Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 7 posts
    2. januára 2015 20:22:42 CET
    si presne človek,čo ma nepozná a bude rýpať.....si smiešny.....
    pod sa rozumne pozhovárať a nie tu trepať nezmysly.
    Rád Ťa spoznám a určite budem rešpektovať Tvoje názory,pevne dúfam,že aj Ty moje.
    Pokiaľ stačí na odsúdenie niekoho jeho názor,že ked človek na to nemá,tak nech tam nechodí,ako niečo negatívne,tak je to len a len tvoj názor.
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:21:29 CET
    všimol si si, že dneska sa to moc nenosí? mat dajakú poistku? ..
  • 2. januára 2015 20:17:07 CET
    Mirage, nakop ich do prdele, takto Ti dojebat vlakno. Copyright by Mors
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:14:53 CET
    Jedine čo my ako ludia s rovnakym zaujmom mozme spravit pre nových ludi je osveta.
    1.Ak vas niekto ukeca na stretko dohodnite sa s niekym nech vam zavola a skontroluje ci ste v poriadku( alebo vymyslite inu zamenku aby vam proste zavolal v dohodnuty cas)

2. stretavajte sa vylucne na verejnosti.

• 5 posts
    2. januára 2015 20:13:10 CET
    Na tvoju poznamku ze si tu mame robit poriadok medzi Dčkami.

Nie nemame a nebudeme si robit. Preco aj ? To ze su tu idioti naktorých doplacam ma sere ale tak co . Sme si seberovny a mne ani nikomu neprinalezi sudit druheho. To ze ja si o niekom myslim ze asi tak velmi Dom nebude neznamena ze najde kocku ktorej aj ta miera akoze dominancie bude vyhovovat a budu spolu štastny. Vieš kolko konfliktov a zabomyšich vojen by tu stoho bolo?
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:12:06 CET
    Stretli sme sa.Sice raz ale uplne stacilo.
    Ani sme sa nemuseli stretnut, nazor na teba si urobi kazdy sam, staci prelistovat niektore vlakna.
    Ty hovoris o tolerancii ???, si robis prdel. Tvoje niektore vyjadrenia na sub hovoria za vsetko:
    Skarede tucne subinky
    Subozebraci
    Internetovy honici
    Atd.
    Hm cenzura a kto bude rozhodovat o relevantnosti prispevkov??
    Admin a na zaklade coho??
    Je mi uplne jasne ze niektorym to pripominanie lezie na nervy, neostava nic ine len sa s tym zmierit za niektorymi sa to bude tahat dlho ako smrad.
    • 5 posts
    2. januára 2015 20:06:09 CET
    Kup si topanky a maš o vlastnu škatulu postarane :).

Problem stranky Domina.sk je:
    1. My ako "komunita" nemame moznost regulovat aky uzivatelia sa tu prihlasuju.
    2. Blbcov čo nik nenahlasuje a vzdy sa mozu prihlasit pod inym nickom takze je to boj s veternymi mlynmi.
    3.Čo sa nepaci tebe sa moze pacit inej.
    kolko ludi tolko chuti.
  • 2. januára 2015 19:50:47 CET
    Ha, cenzura
    • 7 posts
    2. januára 2015 19:46:58 CET
    žiadna normálna DOMINA s veľkým D sa nenechá prehovoriť na sex na prvej lekcii.V tomto sú DOMINANTI iní,ale aj tak nie je povinnosť subky im vyfajčiť,alebo súhlasiť so sexom.
    Každý DOMINANT to rešpektuje a nebude naliehať,nadávať,alebo osočovať subinu,že nie je dosť submisívna a pod.
    Pokiaľ si DOMINA vyberie so subíkov svojho SEXSUBA,je to len a len jej vec,prečo by si nemohla užiť???Len to sa nedeje určite na prvej lekcii.
    Momentálne žijem s dominou a je to pre mňa oveľa prijateľnejšie,ako so subkou.
    Nevravím,že mi subka nechýba,ale časom sa určite nájde a taká,ktorej bude vyhovovať,že mám partnerku dominu,ktorá mi subku bude tolerovať,samozrejme odtiaľ potiaľ.
    Komunikácia na DOMINE.SK je fajn,pokiaľ slúži k pozitívnemu kontaktu.
    Som rád,že sa črtá nový server,ktorý bude za účasti adminov korigovať obsah diskusií.
    Mám vás rád.Aj MIRAGE s Marosom /ktorý ma tiež dobre nepozná...../
    • 9 posts
    2. januára 2015 19:40:31 CET
    Do prdele, prehral som 5€
    • 9 posts
    2. januára 2015 19:34:07 CET
    tie levely sú dosť neurčité....
    osobne by sa mi páčil mix čísel 1,5,7....
    aj ked aj s tých ďalších by som si niečo vybral....:-):-)
    • 7 posts
    2. januára 2015 19:27:54 CET
    Asi viem,o čo Ti ide:
    1.Bolo to pred dvomi rokmi a Teba to ešte trápi.....
    2.Bola to moja prehnaná reakcia,za ktorú som sa ospravedlnil a Luciou mám odvtedy priateľskú komunikáciu.
    3.Vždy sa nájde niekto"múdry"ktorý vyťahuje dávno zabudnuté veci,ktoré sa ho netýkajú.....takých ľudí,ako si Ty je kopa...lebo niekoho ohovárať je v "mode".
    Poprosím ľudí,ktorí ma osobne dobre nepoznajú,nech si negatívne hodnotenia/z druhej ruky,neoverené / nechajú pre seba.
    Leona z toho láskavo vynechaj,ten to už má dávno vyriešené a zabudnuté.
    Pekne ďakujem a prajem všetkým šťastný nový rok,veľa zdravia a pekných BDSM zážitkov.
  • 2. januára 2015 18:52:28 CET
    Ale to je uplne vyborne rozpracovane, poznam presne jednotlive skupiny, presli mi cez ruky, sakra ale zvacsa to boli najma 2, 3, 4, 5

a ja hladam presne c. 7.

Paradne napisane, ja som uplne spokojna. To budem davat citat potencionalnym zaujemcom
  • 2. januára 2015 18:36:06 CET
    aha to je pre mna velmi zaujimave, to znamena ze ked si sadistka mas rada / sex. ta vzrusuje utrpenie protipolu, ale napr. ho nerada vlastnis, ponizujes ho, prikazujes mu a podobne?

ja mam sice precitane, co je sadizmus, ale nezazila som to este v praxi.
  • 2. januára 2015 18:33:27 CET
    možno by nezaškodila na začiatok obyčajná komunikácia, aby obaja zistili čo presne chcú???
    mne tie levely pripadajú dosť všeobecné a zároveň dosť sa prelínajúce a to nielen medzi susednými levelmi...
  • 2. januára 2015 18:25:16 CET
    Tie leveli sub sú dôležité, napr. v tom, že podľa nich si dvaja lepšie vedia povedať, či vôbec má zmysel sa stretnúť. Príklad: ak kočka povie, že chce min. level 6, tak sub už môže vedieť, že to je za jeho hranicami, alebo naopak - dominka sa môže chcieť len zahrať na leveli 1 či 2 a subko to berie až moc vážne ..na deviatke.:D

.. a keď sa nechceš vidieť v nejakej tej škatulke, prečo si proste nedáš rozpätie medzi viacerými levelmi?;)
  • 2. januára 2015 17:42:15 CET
    ..tomu rozumiem...ja som zase sadista, ale nie som domina...ono v podstate ta skala je strasne siroka a idealne je, ked si na to clovek najde vhodny protipol, ktory ho bude doplnat..
    • 13 posts
    2. januára 2015 17:14:47 CET
    na čo konkrétne čakáš?
  • 2. januára 2015 17:13:54 CET
    Ano, podla mna aj to je este zadrhel, ze submisivny clovek moze a nemusi byt aj masochista, tak ako dom nemusi byt sadista /ja napr. sadistka nie som vobec, max. facka a po zadku lahko, ale to nie je sadizmus :)/

A nie je nic horsie, ako ked sa ma potom snazi drazdit a robit mi napriek, aby som na neho vyletela a bola agresivna...
    • 13 posts
    2. januára 2015 17:12:38 CET
    a neriešil som to hneď?
  • 2. januára 2015 14:50:57 CET
    ....nebudeme to dalej rozoberat...je to nieco s cim sa stotoznujes a mas na svoj nazor pravo..opakujem...vazim si tvoju odvahu a dalej nebudem pokracovat..lebo mam silny pocit..ze v suvislosti s tebou tu ide o nieco ine...
  • 2. januára 2015 14:10:29 CET
    http://www.ladycharis.estranky.cz/clanky/slovo-o-bdsm/devat-stupnov-submisivity.html

viac ako 70% submisivov by som mala problém zaradiť do ktorejkoľvek kategórie, alebo hoc i dvoch kategórií. je to jednostranne a lineárne.
  • 2. januára 2015 14:06:10 CET
    ....samotny clanok ma pravdaze neobmedzuje....obmedzovalo by ma ak by som sa mala zaradit k jednotlivym stupnom...pytam sa naco a preco?
    • 9 posts
    2. januára 2015 14:01:09 CET
    tak to ma potom zaujíma, v ktorom leveli submisivity si ty
    • 9 posts
    2. januára 2015 14:00:13 CET
    teraz ma napadlo...prečo sa ja nerátam?