Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 13 posts
    8. januára 2015 0:00:11 CET
    My sa nehádame. Len si vysvetľujeme postoje. Ty "BDSM dianie"
  • 7. januára 2015 23:59:31 CET
    ...ty stale nechapes...ozval si sa v tomto fore sam..bez toho aby som ta menovala....snazil si sa mi vyhovorit..ze problemy o ktorych pisem..neexistuju...ponal si to osobne..s pocitom..ze dehonestujem tvoje akcie...nie..na tvojich akciach je fajn...ale nemozes popriet to,ze sa vyskytnu aj problemy...s dominantmi....ze niekde problem je...hovorim o tom..ake chore je vypisovat tu o roznych senatoch a podobnych blbostiach...ked je to nanic...hovorim o tom..ze tu dominanti ptekracuju svoje hranice a namiesto toho..aby taky clovek dostal zakaz....budes tu vypisovat aby sa ozvali dotknute subinky...velmi dobre vies..ze neozvu...sam si sa do tejto debaty zapojil..aby si mi vyvratil nevyvratitelne a bohuzial...vo svojich odpovediach zaperlil....nehnevaj sa..ale v snahe ochranit drunkena povies,ze kedze tuzime byt rovnocenne..co sa nam nepaci na plateni?....to myslis vazne?...ty sa zamysli co sa ti na BDSM este paci a preco ho robis....keby si napisal stava sa..su aj taki...snazime sa tomu zabranit....ale radsej zlahcujes...popieras..priznat si chybu nie je hamba...ani dominanta....
  • 7. januára 2015 23:51:11 CET
    mirage pochvalila mna :D a to uz je ake pozitiiivne :D :D ved mna mas aj ty trosku rad no nie ? :D ;) dost bolo hádok pre dnešok nemyslíte ? :)
  • 7. januára 2015 23:51:02 CET
    Ukradla ti lopatku?
    • 13 posts
    7. januára 2015 23:46:29 CET
    "....zufalo sa snazis prihriat si polievocku....a zachranit co sa da....ale mudry pochopi a hlupakovi nevysvetlis:-))))"
    Ty útočíš na mňa. Nie ja na teba. Z nikade ťa nevyhadzujem, nie som ani majiteľom dominy.sk, ani žiadnu inú právomoc nemám. Rešpektujem tvoj právo na názor, aj keď je väčšinou odlišný od môjho. Ale skús nájsť nejaký svoj príspevok napr. za posledný rok, kde by si niečo z BDSM diania pochválila. a ak na slovensku nič také čo by stálo za pochvalu nebolo, tak aspoň nejakú inšpiráciu zo zahraničia. Proste niečo pozitívne. Napísal som ti že šíriš zlú energiu. A stále to tak vidím. A škodíš tým hlavne sebe. Ja osobne ťa stále považujem za kamarátku. Ak o to ešte stojíš.
  • 7. januára 2015 23:28:45 CET
    ....poprosim ta..ja som slusna..tak zachovaj dekorum.....mam to pochopit..ze ma odtialto vyhadzujes?...a k ostatnemu..to som kde pisala...nevkladaj mi do ust svoje slova..poprosim
    • 13 posts
    7. januára 2015 23:15:01 CET
    O čom to stále točíš? Čo ja potrebujem zachraňovať? A povieš mi prečo sa vlastne hlásiš stále medzi nás, ak nás skoro všetkých neznášaš? Čo sa ti ešte na BDSM páči?
  • 7. januára 2015 20:56:58 CET
    no to ti už tak býva
  • 7. januára 2015 20:37:37 CET
    ..no a napriklad na teba som pri pisani toho prispevku vobec nemyslela..:)
  • 7. januára 2015 19:46:23 CET
    kolko si mám prichystať za výprask po prsíčkach?

• 7. januára 2015 17:45:45 CET
    ...co som ako vydedukovala?...opytala som sa ta..polozila ti otazku..nakolko z tvojej odpovede mi nebolo jasne,ako to myslis...uz je...dakujem aj za tvoj nazor...nesuhlasim..ale respektujem
  • 7. januára 2015 16:32:09 CET
    no,,,nervakov tu zas tak vela nebolo,,,hrdo sa hlasim že som jediny nervak,,,,ha ha ha ,,,, takže pozor na svojich psov
  • 7. januára 2015 16:28:05 CET
    To si vydedukovala ako? Nehovorím,že treba byť ticho,ved je to tu na to,aby každý vyjadril svôj názor a nie každý musí s názormi ostatných súhlasiť.Beriem to tak,ži a nechaj žiť
  • 7. januára 2015 16:27:00 CET
    Len tak mimochodom, v min 2 kluboch na azete som si vsimol na nastenke: bolo nahlasenych niekolko pripadov vyhrazania , vydieranie a obtazovanie. Aspon tam majitelovi klubu zalezi ca sa mu v klube deje a upozornuje na to. Ale tu su vysoko inteligentný uzivatelia a tu sa ta moznost pripusta cisto len teoreticky a hlavne nehovori sa o nej.
  • 7. januára 2015 15:51:19 CET
    ...podľa mňa celkom dobré vlákno a nehovorím to preto, že mám pasiu v konfliktoch. Proste sa ukázalo, kto to má ako záľubu a kto ako zárobkovú činnosť. A tiež si myslím, že by to zopár nezorientovaným subkám mohlo otvoriť oči s kým rozhodne ne-e...

..najlepšie sa ukáže charakter človeka v situácii, kde nemôže korigovať svoje správanie a tu sa prejavilo zopár nervákov, ktorým by som nezverila do rúk ani bezpečnosť môjho psa....ktorého mimochodom nemám.
  • 7. januára 2015 15:41:11 CET
    ....takze radsej trebalo byt ticho?
  • 7. januára 2015 15:39:03 CET
    fakt užitočné......vášne sa vybúrili,echt dominanti si ponatriasali perie......a subinky zavesia subinkovanie na klinec a radšej budú vanilkovatieť,ako sa zapojiť do takej komunity.....
  • 7. januára 2015 15:36:22 CET
    ....zufalo sa snazis prihriat si polievocku....a zachranit co sa da....ale mudry pochopi a hlupakovi nevysvetlis:-))))
    • 13 posts
    7. januára 2015 15:30:33 CET

fakt užitočné vlákno.
  • 7. januára 2015 15:25:33 CET
    tuším tri,ktoré by sa dali nazvať príspevkami k téme
    • 13 posts
    7. januára 2015 15:21:27 CET
    schválne. Našla si aspoň jeden príspevok od cieľovej skupiny? Ak nerátame autorku vlákna.
  • 7. januára 2015 15:14:01 CET
    áno,to je celkom jasné.....je zaujímavé sledovať to,ako sa vyvíja diskusia k určitej téme a na konci je z toho fraška,ktorá z pôvodnym obsahom nemá absolútne nič spoločné
  • 7. januára 2015 14:51:39 CET
    uznaj, ze ak 40 ludi pise 50 stran , tak celkovo to musi davat dojem nekompletneho nielen diela ...
  • 7. januára 2015 14:47:20 CET
  • 7. januára 2015 14:40:35 CET
    Aku sikovnu sucku to ja mam doma..