Forums » Nekategorizováno

DOMINANTI NA DOMINE

• 6. januára 2015 19:37:35 CET
    Tak moment ano?
    Este som tu ja!
    Rohata, do pol boka odrata-lebo durag jak ma odzadu trtkal, drzal mi pravy bok.
    • 9 posts
    6. januára 2015 19:20:21 CET
    Neber sa tak vážne
    • 9 posts
    6. januára 2015 19:20:21 CET
    ja tu radšej ani niesom
  • 6. januára 2015 19:18:42 CET
    Ja som si myslel že som durag,ale ako vidno myslenie je omyl,
    Toľko ľudí ma tu uspešne predbehlo,samochválou,sebanereflexiou,eehm,,atd,,
  • 6. januára 2015 19:13:22 CET
    Som pekná, milá, usmievavá, múdra, šikovná, pozitívna pesimistka. Každý kto u mňa bol, videl, že ssc neriešim, preferujem rack. Mam vlastnu muciaren a robim kurvadrahe lekcie, nepiste mi, dakujem ;-)
  • 6. januára 2015 19:04:59 CET
    Tento prispevok patri skor do rubriky BDSM zoznamka... :-)
    • 2 posts
    6. januára 2015 18:36:14 CET
    Som slobodny a bezdetny. Mam jednu favoritku subinku a chdia ku mne dalsie sub na hry. Kazdy kto u mna bol musel vediet pravidla SSC, vysvetlil som mu moj sposob zivota, ozrejmil skusenosti a boli aj ukazky, workshopy, stretka na ktorych som zdielal svoj nazor.
    Niektore zo subiniek prisli velmy nesebavedome, rozrusene a ustrachane. Teraz uz vedia ze sa nemaju coho bat, vedia si otvorit usta, povedat stop a maju jasno v ocakavaniach. Ine prisli s velkym ocakavanim tvrdeho sexu a predstavou "ovladania zo spodu" ale aj tie sa zabavili aj bez sexu.
    Najlepsi Pan je najvacsi sluha... Neporusujem ludske prava nikoho ani sub. Dbam na to aby mali vzdy moznost povedat "nie" a sam pouzivam stopku ak uznam za vhodne prerusit temu ci hru. Nikto u mna nehladuje, nikto nieje smedny a ma moznosti hygieny, volny priestor na svoje hygianicke a intimne potreby.
    Hry su o dotykoch, o porozumeni, vsimam si kazdy detail spravania, ak si niesom isty spytam sa na disconfort alebo neprijemnosti. Nezavadzam ziadnu hru ktora by toto neumoznovala.
    Mojou odmenou je pocit, ze som spravil vsetko v mojej moci aby sa osobka podomnou mala co najlepsie, uzila si svoje tuzby a zazila BDSM najvyssej qvality. Slovicko dakujem je carovne :)
    Ak niekto chce vidiet alebo skusit ma dvere otvorene. Ale moja hra a moje pravidla ;)
  • 6. januára 2015 12:55:03 CET
    To je ok. Aj ja som mohla mať všeličo ale už som si nejakú cestu vybrala a už sa nenechám z nej zviesť lebo mám vyskúšané, že to je zle. Každý nech si zariadi podľa seba. Ja zase chcem jedného partnera/partnerku ale poriadneho/poriadnu. To musí byť človek, ktorý je dosť silná osobnosť, a nenechá sa manipulovať, nalákať na hocičo ani hocikým, lebo inak ho nebudem rešpektovať. Nejakými zákazmi ani príkazmi si nevynucujem veci ani ja, ani odo mňa by si to nikto nevynútil. Keď zacítim manipuláciu, okamžite viem, že to je slabý jedinec. Takto by mali k tomu všetci pristupovať. A keď ich niekto obťažuje, treba to povedať tým skúsenejším. Veď keď nechcú urobiť poriadok neviem prečo chlapi, ja rada hociktorému úchylovi napíšem nech prestane tú ženu obťažovať.
  • 6. januára 2015 12:29:09 CET
    jeeeej subinky pisu
  • 6. januára 2015 11:09:25 CET
    tam.sa.chystám..ale.vieš.ja.som.podľa.momentálnej.nálady
    vichri.by.mi.mala.niečo.priniesť.tak.prídem.ak.to.pre.mňa.bude.mať
    neviem.ako.budem.stíhať.v.práci
  • 6. januára 2015 11:08:17 CET
    jasné. najskôr asi u Zemana.
  • 6. januára 2015 11:06:22 CET
    nebola.som.ozaj.nastavená
    .trochu.problémov.potrebovala.som.byť.ako.tak.sama
    ale.ved.si.to.vynahradíme
  • 6. januára 2015 11:05:04 CET
    tiež škoda, že si nemohla prísť ale bolo aj tak veľmi dobre.
  • 6. januára 2015 11:03:14 CET
    mrzí.ma.ten.Silvester.ale.verím.že.ste.ho.krásne.zvládli.aj.bezo.mňa
  • 6. januára 2015 11:00:52 CET
    ahoj moja milá
  • 6. januára 2015 10:59:44 CET
    jasné. sme. ja len aby si to niekto zle nevysvetlil.
  • 6. januára 2015 10:58:49 CET
    ahoj.poklade
  • 6. januára 2015 10:57:51 CET
    ozaj,netúšim.kto.si.a.ani.neviem.o.čom.to.tu.píšeš...prepáč.tak.ako.poznamenala.Mia...
    Drunke.má.toľko.subiek.koľko.uzná.za.vhodné...čo.viac.k.tomu.dodať?xi
  • 6. januára 2015 10:56:42 CET
    ja viem že vy to máte dobre medzi sebou a že je pre veľa subiniek atraktívny, a to o tom kradnutí som nemyslela priamo na neho, skôr na incidenty ktoré sa stali keď som vstupovala do komunity :-) to už je rok dozadu :-) veď ty a on vyzeráte byť spolu spokojní tak čo :-)
  • 6. januára 2015 10:52:28 CET
    neboj, nekradla by si. drunken je dobrý Pán a môže mať subiniek koľko chce. samozrejme ak to chcú. mne to neprekáža
  • 6. januára 2015 10:48:35 CET
    veď robili sa aj o mne, hlavne keď mi ženy závideli, pritom ja im nikoho nechcem prebrať a týchto blbostí som presýtená žiarlivostných. aspoň ale vidieť, aká som až silná osobnosť že sa ma tak boja, až si na mňa vymýšlajú, že nahlad hovorím o fistovaní subov :-D alebo sa medzi sebou hádajú o subinky a odvolávajú sa na mňa aj keď si to neprajem, a domýšlajú si veci čo som akože povedala a potom sa to hovorí kade tade. pritom práve preto som sa bavila s čo najmenej luďmi lebo som vedela že toto tak bude, aj tak som sa tomu nevyhla :-) závisť plodí nenávisť no :-) ja nikomu chlapa ani ženu nemám záujem prebrať, chcem len kariéru, deti, rodinu -budovať na základoch ktoré už mám, nie hocikoho kradnúť :-) tie klebety o mne sú úplne odtrhnuté od reality a nelogické...nech sa teda hovoria len o luďoch ktorí také veci naozaj robia...ja nemám potrebu
  • 6. januára 2015 10:44:40 CET
    tak on ma pozýval na návštevu tak som sa pýtala, inak by ma to nezaujímalo. ešte povedal že naposledy sa návšteva pridala a že na prvej lekcii nemá sex :-) pritom ja nikoho nechcem :-D tak sa báť nemusí. subinka ako naozaj subinka som bola len voči jednému a na ostatných som ani nepomyslela, buď som ich brala ako rovnocenných, alebo slabých aby mi mohli byť či S či D
  • 6. januára 2015 10:39:30 CET
    myslela.som.zadaný.akože.má.subinku
    teda.pred.mesiacom.mal.teraz.neviem.nevidela.som.ho.mesiac
  • 6. januára 2015 10:37:21 CET
    či.je.subí.ktoré.je.pri.ňom.aj.jeho.frajerka.tak.to.ozaj.netuším
    ..tak.to.cháp.tak.ako.ti.to.drunke.povedal....alebo.sa.ho.priamo.opýtaj
    .ved.on,ti.vie.odpovedať.na.všetko.nie.ja
  • 6. januára 2015 10:34:15 CET
    on to myslel v tom zmysle, že nemá frajerku. mňa trochu prekvapuje toto ako sa dnešní muži správajú, a že si to ženy nechajú, ale je to ich vec.