Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

  • 18. júla 2015 20:10:36 CEST
    Dobre dobre, nemusis sa opakovat ...
  • 18. júla 2015 20:10:13 CEST
    Dobre dobre, nemusis sa opakovat....
  • 18. júla 2015 19:51:01 CEST
    Tak bez dobrej vody to nejde
  • 18. júla 2015 19:50:57 CEST
    Tak bez dobrej vody to nejde
  • 18. júla 2015 19:07:29 CEST
    Anglické neviem ale v Norsku 10ečok pohár v krčme užas,, v porovnaní s naším fuj,jediné pivá čo sa okrem našich daju chlamtať su nemecké ostatné stoji za prd ,dovod nie je zeby to nevedeli robiť,ako študáci sme v Hurbanove po večeroch nakladali tiráky aby sme si privirobili,tam nám povedali že základom je kvalitná dobrá voda voda základ všetkého,
  • 18. júla 2015 14:43:08 CEST
    A anglicko je aké drahé,,,fakt asi naj je španielsko
  • 18. júla 2015 14:41:20 CEST
    Nooo,pil inak s tým španielskom máš pravdu,,,
  • 18. júla 2015 14:14:48 CEST
    Mne tá saláma s orechmi veľmo koštovala.
  • 18. júla 2015 14:11:22 CEST
    A pil si uz francuzske pivo ???? Tie s oznacenim premium a pod su len zafarbena voda a tie obycajne.... S tymi sa mozes akurat umyvat. Francuzi vedia len syr robit, ale ten vedia naozaj. Inak su biedni, co sa tyka masovych vyrobkov, tak dobre su len tie drahe, lacne su prd. Ked chcete fajn zrat, utekajte do spanielska, alebo nemecka. Inde nic, bud moc drahe, alebo zle
  • 18. júla 2015 12:17:52 CEST
    Vyskúšam,inak v španielsku,myslím,že sa to vola chorizo,alebo tak nejak,tie sú tiez dobré
  • 18. júla 2015 12:06:48 CEST
    Take svetle, nie su zafarbene od papriky, ale masť je biela. Veľmi fajne.
  • 18. júla 2015 12:02:38 CEST
    Neviem,ešte som ich nemal,myslím klobasky
  • 18. júla 2015 12:01:47 CEST
    Predvčerom som siel z anglicka a ako vychadzam z terminálu,asi dvesto čmúdov,no sila a policajti nic,len do šoférov skacu
  • 18. júla 2015 12:01:05 CEST
    Joj a tie klobasky, mňam.
  • 18. júla 2015 12:00:06 CEST
    Šak v lídli vo francúzsku je pivo aj jedlo lacné
  • 18. júla 2015 0:00:19 CEST
    Dones mi mydlo a dones aj mame, až sem citim jak šmerdzi.
  • 17. júla 2015 22:34:19 CEST
    Posielam pozdrav z francuzska. Zajtra to dotiahnem do marseille a odvikendujem tam niekde pri mori. Este mam poslednych zo 6 zlatych bazantov, tak cez vikend padnu
  • 17. júla 2015 22:15:02 CEST
    Nápodobne konečne som vyložil nohy strašný týžden fuj,každý den makačka,
    Dufam chalani že autá v pohode,motory zvládaju to teplo,
    Dávajte si na seba pozor radi by.sme mali kompletné stretko ked skončíte turnusy,, po lete,
  • 17. júla 2015 21:54:41 CEST
    Pekný večer všetkým
  • 17. júla 2015 21:51:57 CEST
    Cawko vlados,sklamal som sa ale odpísal som kua,
    Ako som písal v inom vlákne cez rozličné servery mi tam naskakuju staré mená a tam som nemal daný ignor takže som si ho prečítal a odpísal,už si to píšem na stenu že stop,,,
  • 17. júla 2015 16:27:56 CEST
    Caf, caf. Dufam, ze nekomunikujes s tym GNH. To by ma mrzelo.
  • 17. júla 2015 11:10:01 CEST
    Miestnym si už dokázal, že si udavač a preto budu držať hubu, pripadne Ťa potľapkaju po pleci, nech napises cokolvek.
  • 17. júla 2015 9:30:13 CEST
    Máš šarm a si vtipný ako jelen sekundu pred odstrelom,
  • 17. júla 2015 0:55:30 CEST
    • 13 posts
    14. júla 2015 22:58:44 CEST
    Vladosovo vlakno nepravom skapalo. Keďže Ďuraq je miestnou autoritou, ktoru uznava aj Master Leon, rozhodol som sa, že nebudem vytrčať z radu, riskovať stratu salaša aj prispevkov z Eurofondov a vzal som jeho slova važne. Pytate sa ako? Jednoducho! Kupil som si miesto Zvolenskej bryndze ním preferovanu Liptovsku. Dovoľujem si Vám preto priniesť recenziu tohto produktu. Začnem obalom. Už na prvy pohľad sa jedná o skutočný skvost pospolitej tradicie v spojeni s modernymi technologiami. Obal jednoznačne dokazuje kvalitu prepracovania. Na rozdiel od Zvolenskej, ktorá sa sama otvára často už pred zakúpením, som túto ledva z obalu vyprostil. Hodí sa teda aj ako inšpirácia pre priaznivcov mumifikácie.

    Poznámka: Ak si prajete v čítaní príspevku pokračovať, pošlite 3 biele vajcia na Salaš.