6. januára 2015 18:36:14 CET
Som slobodny a bezdetny. Mam jednu favoritku subinku a chdia ku mne dalsie sub na hry. Kazdy kto u mna bol musel vediet pravidla SSC, vysvetlil som mu moj sposob zivota, ozrejmil skusenosti a boli aj ukazky, workshopy, stretka na ktorych som zdielal svoj nazor.
Niektore zo subiniek prisli velmy nesebavedome, rozrusene a ustrachane. Teraz uz vedia ze sa nemaju coho bat, vedia si otvorit usta, povedat stop a maju jasno v ocakavaniach. Ine prisli s velkym ocakavanim tvrdeho sexu a predstavou "ovladania zo spodu" ale aj tie sa zabavili aj bez sexu.
Najlepsi Pan je najvacsi sluha... Neporusujem ludske prava nikoho ani sub. Dbam na to aby mali vzdy moznost povedat "nie" a sam pouzivam stopku ak uznam za vhodne prerusit temu ci hru. Nikto u mna nehladuje, nikto nieje smedny a ma moznosti hygieny, volny priestor na svoje hygianicke a intimne potreby.
Hry su o dotykoch, o porozumeni, vsimam si kazdy detail spravania, ak si niesom isty spytam sa na disconfort alebo neprijemnosti. Nezavadzam ziadnu hru ktora by toto neumoznovala.
Mojou odmenou je pocit, ze som spravil vsetko v mojej moci aby sa osobka podomnou mala co najlepsie, uzila si svoje tuzby a zazila BDSM najvyssej qvality. Slovicko dakujem je carovne :)
Ak niekto chce vidiet alebo skusit ma dvere otvorene. Ale moja hra a moje pravidla ;)