5. januára 2015 22:48:17 CET
"1.nemate dost moci poradit si s vycnievajucimi z radu a ani guraze priznat si to..."
"2.V jednej vete ma nazves samozvanou advokatkou a vysmejes ma za moju snahu niekoho chranit a v druhej idea apelovat na moje city,lebo som neochranila drunkena pred kardinalom?...citas sa?...ja som zena...preco si uz len ty mna zo slusnosti neochranil pred zurivym dominantom,ktory mi nu nakladal ubohym sposobom.....radsej si napisal reagujem len na tvoje prispevky:-)))))ake chlapske a dominantne...ze?"
"3.Moje vlakno ukazalo ovela viac,ako som povodne ocakavala. Myslim..ze prave to ta najviac mrzi...ze tu problem je
a este z jednej veci tu par ludi dostalo strach,ze nepridu nove subinecky....ze?....ale ved to maju uplne jedno kde si natlcu huby...ci v sukromi...alebo pod vetejnou zastitou dominantov ,ktori si potom porozposielaju pomedzi seba este jej fotky....a aj tak nic neurobia....ja osobne by som si vybrala to prve:-))))...prilis chabe a slabe argumenty Leon"
1. No nemáme. Neviem teda kto sme tí my, ale fakt nemáme žiadne právomoci. Alebo máme celkom rovnaké ako máš aj napr. ty.
2.ja ľudí v diskusdiách neurážam. Dávam si na to sakra pozor. Ak niekto urazí iného, svedčí to viac o ňom ako o urážanej osobe. Prečo a ako by som ťa mal práve ja ochraňovať? Ja fakt netuším.
3. Čo ukázalo tvoje vlákno? Ani jedna doknutá subinka sa tu neprejavila. Teda ja som príspevok od žiadnej nenašiel. A či prídu na akcie baby nechaj na nich.