Forums » Nekategorizováno

VLADOS TIR Europe

• 8. júla 2015 21:44:42 CEST
    v čom sa mýlim? vieš, keď mi tu nenapíšeš, aká je pravda, tak potom budem stále písať tie nepravdy a to celkom určite nechcem. teda aká je pravda? ďakujem.
  • 8. júla 2015 21:43:09 CEST
    ty sa ale mýliš...a vážne mi tie nepravdy vadia...poprosím ťa nepíš nepravdy ani ako domnenky...a ja ti za to ďakujem
  • 8. júla 2015 21:42:52 CEST
    Porozpravaj nam este ako ti isiel diesel na stary olej, porozpravaj prosim..... Dilini kar, cat mal pravdu, v zivote by si to nenastartoval, a prevrtanie trysiek hehehe, nakoniec to ze nejaky stary namornik ti v cudzine zohnal za noc nahradne trysky..... Monika, ty si tu najvacsi rozpravkar....
  • 8. júla 2015 21:39:18 CEST
    Ale čo mam ja s Ďuraqovym submisivnym zloženim sa pred Dominantom Corwinom? Proste sa Tvoj kamarat Ďuraq zachoval ako sračka. Corwin je Master a ide sa ďalej. Ja som to tak nechcel, ale musim to rešpektovať. Neboj. Ďuraq je asocial. Zajtra sa vrati.
  • 8. júla 2015 21:38:41 CEST
    ale pred tebou by sa možno nezložil, či? na čo je to dobré? stále hovorím, že aj keď je to virtuálny svet, tak treba si tu písať veci, ktoré ste každý ochotný povedať aj naživo. je smiešne tu hrať veľkého, nejako útočiť na druhého a prípadne sa mu posmievať a naživo mlčať, či? keby ste vonku niekde na pive, tiež by si mu hovoril, ako utiekol pod sukňu?
  • 8. júla 2015 21:37:25 CEST
    A tie tvoje historky o mts, alebo oleji ako palivo ???? Mas nas za male deti ??? Nik ti na to nic nepovedal, lebo sme sa zabavali a toto vlakno je len o zabave, ozaj okrajovo spominam bdsm.......ked chces zaloz si vlastne vlakno !
  • 8. júla 2015 21:34:09 CEST
    Nemožem zato, že Ďuraq sa pred Corwinom zložil do kolien a ušiel mame pod sukňu.
  • 8. júla 2015 21:31:56 CEST
    Nezavadzaj nam tu maniere z inych vlakien, ok ? Tu si nenadavame, ale robime zo vsetkeho prcu
    • 5 posts
    8. júla 2015 21:09:30 CEST
    Ja mam Ďuraqa rád, len ma prekvapilo, že sa pred Corwinom zložil. Ja v slabochovi neznam brata!
    • 5 posts
    8. júla 2015 21:07:26 CEST
    chceš ho za muža, keď ti záleží, či je všetko pravda, čo píše a aký má veľký dôchodok? veď aj keby trepal, tak je to úplne jedno. pre mňa osobne je podstatne horšie zlo nejaká stará štruktúra, ktorá má doma manželku a popri nej "klatí" inú ženu. toto kecanie mi príde také nevinné úplne.

edit: on nemá s dadulkou nič a ona je subina dadulku má na starosti jagoo, jestly se nepletu, hihihi
    • 5 posts
    8. júla 2015 21:05:51 CEST
    Ani nevrav! Už nam tu chyba len Ta jeho Domina dadulka, čo mu gule drží a hubu dabuje
    • 5 posts
    8. júla 2015 21:02:03 CEST
    ako malé deti. musíte sa stále hádať? od toho som tu predsa ja. cat je úplne v pohode, stará sa o malú princezničku, ale veľa mužom leží v žalúdku, lebo ho ženy majú rady. mne nie, lebo ja som žiadaný ako arašidy za komunistov aj tak len tu pekne zostaň, nič lepšie nikde nie je.

• 5 posts
    8. júla 2015 20:58:24 CEST
    Áno :-D Ďuraq má 250 rokov. 12 rokov robil geologa, 20 rokov zavoznika, 15 rokov policajta, 18 rokov pri vojsku a tak ďalej. Ma 50 rokov, vysluhovy dochodok 3krat vacsi ako invalidny. Podnika vo sfere obnovitelnych zdrojov. Piše članky do novin. Je to teda milionar a s nami obyčajnymi ľuďmi nema nič spoločne .
    • 5 posts
    8. júla 2015 20:56:40 CEST
    Ja sa neurážam ale diskutovanie s mentálne retardovanými to prenechávam psychologom,
    Adios,
    • 5 posts
    8. júla 2015 20:54:35 CEST
    Daj ešte kde píšem blbosti a na tvoju hned aj odpíšem kým zmiznem do inteligentného fora
    Rozprávky o spaľovaní oleja možeš keckať svojim vnučatám ani teoreticky by ti motor nenaštartoval,jedine ak by si mal dvojtakt tam by dymil,ale výkon nič extra
    Takže ste mali u klasicku ľahku naftu čo sa v Rusku dávala zadarmo na kurenie zo skušobných vrtov kým ju odlučili v rafinérke, robil som ako geolog technik, 12 rokov v teréne takže rozprávočky,,,,blabla,,
    • 5 posts
    8. júla 2015 20:52:38 CEST
    Hlada sa otrocka nula, ktora dokaže Ďuraqovu nevinu! Inak sa chuapec urazi a dve hodiny nic nenapise! Chyba mu mama!
    • 5 posts
    8. júla 2015 20:45:50 CEST
    Daj link kde si z niekoho robím 3 roky prču ako tito mušketieri koli ktorým odišla polovica ako tak normálnych ludí z dominy,
    Len aby si bol v obraze,,
    Mna nenaseru a diskutovať možem jedine s niekým čo niečo zažil a nie vyguglil,ked už
    • 5 posts
    8. júla 2015 20:40:42 CEST
    No no no! Nebud pokakany! Ty tiež topíš každú konkurenciu! Vieme svoje. Všetci sme tu stejní!
  • 8. júla 2015 20:31:41 CEST
    Tachov,?,,neviem či si bol vobec naplánovaný v guliach tvojich rodičov,
    To ti bolo synku v 1983 roku a isto tie cesty zostali nezmené za 30 rokov,v,
    Dojdi sa opýtať závozníkov kým ešte žiju,,,
    ,,
    Jááj zasa tá zostava čo bonzuje a furt ma potom admin zmaže tak s bonzočurákmi ja debaty nevediem,,
    Howg
  • 8. júla 2015 20:21:03 CEST
    Kua, cat predsa napisal o poslednej pravotocivej pred mestom.....nenapisal ako daleko pred tachovom......posledna pravotociva so slnkom do oci moze byt 150 km od tachova.... Ja tiez ked napisem, ze som kusok od Marseille, tak je to v okruhu cca 200 km. My tiraci mame iny zmysel pre vzdialenosti.
    • 13 posts
    8. júla 2015 19:52:10 CEST
    Už si si mohol všimnúť, že Ďuraq päty z domu nevytiahol a atlas v ruke nemal. Taku uroveň aj jeho poviedky majú.
    • 13 posts
    8. júla 2015 19:36:28 CEST
    Corwin ako keby si nevedel ze v Duragovich fantázia ch je všetko možné :)
    • 5 posts
    8. júla 2015 18:45:39 CEST
    Ad Tachov - docela by ma zaujímalo kde okolo Tachova je ostrá pravotočiva zákruta. POchádzam odtial,mám tam prejazdené všetky cesty, ale okolo Tachova som nikdy na ostrú pravotočivú zatáčku, kde by svítilo Slnko do očí,nenarazil
  • 8. júla 2015 13:30:10 CEST
    Pivo nie, ale olej! To bolo! Raz nam v Rusku došla nafta! Cha!Ruska zima, dedina 2 hodiny brodenia v snehu. Na starom dnepri doniesli 200 litrovy sud stareho oleja! Hovorim, chlapi! Olej nezamrzne, ale pojde to? Oni, že Bud kludny brat! Trysky prevrtali remenovou vrtačkou, dymilo to!!!!!!! Šli sme 25km/h. LÍZA skackala, triasla sa, ale došli sme do Petrohradu. V pristave som narazil na starého Piťu, namornika z Komárna, cez noc zohnal original trysky a hybaj domov! Ajajaj
  • 8. júla 2015 13:21:34 CEST
    Vlados čo to to pivo? Nejako si na mňa tuším zabudol.