Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 2 posts
    2. januára 2015 13:54:39 CET
    Precitala si si clanok? Stotoznujes sa s niketorym s tych levelov? Citis sa tym nejako obmedzena?
  • 2. januára 2015 13:53:55 CET
    ..ja stale cakam.....
  • 2. januára 2015 13:50:22 CET
    ....preco ma niekto pocit..ze sa chceme skatulkovat...ja osobne moju mieru submisivity nemienim vtesnavat do ziadnych levelov ci bodov....k comu mi to bude prosim ta?...a teda riadne by ma nastvalo..keby sa ma takto niekto pokusil zaskatulkovat...
  • 2. januára 2015 13:43:43 CET
    ....vsetci sme len ludia a robime chyby...dolezite je priznat si to..
    • 2 posts
    2. januára 2015 13:43:01 CET
    Je vymysleny dobre. Koncept je realny, kazdy sa vie stotoznit s jednym ci dvoma nasledujucimy. Koresponduje to s mojim vnimanim submisivity a neskatulkuje sub do jedneho balika ale dava moznost priznat si a zit so svojim stylom DS.
    Tak ci onak, ide o dobru vec, nikomu neublizuje, nikoho neobmedzuje, nikomu nekaze. Mate nieco lepsie, sem stym ;)
    • 1 posts
    2. januára 2015 13:30:08 CET
    levely sú hlúposť, chápem, že ľudia sa nevyhnutne potrebujú vždy zaradiť do nejakej škatuľky. levely submisivity sú len čistý konstrukt, ktorý nie je vymyslený práve najlepšie a nemyslím, že odráža realitu väčšiny bdsm+ ľudí
    • 2 posts
    2. januára 2015 13:15:13 CET
    Nieje to o odvahe ;) Tiez som sa to niekde naucil, kredit nepatri mne. Nazor, netreba stym suhlasit. Ale treba si to uvedomit.
  • 2. januára 2015 13:12:34 CET
    .....skladam klobuk nad tvojou odvahou...
  • 2. januára 2015 13:11:20 CET
    ....opat sa prejavila moja naivita...cakam:-)))
    • 2 posts
    2. januára 2015 13:11:01 CET
    To som bol ja a stale to plati. Na nete sa docitate kludne aj o piatich ci deviatich leveloch submisivity. Spoznal som take aj take ci onake a vzdy to bude o miere submisivity voci dominantovy. Nikdy som nepovedal, ze jeden level je lepsi ako druhy. Faktom je, ze drza sub ma na to dovod ;)
    Ak je sub sub pre sex, vzrusenie alebo ulety, je to mozno dobrodruznejsie ako sub, co povazuje DS za zivotny styl. Rozdiel? Fyzika vs psychika. Jednu nazvete kurvou, druhu zabudnutym pripadom. Zlata stredna cesta je aj tak najcastejsia stym nespravy nikto nic ;).
    Ak vam nieco nesedi kludne si napriklad precitajte tento clanok:
    http://alwaysthegoodgirl.com/the-nine-levels-of-submission/
  • 2. januára 2015 12:58:15 CET
    Este stale cakas???, aj ja.
  • 2. januára 2015 12:36:59 CET
    domina je povolanie, dominantná žena je skorej povahový rys.

vlados podla mňa ty si strelil uplne vedla, pretože ty za dominy považuješ prostitutky.....
  • 2. januára 2015 12:18:54 CET
  • 2. januára 2015 12:06:27 CET
    ....ok....Strba...Lucia...pamatas..urcite
  • 2. januára 2015 12:02:15 CET
    Masochizmus je jednou z látok preberaných kukláčmi na škole nech sa obrátia tam,
  • 2. januára 2015 11:58:35 CET
    "...ja osobne idem do kolien ked v profile submis zien citam: som vrtkava, papulnata...blablabla" - a nie je to skor tym, ze si tu vela ludi zamiena masochizmus so submisivitou? lebo podla mna su toto take tie typy, co tuzia po tom, aby im niekto nalozil, spraval sa k nim hrubo a nutil ich k niecomu, ale pojmy ako oddanost alebo pokora im nehovoria nic...a pritom masochista absolutne nemusi byt submisivny a subbie nemusi byt masochisticke..

...ale ideal je asi, ked sa to sklbi..:)
    • 13 posts
    2. januára 2015 11:44:07 CET
    kľudne menuj. Ak teda nemyslíš priamo mňa. Ak hej tak daj tú situáciu.
  • 2. januára 2015 11:41:57 CET
    ....pekne si to napisal...ze dominant nema ziadne specialne pravomoci....a ano..mam
    • 13 posts
    2. januára 2015 11:36:50 CET
    "Priklad...ty by si bol svedkom,ako niektory tvoj priatel hrubo zneuzije "pravomoci" dominanta...co urobis?....mozem skusit hadat?...nic...lebo je to tvoj priatel...maximalne sa zasmejete a pojdete dalej..."
    1. dominant nemá nijaké špeciálne právomoci
    2. ak by ktokoľvek v mojej prítomnosti, alebo dokonca na mojej akcii, konal zjavne proti vôli subjektu vo svojej moci, určite by som zasiahol nie len ja, ale aj ostatní prítomní. A je celkom jedno či je to môj kamarát alebo nie.
    Máš nejaký dôvod myslieť si že by to bolo tak ako si napísala? Či už si myslela mňa alebo niekoho iného?
  • 2. januára 2015 11:24:02 CET
    ...hladaj fyzicky zdatnu:-)))
  • 2. januára 2015 11:20:54 CET
    To je fakt,vždy som mal problém sa zaradiť,lebo ten rýcly pruh bol aj tak stále pre mna pomalý od Prahy až po Zvolen a furt som len tak tak stačil v tom týchlom pribrzdiť,,,
    No raz som nestihol,,nepomohla.ani ručná v ruke a v 300 km, zaradená spiatočka,všetko na.sračky,
    Odvtedy hľadám kľudný umiernený protipol ktorý by mi občas dal cez papulu ked mi jebe,,zatiaľ nišč,, ,
  • 2. januára 2015 11:12:55 CET
    Ha, zle som sa vyjadril, kralovna, ty si to trafila. Zasadny rozdiel je domina a dominantna zena.
  • 2. januára 2015 11:10:17 CET
    Aj ja ti dakujem, ze ked mi hori velmi hlava, tak si ma stopla ked uz som sa pomalicky skor strapnovala minule na fore, :) a ze si ma oslovila. Som rada.
  • 2. januára 2015 11:09:09 CET
    Hej. Ja ako prve vzdy vravim, ze nie som domina...ja som dominantna zena, co je podla mna velky rozdiel... aj v praktikach a najma v psych vztahu k sub.

• 2. januára 2015 11:08:29 CET
    ...dakujem Kralovna...vazim si to