Forums » Nekategorizováno

DeeSka - BDSM DISCO v Bratislave

• 1. marca 2015 17:05:42 CET
    Ja som sa dozvedela ze charis ma ist hodinu pred tym ako som sla do BA,nemala som pred tym info ze tam ma bit
  • 1. marca 2015 16:16:31 CET
    Bolo super a hodnotim to na 1* ...nad moje ocakavania kedze to bola prva disko. Sice som moc netancoval ale zabavili sme sa trochu inac a mam nove skusenosti.dakujem. No a... personal bol super :)
  • 1. marca 2015 14:34:07 CET
    Haloooo ludiaaaa,,,,JA tu nekritizujem AKCIU,,,,je super že sa stretnete,,,bavíte ved proti tomu nemôže nik nič NAMIETAT !!!!!!!!!!!!!!!!!
    JA tu kritizujem spôsob,,,akým s VAMI,,,,halooooo,,,,s VAMI komunikuje organizator,,,,ako VAAAAAAS zavádza,,,,

ALE ANO MATE PRAVDU !!!!!!!
    Ak to vám nevadi ,,prečo by to malo vadiť mne ??!!!
    Ak ste spokojný s takým štandartom tak ja musím len AKCEPTOVAT

LEBO MY smerom od VAAAS na VYCHOD sme zvyknutý na iný standart,,,

TAK SA TU VEREJNE OMLUVAM že som si dovolil kritizovať niečo ,,,na čo ste VY vlastne ZVYKNUTY

držííím vam palec
  • 1. marca 2015 14:27:50 CET
    Už to naozaj neriešte...nechajte zúčastnených nech sa vyjadria k akcii...každý sa učíme na vlastných chybách...ani ja som učená z neba nespadla, ani nikto z nás. Je zbytočné to ďalej rozoberať. ďakujem
    • 5 posts
    1. marca 2015 14:11:27 CET
    ked si dobre pamatam, tak drunke tvrdil, že charis bude ten druhý inštruktor, len akosi to Tane zabudol oznámit a ako napísala, nie je na špagatiku, aby čakala na drunkenuv telefonat až ju pozve.
    Ked ju tam chcel mat, tak najprv sa mal dohovorit s Tanou a až potom napísat, že tam charis bude. A to nie je zlyhanie, to je už zavadzanie ľudí.

Inak škoda pre vás, že tam nebola, inak by ste videli vysokú školu viazania.
  • 1. marca 2015 14:04:05 CET
    to ti ako že mažem prispevky ??? že nemožes pisať ??? toto je verejne vlakno,,,či ??!!!
    xi,,píšem svoj nazor tak už prskám
    nuž ak je zlihana komunikacia to,,,že ju deleguje a ani nepovie,,,,teda povie par hodin pred začiatkom,,tak rehoooooooot

to tu mám ja pokazený KOMPAS ?????????
  • 1. marca 2015 14:00:47 CET
    neklamal, so sklavinkou sa ratalo, bohuzial, zlyhalo to organizacne... ano, je to chyba organizatorov, ale ruku na srdce, pri akej akcii este nikdy nic nezlyhalo?

a uz by si s touto kriziackou vypravou mohol prestat, toto je o akcii pre bdsm+ ludi, nie o drunkenovi... tak uz sa na to vykasli, prestan prskat jed a skus nechat priestor aj ludom, kt. tam boli, bavili sa... a aj by nieco napisali, ale nemozu, ked to tu cele zahltis nenavistou
  • 1. marca 2015 13:57:57 CET
    Nuž ak mi slubiš že ked k tebe pridem tak mi das kávu,,,,a ja pridem ,,,a naleješ mi čaj,,,hmmm,,,
    jasne ze ludia su dôležitý,,,ale prečo sa tu klame a zavádza,,,,ved CHaris netusila že je delegovaná,,,alebo to je važne tak ťažké pochopiť o čom sa tu bavím ?????
  • 1. marca 2015 13:54:40 CET
    Neni co dodat,nieco som sa naucila,uzila si aj spank ,disco bola dobra ,opat sa potvrdilo pravido ak su skveli ludia je skvela akcia,dakujem
  • 1. marca 2015 13:54:10 CET
    nuž ak vám nevadí že vám klame,,,,tak je to woooou,,,,teším sa s tebou,,,,
    precitaj si aj reakciu 1sklavin , a ak ani to nestačí,,,tak sa teším s tebou
    a taaaak dlhooo som čakal na tuto alebo podobnuuu reakciuuuu

• 1. marca 2015 13:52:22 CET
    nik nenapísal že akcia bola zlá
  • 1. marca 2015 13:49:38 CET
    mohli by ste uz dat priestor aj ludom, kt. na deeske boli a tesia sa, rovnako ako ja, ze sa nieco take v BA zorganizovalo...
    kardinal, len preto, ze ty nemas rad drunkena, este neznamena, ze ta akcia bola zla... alebo akakolvek ina, kt. sa este zorganizuje a on na nej bude...
  • 1. marca 2015 13:46:34 CET
    ja neviem možno práve preto že sú noví a nevedia ku komu majú ísť...a k tomu čo idú ten im to ponúkne alebo ja ozaj neviem prečo...už mi z toho ebe sorry
  • 1. marca 2015 13:30:42 CET
    dadi,,,ano odpiše sa sám,,,už je na skvelej ceste k tomu,,,len nechápem rozumných ludí preco mu stále naletia,,,,a vieš,,,škoda je hlavne tých nových,,preto že si budu myslieť že presne takto to ma vypadať ako to ON prezentuje,,,,,prečo fakt nejdu tam kde to za to stojí ??? k DOMINE MARGARETE,,,,ku CHARIS ,,,skratka niekde kde sa dozvedia,,,,a zistia hm
  • 1. marca 2015 13:25:50 CET
    ja neviem...aj tak vždy skôr či neskôr pravda vyjde na povrch...je možné že ľudia jednajú nepremyslene zbrklo...čo k tomu dodať?
  • 1. marca 2015 13:21:13 CET
    je super ked sa ludia bavia,,,a tlieskam im,,,,ale prečooooo...prečooooo klamať

• 1. marca 2015 13:16:08 CET
    celé zle...
    ale na druhej strane ľudia sa zabavili...
    a ja mám ozaj že dosť...oči otvorené dokorán
    • 5 posts
    1. marca 2015 13:11:13 CET
    to sa nedozvieš, dajako si nepamatam, že by som tu čítal od neho priamu odpoved na priamu otazku
  • 1. marca 2015 13:02:23 CET
    a ja sa zas nedozviem odpoved na moju otazku od ,,,,,ved vieš koho
  • 1. marca 2015 12:58:13 CET
    ..podla našho odhadu tak 20 + čo sa došli pozret iba na chvilku to čo sme my zaregistrovali od tej deviatej ked sme došli...
  • 1. marca 2015 12:55:45 CET
    Workshop začal asi s cca dvanástimi, neskôr prišli aj iní, takže na workshope niekde pri konci už bolo aj tých 20 ľudí počítam. A na DeeSku tiež medzi 20 - 25. Kapacitne tak akurát.
  • 1. marca 2015 12:51:32 CET
    Tak to vyzerá, ale je tu aj možnosť že pôvodne tam mal byť niekto iný a ja som bola v piatok pozvaná ako náhrada...
    • 5 posts
    1. marca 2015 12:49:03 CET
    ..to sa naozaj nedozvieme kolko bolo ludí? aspon približne 10,20, 50, alebo 100?
  • 1. marca 2015 12:44:43 CET
    nuž ,,čo dodať na jeho reakciu,,,,žiadna sebereflexia,,,,zas a zas klamstvo...
    ON je asi AUTISTA ,,,stale len to svoje,,,,,absolutna reakcia,,,
  • 1. marca 2015 12:44:36 CET
    Nechcem do toho vrtať,takže Teba niekto nanominoval ako hlavnu hviezdu programu a pritom sa ani neunuval ti to oznámiť a zaistiť dopravu,,
    Krásne Bratislavské zvyky,vyrastá nám nová elita riadenia ,,,