7. januára 2015 11:25:36 CET
Ahojte pozna niekto dominantnu zenu z okolia BB? Rad by pravidelne chodil na lekcie ale ziadnu z okolia BB nepoznam. Vsetky co maju inzerat su z daleka. Dakujem za radu.
10. januára 2015 19:16:08 CET
Dominu s nickom na Azet FINDA-DOMINA niekto nepoznate???
9. januára 2015 19:49:51 CET
alexxandraa
je to pekná babenka,trochu extrém,ale ked sa dohodneš,dostaneš z BDSM to svoje,len nechci žiaden sex,lebo si skončil.
A počítaj z FO.
9. januára 2015 19:33:40 CET
Chlapci bacha na Žiar tam to maju pod palcom černoknažníci od LC a Krupinského bordelu na.Babinej,nie že po Vás zostane len oznam v rubrike pátra sa,,
Nerobím si srandu olásky cigáni LC maju patronát pod tým a to nie je sranda,oni nechápu slušné správanie tam som naozaj musel vytiahnuť kvér ked piati v dvoch medákoch obťažovali o polnoci na pumpe moju mladu ked sme išli do Prievidze na letisko,
9. januára 2015 16:18:53 CET
vyskusam jej napisat na pokec. je to kocka. co vse robi? ake ma vybavenie na hry?
9. januára 2015 16:07:06 CET
v lete som bol u dominy v Ziari nad hronom...inzerovala tu pod nickom "diablicazh" celkom pekna kocka....na pokeci pod tymto istym nickom mala aj fotky...no stratil som mobil a nemam na nu cislo a na sukromne spravy uz nereaguje.....
7. januára 2015 13:27:51 CET
No ved práve tu je toho celkovo málo a do BA alebo Ke je to mimo ruky,aj také stretká robiť v ZV by nebolo od veci len keby boli ludia,je to bieda,nik domáci sa neohlási,