, len sa mi nepaci taketo vyjadrovanie.

Koniec koncov tema stretka sem tiez absolutne nepatri

• 7. januára 2015 11:41:41 CET
    hm,,,leon a čitaš ty vobec čo som písal ??? kde som napisal že to vyhlasuješ ??!!! ak si lepšie všimneš bolo to smerovane na jallku,,,a teba som si ponížene dovolil len o potvrdenie hm,,a čo sa tyka druken budy,,,je pre mna kokot,,,a nie K,,,t...hm,,,,tak ma zabi
  • 7. januára 2015 11:41:09 CET
    Ospravedlnujem sa ano leon a riderka robia skvele stretka stihla som len dve zatial ale spokojnost bola nadmieru ... a aj dr jajbolito ma pravdu .. proste len nepotrebujeme dalsieho trtka bohvie skade aby tu kazal v prezentaciach svoje nazory.. t
  • 7. januára 2015 11:38:34 CET
    stretka su v prvom rade naše .. a velmi dakujeme organizatorom Leonovi a riderke, ktorý pre nas tieto skvele akcie zabezpečuju a dokonca BEZPLATNE sa tam celel dni a noci venuju ludom ktorý maju zaujem sa niečo naučiť. Hlavne Leon ktorý často spi len par hodin a inak cely čas viaže a je ochotny ukazať a naučit. a ZADARMO .. zadarmo prinesie svoju vybavu, do ktorej oinvestuje svoje zarobeen peniaze a nechce za to od nikoho nič .. vybavuje skvele ubytovane, stravu a kazdy z nas mu za to dakuje .. podobne ako Iny čo sa snazia spravit pre všetkých ludi akcie kde sa možu verejne prezentovat a niečo užitočne aj naučit.. nikto z nich sa nepasuje do ulohy senatora, vodcu, ale bo BDSm odobrnika.. preto taka reakcia na drunken dudlika a jemu podobnych ..
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:36:42 CET
    a vyhlasoval som ich niekedy za moje? My s Grétkou sme tí ktorým sa môže vynadať ak niečo nefungovalo. Toť vsjo. Stretká sú hlavne tých čo sa tam prídu zabaviť. A bol by som veľmi rád aby si potenciálni účastníci nenadávali do K....ov ta, ani ani tu. Hlavne ak sa osobne nepoznajú.
  • 7. januára 2015 11:34:40 CET
    ani v najmenšom nie som anonym,,,,pišem otvorene,,,a prave na opak,,,,ked pride niekto nový tak ho šokuju ludia typu,,,ste školka a podobne,,,som svojppravny človek s ktoreho nik nebude robiť vola,,,,
  • 7. januára 2015 11:29:59 CET
    LEN MALINKYYYYYY DETAIL,,,,,STRETKA NIE SU LEONOVE,,,,,NEJAK SA TO TU UZ UDOMACNILO,,,,,,STRETKA SU LEONOVE a RIDERKINE,,,,MALO BY TO MAT TU SPRAVNU MIERU,,,,však Leonko
  • 7. januára 2015 11:29:55 CET
    Leon, niečo ine je ak sa pripravuju akcie alebo veci ako vraviš ty, kde je ozaj potreben zaplatit nakaldy na realizaciu, nakupit vybavenie, zapožičat paintbalove zbrane alebo podobne.. a niečo ine je ak niekto čo pred pol rokom vypadol z neviem ktorej zapadnej krajiny chce všetkým dirigovat čo je v BDSM spravne a ako si mame doma šukat a bit svoje subinky .. mne je uplne jedno čo je on zač, a kludne nech pride kam len chce .. len nech si dava pozor, bo za blbe reči može na východe lahko dostat aj po papuli .. a blbych reči už narozpraval kopu, nečudujem sa Kardinalovi, aj mne už dochádza trpezlivost, všetci sa relane snazime aby vramci Slovenska existovala dajaka seriozna scena ktora sa venuje BDSM. Aby ludia čo maju zaujem o BDSM mali možnost sa realne stretnut, porozpravat, pripadne aj vyskušat si nieake praktiky a naučit sa od ludi čo niečo vedia a dokazlai.. a tu sa objavi nikto, a ide všetkým kazit to čo roky buduju .. to som potom velmi zly ..
    • 1 posts
    7. januára 2015 11:29:29 CET
    Hello vsetci

vsimli ste si nazov vlakna???
    Co tak sa toho drzat a prestat riesit zabomysie vojny? Neviem ako vas ale mna uz nebavi citat tie urazky, osocovanie, stale dokola riesene spory tych co si nesadli. Sakra vyrieste si to v ss a netahajte svoje mindraky a trable na svetlo sveta. Stale tu stekaju ti isti. Ano, stekaju, lebo o diskusii rec byt nemoze.
    Vy ste dominanti? Vy ste subinky? Skor je to materska skola, ktora sa snazi hrat na dospelakov. Ani sa nedivim, ze sa tu nik novy neozve. Ked sa sem prihlasi zaciatocnik a uvidi toto, ak ma trochu zdraveho rozumu tak zdrha len taky fukot.
    Co tak sa spravat slusne a prejavit aj davku tolerancie voci inym? Ci pismenka na nete znesu vsetko, anonymita je viac ako ziaduca tak sa mozte spravat ako stado volov ci krdel sliepok?
  • 7. januára 2015 11:25:41 CET
    Myslím si že preto tu vyvoláva také reakcie, pretože sa pasuje za akéhosi spasiteľa BDSM scény na Slovensku. Ako keby sa tu doteraz nič nedialo, boli tu len samé problémy a podobne. A nakoniec sa ukáže, že si len buduje nový trh. Aspoň zo správ na tomto fóre to takto vypadá.
    • 13 posts
    7. januára 2015 11:25:21 CET
    sestrička, pýtala si sa či si môžeš vypýtať. vypýtať si môžeš čokoľvek. nenapísal som nič o tom že by ti to niekto zaplatil. Vieš moja? Neplatili sme ani Tengovi za shibari, ani Alex za zmasakrovanie Mirka, ani devilmiruške za svoje krásne ukážky. Naša akcia je rýdzo amatérska.
    • 1 posts
    7. januára 2015 11:25:02 CET
    Hello vsetci

vsimli ste si nazov vlakna???
    Co tak sa toho drzat a prestat riesit zabomysie vojny? Neviem ako vas ale mna uz nebavi citat tie urazky, osocovanie, stale dokola riesene spory tych co si nesadli. Sakra vyrieste si to v ss a netahajte svoje mindraky a trable na svetlo sveta. Stale tu stekaju ti isti. Ano, stekaju, lebo o diskusii rec byt nemoze.
    Vy ste dominanti? Vy ste subinky? Skor je to materska skola, ktora sa snazi hrat na dospelakov. Ani sa nedivim, ze sa tu nik novy neozve. Ked sa sem prihlasi zaciatocnik a uvidi toto, ak ma trochu zdraveho rozumu tak zdrha len taky fukot.
    Co tak sa spravat slusne a prejavit aj davku tolerancie voci inym? Ci pismenka na nete znesu vsetko, anonymita je viac ako ziaduca tak sa mozte spravat ako stado volov ci krdel sliepok?
    • 2 posts
    7. januára 2015 11:23:50 CET
    Prepac neuvedomil som si to. Pretiahnem to tam.
  • 7. januára 2015 11:23:49 CET
    Ach Leon,Leon... Nic v zlom,ale z akych penazi sa mu to bude platit?To sa my vsetci na to vyzbierame?Ak nedame s Panom,budeme musiet ist z miestnosti prec?Ale pobyt ako taky budem mat zaplateny...
  • 7. januára 2015 11:23:32 CET
    Tu ide o jeho osobu a to ako sa a co prezentuje... nestastnik pocuchral nervy viacerym.. ine su tvoje akcie robene so zdravym usudkom a ak planujes paintball som za vsetkymi 20timi .. jasne treba si priplatit za zbrane .. naboje.. chapem.. a aj za vesanie ved to musia robit dlhorocní skuseni ludia plus dezinfekcia ale uznaj.. platit nwjakemu neznamemu trubkovi co sa sam vyhlasi za dominanta roka dobreze nie za to ze nieco predvedie ? Mlade ucho? Ti co chcu sa predvedu aj bez honoraru a s vacsou chutou.. zeny co mu platia ak take ozaj su su ubohe.. lebo inak neviem aky iny dovod by na to mali... ak niesu skarede jak noc ovsem to pochopim.. ale pre takych mame pomenovanie gigolo a nie dominant . Moj skromny nazor.
  • 7. januára 2015 11:22:28 CET
    A kolko si mozme vypytat???Lebo ja netusim...