Forums » Nekategorizováno

PONYPLAY a ine

• 7. apríla 2006 23:48:50 CEST
    nic Ti nebrání v tom tady nějakou diskusi rozvířit, můžeš nadhodit třeba nějaké zajímavé téma:)
    • 2 posts
    7. apríla 2006 21:57:09 CEST
    ale nemalo by sa tu skor diskutovat miesto tohoto odkazista?
  • 7. apríla 2006 16:36:22 CEST
    http://rapidshare.de/files/13979971/YGPonySlave.wmv

pěkné a dlouhé ponyplay video (ponyslave and riding mistress)
  • 23. marca 2006 13:19:41 CET
    Nová stránka s akcentem hlavně na ponygirls, přesto tam jsou i free klipy femdom s ponyboyi.
  • 12. marca 2006 22:30:31 CET
    skvělá stránka, kde je zdarma ke stáhnutí mnoho videošotů zejm. s tematikou facesitting a trampling
  • 19. februára 2006 14:15:19 CET
    celkem nová stránka se vším všudy -www.riding-mistress.de
  • 20. októbra 2005 11:33:25 CEST

nějak se pořád do toho klubu nemůžu dostat, najít ho...
    poradí někdo?

10.09.2005 @ 15:42 pozvanka

www.lopuch.cz/klub Pony Play
    nový diskusný klub na toto téma
  • 21. septembra 2005 20:02:49 CEST
    zdravím,
    sem rád za zajímavé příspěvky...

nevíte někdo, kde přesně na domina.sk se nacházejí v databázi pony videa???

na nějaký jsem před časem narazil, ale to jsem ještě neměl na ně ten správný přehrávač, teď je nemůžu najít

byly někde v TGP galerie - tušim sekce female domination movie
  • 16. septembra 2005 13:19:33 CEST
    no váha mojho partnera je 90 kg....
  • 8. septembra 2005 15:13:25 CEST
    Ahoj! Tak musim priznat, ze Tvojmu partnerovi zavidim, moct vozit taku zrelu krasu na svojom chrbte a citit to horuce lono. Super. A mozem sa opytat, aku asi vahu si musela nosit Ty?
  • 5. septembra 2005 21:33:48 CEST
    .....samozrejme , že ja ako žena v pozícii submisívnej,som už na prvej mojej lekcii ,s mojím terajším Masterom, som sa ocitla v pozícii kobylky , bolo namáhave vláčiť tú váhu na chrbáte , ale za moje zaváhanie som dostala poriadnu príučku .......tak som sa musela vschopiť a nakoniec som bola sama na seba hrdá , že som to dokázala....dakujem PANE.......
  • 5. septembra 2005 21:28:21 CEST

.....ja nie som síce Domina , ale Switch......ale ak som v pozícii dominantnej ,súčasťou hrátok s mojim partnerom je aj PONY.....aj napriek mojim 95 kg váhy ,môj partner miluje cítiť moje nahé a horúce lono na svojom chrbáte a s obyčajným obojkom a vodítkom a samozrejme bičíkom na ovládanie , sa rada povozím aj dlhšiu dobu , s prestávkami , kedy ma hojdá a pohupuje na svojom chrbte , a ja mu za odmenu pohladím zadok a stehná bičíkom...najviac sa nám páči cesta do kúpelne , vedie z kuchyne cez dlhú chodbu až tam , kde naše hrátky pokračujú vo vani......pst , ale to už je iná téma.......
  • 5. septembra 2005 15:18:32 CEST
    Pre mňa je jazdenie fascinujúce ako také vo všetkých podobách. Páči sa mi byť pod ženským telom, ale taktiež je pre mna fascinujúce vidieť ženu ovládať hlavne malé zvieratá (poníky, somáre a pod.), ktoré majú čo robiť, aby to zvládli. Taktiež by som chcel vyskúšať si sa niečom podobnom zajazdiť (ešte som nejazdil) a chcel by som si vyskúšať jazdu aj na niakom ludsom poníku (nie som gay, ide len o radosť z jazdy). Je na tom niekto podobne, čiže radosť z toho byť hore aj dole?
  • 4. septembra 2005 19:39:06 CEST
    hrat sa da defacto na vsetko. konik ci pes sa daju zapriahnut, ci viest na retaziach. su moznosti premenit subinku aj na kozicku (kravicku), macacie hry su tiez velmi oblubene.
  • 4. septembra 2005 19:22:59 CEST
    Určitě ano:-)) Já znám tuleně:-)
  • 4. septembra 2005 18:53:15 CEST
    rozhodně by mě to hrozně bavilo. ?ělají se ještě jiná zviřátka krom koňů a psů.
  • 16. augusta 2005 22:55:23 CEST
    nevíte někdo, kde stáhnout videa, co přehrávají mpeg?
  • 15. augusta 2005 10:17:18 CEST
    Dobré videa jsou v ponboys for riding (např 2 dlouhá videa, i když horší kvality, zachycující drezúru vytrvalého newyorského ponyboye - wonderpony), nová skupina ponboys_for_riding_old6

to pashi - nevím přesně, co děláš špatně, ale musíš vyplnit všechny povinné údaje, které po tobě požaduje tabulka nahoře - tj. např. i datum narození.
  • 21. júla 2005 16:32:45 CEST
    ahoj nevim co jste zadali , na yahoo groups i kdyz jsem prihlasen nic me nikam nepusti, mohl by me nekdo poradit??
  • 21. júla 2005 16:07:16 CEST
    ahoj nevim co jste zadali , na yahoo groups i kdyz jsem prihlasen nic me nikam nepusti, mohl by me nekdo poradit??
  • 21. júla 2005 15:37:17 CEST
  • 15. júla 2005 23:11:35 CEST
    dík moc , už mi to funguje
  • 15. júla 2005 13:32:18 CEST
    Na MOV súbory skús použiť Quicktime player, volne stiahnutelný na http://www.apple.com/quicktime/download/win.html
    • 2 posts
    13. júla 2005 21:14:36 CEST
    Skus mplayer, funguje pod widlami aj tucniakom a zvlada skoro vsetky formaty.
  • 13. júla 2005 17:06:29 CEST
    1) DieReiterin - zajímavá celkem nová yahoo grupa, kde u členů činí poměr mužů a žen 1:1, což je dosti nezvyklé, leč muži by zde měli být aktivní, aby nebyli správcem vyhozeni. Najdete zde např. zajímavé nekomerční ponyplay obrázky, pořízené v běžném civilním životě při ponyplay hrátkách mezi v podstatě teenagery.

2) rc mirror 1-3, kde jsou patrně zajímavá videa spojená s tvrdou drezůrou koní od dominantních žen, které si bohužel nemůžu stáhnout, pořád jsem nenašel stránku, kde by bylo možné si zdarma stáhnout přehrávač na formát ".mov" - když mi někdo poradí budu moc rád...