Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 8. júla 2015 9:50:55 CEST
    Naložili mi tolko brúseného skla,že predné kolesa som mal vo vzduchu na ife a oni,,,to je dobryyy
  • 7. júla 2015 22:21:01 CEST
    Ťažký večer idem okoštovať kromlíky uhorky a fajn fašíročku ,
    Mnam,,,dobru chuť,
  • 7. júla 2015 22:15:38 CEST
    Brno Svitavy = predbehol nás kardan dole kopcom,
    Tachov= posledná pravotočivá ostrá pred mestom Slnko oproti a plná čiara nakreslená rovno do kukurici,
    Tábor= zabudli dať cedulu čo vydrží drevený most
    Nový Jičín = pravotočivá,akurát zabudli dať cedulu že takmer 180 stupnov a bolo by znížiť rýchlosť,myslím že takou rýchlosťou cez autobusové nástupište a vlakovu stanicu ešte tirák v protismere nepreletel,,doteraz nechápem že sme nič netrafili,
    CHřibská na vysokozdvižnom sa odkvačila lišta,350 kg paleta hotového skla váz išla dole,vtedy mladý a blbý,držal som to rukami kým mi neprišli pomocť,
    Liberec,Klatovy,stdatdatd,,,,,,,atd,,,,,toho je,,,,
  • 7. júla 2015 22:08:13 CEST
    Chápem Ťa! Tiež som mal Cláru rád! Bola to fajn domina. Prvá na Slovensku. Tolko fliaš Mallagella, čo sme my vypili! Ajajaj
  • 7. júla 2015 22:04:56 CEST
    Máš sa čím chváliť ja radšej nie začínal som v Cláre,
    A tie zážitky.su na knihu málo,lebo som robil MTZ kára takže som mal všetko od 120 škodovky po Jirovu Liazku 110,Nemčokovu Š1203,Plaštikovu A31,
    Plaštika mi dali vyžrať ja idiot raz som ho poslal do BA na tovar a on nikdy nebol dalej ako v LC na smetisku,, ,
    Volaju mi hraničiari z poza BA že ho skoro odbachli,, ,
    Minul odbočku dotrepal sa na čiaru a zastal pred rampou vypol motor a čakal,
    Ked došiel colník tak mu vraví = ukážte pas,
    A on = čo si kok,,, načo su mi pasy v nákladiaku ?,,
    A colník že čo tam robí,?,
    a on = že čaká kým prejde vlak a zdvihnu rampu
    Colník = vám nevadí že tu nie su kolajnice,?,,
    Tak som musel isť a žehliť to všetko,,,
    25 r som nevidel Cláru minule ked som sa bol pozrieť čo je hore,strašné dačo,ako to rozkradli,ani tehla nezostala celá,
  • 7. júla 2015 21:50:30 CEST
    Teraz čo kukáš Vlados na tv ?,
    ja som si stiahol nejaké hry autá nech nevyjdem z cviku,,,dostal som sa cez 4 levely po 22 kol v každom medzi ťažkých profíkov,,,ale tam dokážem urobiť iba.Káhiru,Chicago a Tokyo,tam su tiahle zákruty a krátke rovinky,iné nie tam ma zotru ako sopeľ,,musím sa vrátiť nazad a v pomalších leveloch pozbierať body na kupu lepšieho auta,
    Začal som s Audinou ale to chuda ledva dalo 268 a predokolka klzala debilne v zákrute,,,teraz mám konečne body na Vintag to už je lepšie zadokolka a driftom v zákrutách som zložil profíkov,,
    V ponuke je ešte Lotus,Zanardi,Eliit,Veyron a nejaké 2 špeciály asi Marussia a neviem čo ešte,
    Takže ideme na nočnu jazdu Tokyom,
    Uráoááooááááá,
  • 7. júla 2015 21:38:34 CEST
    To je nič starký! Raz nas z firmy poslali so 706-kou po brúsku do Prahy. Po celej noci cestovania tam dojdeme a veduci na nas pozera a pyta sa: "To na jakém Trabantu jste došli kluci? To je 18-tonovy halovy agregat na broušeni klikovek. Chodí nám po to s Tatrami." Ja mu nato: Šefe, sme tu, vezmeme to. On nato "Je to Vaše věc!" Kámo! Ako to tam žeriavnik dával, MTS-ka klesala, klesala, klesala, naraz kričím STOJ! blatniky glíbalo o gumy. Žeriavnik nato: Kluci klídek! Ja to ještě furt nepustil!" Tak berieme so zavoznikom kluče a šrobujeme blatniky dolu. Fasa! Naložili, gumy pretažene, ale MTS-ka stoji. Tak ideme. Všetci nam želaju Veľa šťastia a podavaju ruky. Skladníčka doniesla buchty čo napiekla v kaliarni a hovori: Kluci, dejte si pozor! Doma Vás jistě čeká maminka!". Ideme nato, naštartujem, pomaly pustam spojku, MTS-ka ide, ale zatočiť volantom ani za boha! Vypnem motor, leziem pod auto! Kua! Piestnica od serva zohnuta! No nič! Vybrať! Aj bez Serva sa pojde lahšie ako so skrivenou. Všetko sa podarilo a ideme. Pred Brnom trebalo dotankovať, tak idem na pumpu, zastanem, vypnem motor, natankujem a zavoznik, ze ma vystrieda. Bol som unaveny, tak, že dobre. Striedame sa, no nevie sa pohnut, Preťažene auto. Vravim mu, viac plynu. Pána boha! On plyn na podlahu, noha zo spojky sa mu šmykla, urobil odpich a šlo to ako keď zacvikneš vrtačku! Vrtak stoji a roztoči Ti vrtačku! Kolesa stali a Trambus na zadnych ako Dragster! Z reflexu dupol na brzdu, motor zdochol a my sme ostali ako kyvadlo hore! Hladime na seba, ticho ako po konci sveta, tak mu vravim: "Však pusti tu brzdu. Niekam už spadneme. Buď dozadu, alebo dopredu." Pustil, jebli sme dolu ako raketoplan, našťastie sa nič nestalo a šli sme. Chlapi! Som rad, že som to prežil!
  • 7. júla 2015 21:34:09 CEST
    kde je Lom vieš veľmi dobre,, ,,
    Apropo čo ako mám brať ohľad na klímu,,?,,,,
    Načo,,?,,prečo,,?,,ved je leto nech maká naplno nonstop,,,ved aj tak je zadara,
    Ani neviete ako si človek rozšíri vzdelanostný rozhľad po vrakoviskách by ste čumeli čo sa tam dá všetko vykopať ,stačí doniesť fľašu chlapom a možte si vyberať čo chcete,
    Keby u nás neboli predpisy tak poskladám aj lietadlo na vrakovisku,
    Bežné autá aj tirák bez problémov z toho čo tam je aj fajnový športiak,minule bola vyhodená Corvetta ZR2 a Mustang z 2008 motoricky bez chyby,
    Obal na sračky,,, ,Porsche a Jaguár bežne tie sa kazia hlavne bazárovky lebo ich repasuju poliaci,raz ked som rozobral motor tak na vrchu valcov na hlave boli zalisované kružky to nepochopíš to treba vidieť,nie okolo piestu ale krížom vrchom cez hlavu,,
  • 7. júla 2015 21:21:49 CEST
    Liazka 110 a brzdy hm,, ,,Soroška a otorené dvere za jazdy ,,keby niečo,,,lebo 12 ton plechu sme nadrbali dopredu chudák kolesá boli ako subík pod 200 !kg dominou,,lebo na vyrovnanie váhy nemali v druhej fabrike pripravený materiál
    Ked sme sa pretrmocili cez Hnušťu potom cez moje bydlisko hore na Lom, Brezno a BB,cez Šturec na Martin po tej slávnej betonovej kockovni na Žilinu,,tam som prvý a posledný krát v živote zažil čo je driftovanie s Tirákom to sa len tak nevidí ked mi zobralo zadné kolesá do šmyku na piesku a štrku čo bol v zákrute na tej betonke,,
    Doteraz premýšľam kam zmizli všetky autá čo išli oproti no a to je už 30 rokov dozadu,m
  • 7. júla 2015 20:35:04 CEST
    Ahaaaa, lom nad rimavicou, jasne ,si vychodniar, teraz si sa priznal.!!!! Hm, kde je lom nad rimavicou ??? Ale jedno viem isto, je to vychodne od Trencina
  • 7. júla 2015 19:33:36 CEST
    Ale prt! Starký! Som origoš stredoslovak! Narodil som sa počas budovateľských liet v Lome nad Rimavicou! Už ako 9 ročný som chodil po mlieko na farárovej sajdkáre Jawa 500! To Ti bol stroj! Rumpál! Tá viac skákala ako sa točila! Ej! To boli časy! Prezývali ma Šarkan capko!
  • 7. júla 2015 19:12:37 CEST
    Len vychodniar povie motorovemu vozidlu motor !!! Si vychodniar, alebo mas nieco s vychodom !!!
  • 7. júla 2015 18:16:01 CEST
    Veľmi sa mýliš starký! Som stredoslovák, národniar ako repa! My nepijeme tuhvo na litre! Len koštujeme a zapíjame! Poviem Ti! Taka fajna plnena fašíročka po celodennej šichte, uhorka z pohára, pravé domáce zemiačiky na pare robené. Ajajaj
  • 7. júla 2015 18:13:08 CEST
    Ty si vychodniar !!!!
  • 7. júla 2015 18:00:17 CEST
    Každy motor je dobry! Niet nad tu atmosferu, ked sme po jazde zastali na Hofe, z buksy vytiahli slaninku, cibulku, vynikajuci chlebik a jedlo sa. Ajajaj
  • 7. júla 2015 14:10:13 CEST
  • 7. júla 2015 13:56:50 CEST
    ....a ono sa na liazke dalo brzdit aj inak ako motorovkou ??? Tie bubny na vsetkych napravach boli akurat na paradu. My mame vcul vsade ventilovane dvojite kotuce s vnutornym chladenim, mame retardery, intardery, to vsetko preto aby sme sa vymrdali len kvoli tomu, ze kukame telku za jazdy a nie kvoli tomu, ze zlyhala technika.
    • 13 posts
    7. júla 2015 13:02:44 CEST
    Nikdy som nebrzdil inak ako motorovkou! Za 17 rokov som na mojej LÍZE 110-ke ani raz nemenil oblozenia! Trojnapravak valník je najlepsí stroj! Skus to s tahacom a si v garáde! 32ton naves, 8ton kôň, tomu navesu je trt jedno, ci si Ty v kabine brzdil, on letí! Tahac musis lapit za chvost ako kocura! Chlapi! Niet nad TIR-ácky chlebík! Keby som nemal 60-ku na krku a styri vnucata, jazdim do konca zivota!
  • 7. júla 2015 12:02:42 CEST
    tak tak ja už viac ako 5 rokov jazdím po kopcoch s vlečkou na traktore, na ktorom mi nebrzdia brzdi, len ručná trochu. mám silnú potrebu byť vo večerných správach
  • 7. júla 2015 11:53:46 CEST
    My Horehronski chuapci aj certa opravime! Ake naradie? Za dlaň žinčice, dve lipove lyžice a hybaj Ondro do roboty! Poviem Vám! Nikde niet takych majstrov ako na nasom rodnom Slovensku!
  • 7. júla 2015 10:46:46 CEST
    ty to vieš všetko tak odborne honosne napísať, že človek by si myslel ako tomu rozumieš. to ako dávno bol kamarát na brigáde. položky na faktúre. demontáž parapetnej dosky - 100 skk, likvidácia odpadu po demontáži 50 skk... pýtam sa ho, že čo to vlastne robil? on, že kopol som do dosky, tak odletela a kúsok omietky sa vysypalo, to som dal do vedierka, 5 min práce, ešte som aj cigaretu vyfajčil
  • 7. júla 2015 10:38:02 CEST
    to,ze mas vlastnu elektraren neznamena, ze je rozumne aby Ti motor bezal ako subik 24/7 a kompresor sa priSTRAP-ONoval na 5-7 hodin denne. Rozumieš ma kmotre? Šak smo Detvanci!
  • 7. júla 2015 9:41:03 CEST
    No nič idem off,teraz navarím na 2 dni a potom makačka,
    Metrový mur a 40 dier 12mm musím presne navrtať na rozteč panelov,potom skrutné tyče podložky uchytenie,3x 40 m kábla na 50 amérov všetko zalištovať a pripraviť nech to čaká a ked chlapi skončia u nemca postavia plošinu k bytovke a už len pozakladaju elektráren na stenu,
    Zapájanie okruhov je už na mne,,,
    Ekektrika pichá tam amatér nemá prístup
    Howg v noci
  • 7. júla 2015 9:28:20 CEST
    Ja ti dám že k práci nečuchli kua,, ,,ledva dýcham včera celý den po uradoch išiel som si rozšíriť podnikanie o projektovanie elektrární doteraz som ich len dával dokopy,
    No a bordelistan je slabý výraz,mali len 1!!! Danové priznanie čo som raz poslal poštou ,ostatné čo som im doniesol osobne ani jedno,,horšie je že ich nemá ani sociálna P,nezapísané odrobené roky atd,,doobre kašlem na to aj tak mám výsluhový príjem 3x vyšší ako dochodok ale čo ma dojalo = mám už dáávno podnikanie = a oni ma nikde neeviduju ani podľa rodného čísla ma nenašli v databáze,parádna sila,
    To je na surealistický humorikon frcnutý štýlom Černých baronu dnešnej doby,,
  • 7. júla 2015 8:17:35 CEST
    Potom zasa 12 tonové plechy z VSŽ,,a fíík na Soroške rovno do tej rokliny ako ufo,zvrchu sa 1/4 prešuchla,
    PS = nechcem si v dnešných horučavách predstaviť čo by bolo v tých starých autách uffff,,,
    Ešte že som s nimi už dávno skončil a prešiel na civilnu robotu,,,,
    Ale občas taký pol ročný výlet po EU by som bral,kuknuť na nové minikrásy na parkoviskách,,,,bola by inšpirácia na dalšie poviedky,,