Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 8. januára 2015 14:18:12 CET
    aj ja ťa luuuubim
  • 8. januára 2015 12:55:04 CET
    Práve malomestiak je ten,co uraza BA zabudnuc ze sme na Sk.taka je pravda! Taky malosedlak uraza malomestana.
    A nepotrebujem k tomu pisat litanie.
  • 8. januára 2015 12:41:32 CET
    Drunken nemá pravdu s tým prerozdelením slovanov,chodte do Popradského muzea su tam pamiatky vzácnejšie ako hrobka Tutanchamona,je na hanbu politikom tohto štátu že za roky nedali peniaze muzeu a na výskum,
    Pod Tatrami sa našiel hrob veľmoža.starý 1850 rokov,podľa genomu bol narodený pri Urale,vládol celej Tatranskej kotline od Žiliny po Prešov,musel byť vážený a uctievaný a na vtedajšiu dobu mohutný mal 185 cm,vtedy bol priemer 165cm,
    Doteraz sučastní stolári nedokázali vyrobiť tie veci čo sa našli v hrobke= okruhky stol z jedného kusa vrátane noh s priemerom 120cm,
    Postele a ložko z jedného kusa.dreva 2x2 metre a výškou 150,cm,
    Záhadnejšie su iné veci = čínské stolové hry,indická píšťaka,jsponské kimoná,škotske kylty, železné meče zo švedskych kovov,to znamená čulé obchodné styky s celým svetom,
    Podľa odhalených záznamov v starej kronike v Eddinburgu by.sa malo jednať o kráľa predchodcu ktori zjednotil barbarské kmene od Minska cez Krakow po Odru južne po Čierny les,až po Slovinsko a Macedoniu vrátane Bulharska.a.Rumunska,,taký veľký štátny utvar už nikdy v dejinách europy nebol,
    Kosti v hrobke patria podľa genomu,severanom,čínanom,japoncom,indom,sasom,južanom,
    Pointa = iba malomeštiak vidi svoju guličku,osvietený človek je bohém a povznesie sa nad to v prospech celku a buducemu životu,nie je malicherný a prehliadne posmešky,
  • 8. januára 2015 12:23:31 CET
    Čo je totoť za vlákno,,?,aha nie stretko v Ba takže ho možem rozvrtať idem na to,,
  • 8. januára 2015 11:20:14 CET
    Durag ty si vybav tu au pair nech ta vidime v BA.
    A nerob cecky ty moron :D
  • 8. januára 2015 11:20:04 CET
    som zpolovice vychodniarka, zpolovice stredoslovacka a narodila som sa v BA...kazdopadne nemam problem s umiestnenim na mape, ale skor s niektorymi jednotlivcami. Vychod milujem :-)..
    • 2 posts
    8. januára 2015 11:15:25 CET
    Zasa sa hádate ktorá ma krajší klitoris riť a cecky a ktorý ho má hrubšieho ked nie dlhšieho,,,?,,? ,,
    Aký Slovák,,,?,,
    Ja slováka nepoznám,slovana ešte hej,,
    Pri tom mixe národov a kočovníkov čo cez nás prebehli nazvať sa Slovákom je ehmmm sranda,,
    Polovica tu je zo stepi medzi Volgou a.Uralom,štvrtina z juhu od Talianska,štvrtina z germánskych a.saských kmenov,pár percent od severských Vikingov a zvyšok zopár desatín su mixi génov z každej titi,, ,,
    Urážať sa za hnus na.Dunaji je smiešne,su krajšie bordely ako Blava,,
    Taký Lvov to je mesto,jedno z najkrajších povodne zachovalých miest,nádhera,,nie preto že moj praprapra tam bol gubernátor ale pre fakt že je to tak,alebo taká Odessa,,Istanbul,pagody na.Srí Lanke ,Matmmahál,,Boro Boro,udolie Bielych pyramíd v Číne,Eddinburg,dolie chrámov Petry,Shaolinské chrámy v Číne,a ten krásny podrazácky troll na hranici Norska a Finska pri Severnom polárnom kruhu to je osobnosť hodná Vás čo si tu nadávate,,,Doslova.Váš obraz a zrkadlo,,,
    • 2 posts
    8. januára 2015 11:13:11 CET
    My a oni... Cital som raz clanok celkom zaujimavy. Zahoraci su vraj kultura moravska. Oravaci slezska. Zitny ostrov je madarsky, vychod je zvysok kulturneho dedicatva rusinov ktory vznikli z kultury prusov a staroprusov... Mam pokracovat? Vseci sme slovaci. Ziadne my a oni.Ked nekto neco posere na vychode Rakusan povie ze to pojebali slovaci. Ked sme z BA nechali odletiet bombu tak to zas posrali slovaci. Ked na futbale spravili blamaz fanusikovia zase to boli SLOVACI...
  • 8. januára 2015 11:07:33 CET
    Jajbolito ty sa bud schlad alebo si vyhon.
    Si vyber ty jelito.
    A nezahovaraj, citam ta-bohuzial.
    Utocite,zbytocne trepes, ty gašpar.
    Jo,a necum.
  • 8. januára 2015 10:59:42 CET
    neutočime na Blavakov, Blavakov mame radi rovnako ako kazdeho slušneho človeka Utočim na teba, lebo si primitivna a je uplne jedno či si z Blavy, moskvy alebo Prahy. Ak si Blavačka robiš im poriadnu hanbu .. a čo budeš alebo nebudeš tolerovat je každemu uplne jedno, dufam že ta roztrhne od jedu a bude pokoj ..
  • 8. januára 2015 10:59:38 CET
    Skratka, nebudem to tolerovat!
    • 2 posts
    8. januára 2015 10:54:49 CET
    BA ci NeBA. Tazka tema. Som prekvapeny ze sa tu nikto neciti SLOVAK. Mi to pride pokrytecke ze sa kazdy izoluje niekam a vytvara iluziu "lepsieho" ako ty ostatny. Toto uz par ludi odomna poculo. Ak nevedia pomoct tak nech aspon nerypu? Co je take uzasne na tom niekoho odsudit za to ze je z BA, SC, KE alebo cojaviem z hnusta... neviem. Mors, ja neviem co maju vseci proti BA. Len viem ze snou nic nemaju ;)
  • 8. januára 2015 10:46:08 CET
    All
    Ja som z BA a NEBUDEM TOLEROVAT AKEKOLVEK NARAZKY VYCHODNAROV CI MIMOBRATISLAVAKOV NA BA!
    Kazda akcia vyvola reakciu,ja to tak nenecham!
    A ak je dakto jebnuty, odsere si to!
    Darmo sa tu hrate na inteligenciu, vase neohrabane dristy na BA to neguju uplne.
  • 8. januára 2015 9:21:56 CET
    Ahoj. Dakujem za tvoje vyňadrenie a prajem pekny den a vsetko dobre.
  • 8. januára 2015 8:14:12 CET
    uf prave som po troch dnoch docitala vsetkych 52 stran diskusie :D :D (samozrejme s prestavkami ...verena to celkom vystihla ) k teme ples vybavenie senatori a rebelka a jej zakazanie ucastnit sa akcie sa vyjadrim vo vlakne ples ..k ostatnemu co ja viem ...
    bola som tam myslim ze mirage ma pominala v suvislosti s gorom ..neviem pred kolkymi rokmi sa to stalo ..islo o cisto nedorzumenie ...ktore sa riesilo okamzite a odvtedy spolu vychadzame :D :D ..nehovorim ze sa hadzeme okolo krku ale fungujeme uplne bez problemov ..trosku som nepochopil preco niekto treti vytahuje mna a moje zazitky po tolkych rokoch ...ale to je stale tak lebo ona povedala ..a tamta a henta ..a stale sa nejaka subinka boji ..to su somariny prestante fabulovat
  • 8. januára 2015 7:46:46 CET
    musim ti povedat, ze neviem ci si konkretne bola pri tych dvoch "pruseroch" osobne. Ak nie, tak bud tej lasky a zdrz sa hlupych komentarov. Ak sa ta stalo danej osobne (nohavicky a vibracna hlavica), tak pokial viem, v prvom pripade (nohavicky) sa Goro ospravedlnil a nie raz, obaja si to vysvetlili , beru to ako vyriesenu situaciu. Dokonca doknuta osoba ho dala ako rucitela na svoje akcie a su v pohode.
    V druhom pripade dana osoba sama povedala, ze to ako to povedala, myslela zo srandy a zvysok to pojal velmi dramaticky ved aby sa malo o com hovorit a hlavne nejake to wauuuu ideme niekoho zvozit. Takze v oboch pripadoch si to dve zucastnene strany vysvetlili a nevidim dovod neustale to vytahovat za ucelom trestu, ked si tam konkretne nebola a nebola si ani pri tom kedy si to vysvetlili... Ak povies A, povedz aj B. No a ked nepoznas celu vzniknutu situaciu a konkretne osoby ta nepoziadali o riesenie, tak sa do toho ako ta advokatka, ako o sebe tvrdis, nestaraj.
    Vytahovat stare vyriesene veci a kydat na ludi je jednoduche u teba.
    To, ze ti vadi Goro ako osoba je uplne v poriadku, nemusi ti sediet kazdy clovek, ale volat po treste len pre to, ze ma na teba mozno rovnaky nazor ako ty na neho mi pride smiesne. Nie kazdy ta musi milovat, rovnako ta moze nenavidiet. Mna tiez nie kazdy ma rad a za to ho neberiem do ust (pripadne do pismenok) len aby som si vyliala zlost.
    • 13 posts
    8. januára 2015 0:52:53 CET
    napadá ma len jeden spôsob ako sa vyhnúť akýmkoľvek problémom na akciách. Žiadne nerobiť. To je konečný cieľ?
    • 13 posts
    8. januára 2015 0:22:30 CET
    ja, stačí sa pozrieť na stránku. A nedostal ban za požičiavanie peňazí ale za nevhodné správanie na akcii. A prečo vlastne odopieraš ženám právo objednať a zaplatiť si za službu? Či už kaderníka, erotickú masáž, sex, alebo hoci aj výprask?
  • 8. januára 2015 0:21:02 CET
    prečo väčšine vadí, že to drunken robí za prachy?
    • 13 posts
    8. januára 2015 0:19:32 CET
    píšeš rýchlejšie ako stíham odpovedať. Zdajú sa ti dotyčné dve dámy mladé, hlúpe, zakríknuté alebo nesvojprávne, že im musíš robiť advokátku?
  • 8. januára 2015 0:19:24 CET
    ...uz viac to rozoberat nemienim..bud to pochopis..alebo nie..skoda casu...pekny vecer
  • 8. januára 2015 0:17:20 CET
    ....snad nebudes klast do jednej roviny kadernicku a gigola?....porovnavas neporovnatelne nemyslis...na pokecove stretko dostali zakaz uz dvaja ludia plus akcie...kto im ho dal?...na tvoju akciu naposledy Vlad...poziciavac penazi....kto mu ho dal?...ozaj a kto mu robil rucitela?
    • 13 posts
    8. januára 2015 0:11:03 CET
    Tak len v skratke. Aby dostal zákaz. Od koho by ho mal dostať, ak nie sme organizovaní a nemáme šéfov. Nejako si mi to nevysvetlila. Okrem toho hodnotenie tej istej situácie môže byť rozdielne.
    Platenie za služby: áno, nevidím nič zlé na tom ak si niekto zaplatí za službu ako spotrebiteľ a ani nič zlé ak si niekto nechá zaplatiť za službu ako poskytovateľ. Tiež nejdeš ku kaderníčke s tým že ju predsa baví robiť účesy a tak by to mala robiť zadarmo. Aby som predišiel špekuláciám, ja mám BDSM ako koníček. Osobne neplatím nikomu a ani nevyžadujem aby mne niekto platil. Ani Kentaurika (provokačná mrcha jedna)nie.
  • 8. januára 2015 0:07:59 CET
    ....konkretne na tvojej akcii boli problemy a ze nevies o ostatnych..neznamena ze nie su...mne nestaci ze mi sukromne napises co si o gorovi myslis..napis to tu a urob nieco preto..aby sa to neopakovalo...lebo od nevinne stiahnutych nohaviciek..cez pouzitie vibratora....to preslo k vyhrazkam ...kde az to nechate zajst?....a to nie je jediny....tak porozmyslaj co robi vacsmi zlu energiu..ja..ze o tom hovorim..alebo to..ze sa to deje...a o gigolovi drunkenovi ani nebudem pisat...kriste...nehnevaj sa..ale takeho ...jednoducho Maria....dominanta co to na seba verejne vykvaka som uz davno nestretla....o tom ani nebudem zacinat...fuj:-(((
  • 8. januára 2015 0:01:55 CET
    cooo jaaaa ?? ja tu uz ani niesom ;) dobruuu noc :)