Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 11. júla 2015 0:10:29 CEST
    Keby to tupec napísal o mojej mane a decku tak vybehnem hore na Lom a podpálim mu tie posraté drevenice aj s celou dedinou,
  • 11. júla 2015 0:08:59 CEST
    Vázení páni,pokiaľ niekto nerešpektuje ženu,či už ako matku,alebo jednoducho ženu,je neviem ako ho nazvať? Pomôžete my s pomenovaním prosím?
  • 11. júla 2015 0:06:22 CEST
    San Bernandino tam točili nedaleko veľmi dobré filmy,= Jastrabia žena a.Meno Ruže,
    Príroda uchvatná dookola,
  • 11. júla 2015 0:06:02 CEST
    Takto,spomínať akokoľvek niekoho rodičov sa nepatrí,do očí by mi to nepovedal nik,,,no a napokon,tieto jeho slová nehovoria,že aký si,vladoš,ale vypovedajú o tom,že aký je ten dotyčný,,,
  • 11. júla 2015 0:04:40 CEST
    S tými lanami je to pravda,,ja sa síce neviažem ale kupujem na iné veci a toto vypadalo nie ako syntetika ale prírodné a trt po pár dnoch mi to povolilo na 2,5metri o 5 cm,došponoval som celých 30 m nanovo a zasa po pár dnoch to povolilo a stále neviem čo je to za materiál,ja to mám na bielizen a tiež zo stavebnín,navonok biele príjemné na dotyk necítiť umelinu,ale staré konopné sa takto nekurvili,
  • 11. júla 2015 0:00:36 CEST
    Nemozes od monikona chciet, aby respektoval nejaku zenu. Tuna uz miculienku v ss nazval picou, rebeku ciganou.... Predpokladam, ze v mladosti ked jeho mama videla co jej vyrastlo za bastarda, tak ho odvrhla ako najposlednejsieho psa
  • 10. júla 2015 23:58:20 CEST
    Reagoval som,,,tým ako spomenul Tvojich rodičov u mňa skončil,akceptujem názory iných,ale nie urážky a podpásovky,,,nepoznám Ťa osobne,ale ospravedlňujem sa v mene slušných ľudí
  • 10. júla 2015 23:54:41 CEST
    Čo je slovenskejšie?
    Schladiť besného psa vetou "Chovaj sa vždy tak akoby sa na Teba práve mama pozerala!"
    Alebo tvrdiť, že touto vetou som urážal niečiu mamu?
    Skús sebareflexiu mladý!
  • 10. júla 2015 23:53:31 CEST
    Mas pravdu, ked si necti cudzich rodicov, necti ani svojich.... Len tolko, ignore list riesi takychto odkundesov. On sa tesi, ked mu niekto odpise, lebo aspon niekomu za nieco stoji.
  • 10. júla 2015 23:51:13 CEST
    Nedám vladoš,nevyjadrujem sa veľmi k tomu,čo sa tu deje,ale toto ma zdvihlo kapánek,,,sorry,zamiešal som sa do toho,ale nemohol som zosta5 ľahostajný
  • 10. júla 2015 23:49:10 CEST
    K tomu len toľko,keď nectíš matku,otca,druhého,nectíš ani svoju matku a otca,čo ti mám napísať,že aký si super,že spomínaš niekoho rodičov tu? Alebo čo? Skrátka si frajer,ktorému došli argumenty,tak spomenul matku,veď to je také cool,slovenské,,,si proste frajer,za nic nehovoriacim nickom,,,toľko,stačilo
  • 10. júla 2015 23:48:52 CEST
    Hej hej sintetka čistá, mám aj také ale toto je nejaké divné proste. Našiel v jedných stavebnínach tu v PN a na pohľad a dotik je úplne ako tie sintetiky čo už mám ale pri používaní sa chová divne. Najradšej mám aj tak konopné len sú drahé a náročnejšie na údržbu.
  • 10. júla 2015 23:48:48 CEST
    Chcem ta poprosit, daj si blbca monikoka do ignore listu.
  • 10. júla 2015 23:42:59 CEST
    Neviem o takom práve ani zákone, ktorý by mi to zakazoval.
  • 10. júla 2015 23:42:13 CEST
    Vieš čo,nemáš právo spomínať jeho rodičov,kto si ty,že si to dovoľuješ!?
  • 10. júla 2015 23:41:59 CEST
    Kua, kupil si kde ??? A nie je to nahodou syntetika, alebo s pridavkom syntetiky ??? Asi ano
  • 10. júla 2015 23:39:18 CEST
    Ja viem tolko, ze som písal, že vlados by sa mal vyjadrovať takými slovami, aby sa pri prípadnom zverejnení jeho výstupov zanho jeho mama nemusela hanbiť. Ty tvrdíš, že ja som bez kuska hanby urážal jeho mamu a otca. Pýtam sa kde? Keď Ti bolo zaľahko osočiť ma, už Ti je zaťažko podložiť svoje osočovanie dôkazmi?
  • 10. júla 2015 23:33:21 CEST
    Nájdi si to
  • 10. júla 2015 23:33:13 CEST
    to je syntetika?
  • 10. júla 2015 23:32:12 CEST
    Divno sa krúti a povoľuje sa ako 20 minút viaže A keď už reku ideme sa hrať A ona v pohode vytiahne ruky zo slovami že nejako ti to nedrží. Ako celkom ma to nasrdilo. Vrátim sa ja pekne ku konopnym lanám.
  • 10. júla 2015 23:30:25 CEST
    Napíš tú vetu v ktorej som jeho matku a otca urážal. Sám som zvedavý.
  • 10. júla 2015 23:29:14 CEST
    Neviem čo na toto,bez štipky hanby urážať niekoho matku,otca,,,monikon,si iný frajer,,,,proste nemám slov,,,strašne úbohé,,,vladošovi držím palce,aby sa s tebou stretol
  • 10. júla 2015 23:12:39 CEST
    V 2003-ťom som v zime šiel na FH-čku cez Švajčiarske Alpy. Prdkám si to hore kopcami. Pohodička, v kabine teplučko. Vonku -20°C. Prejdem cez horizont, klesam, a naraz v kabine zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Chlapi zimaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ja som tam skoro zamrzooooooooool! Tá pretechnizovana kára nechcela pri zapnutom motore pustiť bufík a dolu kopcom nemal motor záťaž, tak ani nekuril.
  • 10. júla 2015 23:07:48 CEST
    Co je s lanom ???
    Mne sa zas dnes zadarilo vyjebat s tym horkom. Prisiel som do svajciarskych alp, zistil, ze je tam o 10 stupnov menej ako inde, a tak som sa tu zakrtkoval na vikend. Pekne parkovisko, zadarmo zachod, vyhlad ako na pohladnici a vravim o dobrych 10 stupnov menej ako v lugane. Tak som tu zahniezdeny v priesmyku san bernardino.
  • 10. júla 2015 21:56:24 CEST
    Ok chlapi dosť bolo toho osočovania. Aj ja sa po snažím neupozornovat na Duraga.
    Dnes mi prišlo nové lano zistil som že je naprt.