Ano, to som robila, kedze sa mi to nepacilo sedela som strasne daleko az za takou zel tyckou alebo nosnikom..a hla ho..az tam doliezla "clenka timu ENVY"...ta macka a trepala sa mi k cizmam.. takze ja som oci mala v caji-respektujuc vasu zalubu v rozkrokoch, vasa macka mi leze pod stol oslintavat moju cizmu, a clen timu ENVY Lokis stoji priamo pri mne kde cez drevo vidi, ze kopem vasu macku do oka, ktore by jej mohlo vytiect
Tak ano, určitéééé, Aristoteles sa v hrobe obracia
ad Kralovna: ...máš u mna velké plus, že si dokázala napísat, aj negativa. Nielen tu písat aká bola akcia skvelá a ako sa všetci budeme potlapkávat po ramenach, že je všetko skvelé.
ad Lokis: ....intimna osobní zona je všeobecné pravidlo dokonca aj mimo BDSM, ktoré bez súhlasu druhej strany, NESMIEŠ narušit, takže ked Kralovna zhukla na to mačičku pod stolem, bola absolutne v práve a nemusela vopred nikoho upozornovat.
ad drunken, alias envy: ...to sa najrpv musíte dohovorit, čo kto bude písat, aby ste dali vyjadrenie, alebo rovno napíšeš, či išla s tvojim "požehnánim", alebo to bola jej vlastná aktivita??
..mna len mrzi, ze som tam nebola...kukat na dve zeny, ktore si lizu rozkrok by bolo urcite zaujimavejsie, ako tu o tom citat....ale zas to bude urcite dobry tahak na nasledujucu akciu....:D
"Nepaci sa ti? Tak sa nepozeraj!" - tento argument vazne zboznujem. Ak vo vasej spolocnosti plati, ze BDSM = verejny sex, ani sa nedivim, ze vela ludi do nej radsej nechce patrit.
ja fakt neviem,,,či sme MY chorý ak vnimame bdsm ako vnimame,,,,alebo sa ideme preorientovať na PRCPARTIU,,,,,,bud si to zrovname my v hlavach,,,alebo niekto by sa mal celyyy ZORIENTOVAT,,,fak neviem,,,
Opisala som fakty. Lizanie rozkroku zostane lizanie rozkroku nech to nazvem akokolvek...fakty sedia... preco niekto sa za to hanbi? Preco sa hanbite ak si za tym stojite? Ja sa nehanbim ze svoj nazor a vy ano? To nesedi...Ty si bola jedna z nich? Ja neviem, nepoznam ta ani tie dve akterky...a keby som aj poznala, mnicky neuvediem...som viac ako slusna...
Moja reakcia sa netyka iba drunkena, ale bol tam aj iny chlap, ale toho nepoznam a viem, ze ENVY je projekt drunkena, ze je na cele, a ze bol organizator programu...teda nesie plnu zodpovednost...
...no tak vidis...aspon sme sa zase nieco naucili...:) BDSM = kazdy s kazdym...
..akonahle sa zucastnis nejakej akcie, tak tym vyjadrujes svoj suhlas s tym, aby si bola "pouzita", pokial neoznamis, ze si to vyslovne nezelas...:)
práve právom očí A rozumu si sa mohla kľudne otočiť a nepozerat sa. nikto nebol do ničoho nútený proti svojej vôli. len som podotkla, že aj kritika sa dá povedať slušne A dajú sa vynechať aj detaily. nič viac. nikto nemá podľa mňa právo takýmto spôsobom niekomu niečo vyčítať. neviem, či by sa takto kritizovalo keby do toho nebol drunken zainteresovaný.
Budeme vypocuvat aj svedkov? juhuuuu... a podme na miesto cinu, urobime si rekogniciu :))) zomereme meter a namerame kolko cm presla ta macka od podia aby dosla k mojej cizme... co mohol a nemohol Lokis vidiet kedze pozeral z vysky 180 cm pod stol a ona bolo kolmo pod stolom..ako mohol teda vidiet ze som ju kopla :)) rentgenove oci a podobne...
zaroven pozrieme moj cell phone kde je telefonat ako som prichadzala a tam zistime ze je po 22:00 hod...no nasledne zistime ze dokazy svedcia pre mna, na co mi ENVY da BAN ze klamem :))))
hej to by som chapala, keby som o tom bola upovedomena, alebo tam bolo info ze je tu chodiaca "ludska macka"... to akoby mi niekto lial zadara alkohol do krku bez upozornenia... co ak to neznasam???
Tos, chce to tie pasky...a pre mna aj na oci, lebo mi skoro vypadli
O poruseni pravidiel sa ENVY dopocula ihned, kedze som zhukla tak, ze aj hudba vypla a vsetky oci padli na mna... takze tim ENVY-zlozeni o.i. drunkendude, Lokis- ktory priamo videl ze som ju udajne dokonca kopla!!! musel tym padom aj byt infomovany o poruseni pravidla...
Cele zle chlapci, hovori vam nieco "vaha dokazov"? Mozte zabanovat cele SR, a urobit si vlastny fiktivnu bublinu... preco nie, aj to je cesta.