Forums » Nekategorizováno

ELEKTROSEX

• 8. apríla 2015 13:03:51 CEST
    Vidím, že na rozdiel od vmocitouhy si tunajšia.
  • 8. apríla 2015 13:03:05 CEST
    No povedzme, ze to bola pekna usmevna prihoda s tym dievcatkom. EKG ma specialny viacpinovy konektor na konci snimacich elektrod. Ten nejde zapojit nikam okrem pristroja a opacneho konektora na nom. A kedze elektrody su urcene na snimanie signalu a nie na jeho vysielanie tak to iskrenie bude tiez dost nemozne. Ale ako prihoda to bolo mile:))
  • 8. apríla 2015 13:02:19 CEST
    Nebolo to na jar. Ale dva podobné predmety - v tomto prípade duté sa priťahujú.

Prepáčte chlapci nemyslel som to zle, pamätajte na to najmä keď ma budete zastavovať.
  • 8. apríla 2015 12:46:55 CEST
    na jaře to jiskří všude
  • 8. apríla 2015 12:46:49 CEST
    ....tak tomu iskreniu zo stretu policajta a butlavej vrby uverim skor..to ano:-))))
  • 8. apríla 2015 12:31:50 CEST
    tentoraz s Vami nesúhlasím. U nás narazil policajt do bútľavej vŕby .....
    a toho iskrenia čo tam bolo.
  • 8. apríla 2015 12:28:02 CEST
    ...ano..asi..lebo to je nemozne a ani to iskrenie
  • 8. apríla 2015 12:21:48 CEST
    .
  • 8. apríla 2015 10:29:34 CEST
    ?..to chcem vidiet ako poprepajala EKG....je to totiz taka skrinka na svojom stoliku, ktoru posuvas ako potrebujes a ukoncenia kablov su take svorky na koncatiny a prisavky na hrudnik..EKG je citlivy pristroj a neverim..ze sa s nim hrala a nikto jej nic nepovedal a co robilo to EKG pod stolom????
  • 8. apríla 2015 9:56:13 CEST
    Čo sa za mladi naučíš ....

Možná, že bude neskôr elektro-inžinierkou, alebo aspoň elektrickou žienkou.

• 8. apríla 2015 9:51:38 CEST
    Veľmi vhodné je pri elektrine používať rozličné predmety typu,
    Obručky,snubné prstene,náramky,hodinky,náušnice,sponky,cvoky,zapnutý mobil,,tiež pomože piercing na tele,
    Tým sa vyhnete priamemu styku s vodičom a sami sa staneme supervodičom,
  • 8. apríla 2015 9:46:01 CEST
    Tam dole je niekto zdravotná sestra,, ,,to je dobré,,,že vraj vie ako na to,, ,
    Skus to aplikovať v praxi,
    Bolo by to fajn to povedať mojej malej ked na pohotovosti za pár sekund porozpájala káble od EKG a poprejála ich pod stolom s inými káblami,
    Doktor bol nadšený ked mu nešiel pc, EKG iskrilo po železnom ráme postele,a začal hukať alarm,,,
    Nechápal kukal a malá sa usmievala ako mesiačik na hnoji,,,
    Ešte že jej nerozumel ked vypotila / ocjo jobí djoma s ejekjikou ja jobím djoty tiež,,/,
  • 8. apríla 2015 9:42:19 CEST
    Každý človek je nenapodobiteľný originál a pri elektro to platí dvojnásobne. Preto chcem doplniť o skúsenosť, kedy sme boli viacerí pri tom ako došlo u kolegu pri hrabnutí pravou rukou do nezakrytovanej bytovej zásuvky 220V k defekácii.
  • 8. apríla 2015 9:32:44 CEST
    Dozadu som napísal že každý človek je vlastná individuálna enrita a na každého to posobí inak,,
    Už som navrhol,kto chce svietiť ako strýko Fester može mi prísť držať káble z ekektrárni ked mu to urobí fajn,
    Argumentovať niečím že je to bezpečné je debilita,nikto to nezaručí pokiať niečo mení napätia z 240V na iné a naopak vždy može nastať porucha v prístroji a schytáte plnu dávku,takisto keby bol zdrojom obyčajný autoakumulátor
    Aj obyčajné baterky do diaľkového ovládača stačí ich pospájať seriovo a paralelne a máte malu elektráren,
  • 8. apríla 2015 9:31:33 CEST
    Podľa mňa všetko je o vzájomnom rešpektovaní ako povedala Annie - zároveň si protirečí dodaním, že to nie je BDSM. Prečo? Ak to obaja chcú (tie šoky), tak potom len majú viac posunutú spomínanú hranicu, ale stále je to v rámci BDSM. Za nenormálne v rámci BDSM by som to považoval až vtedy, ak by pritom reálne išlo o život.
  • 8. apríla 2015 8:39:35 CEST
    Ja som Ti len popisal fyziologicky dej ako prebieha. Nerozoberal som pripravu nan:))
  • 8. apríla 2015 8:32:57 CEST
    robit nieco taketo bez klistiru ??? neblazni
  • 8. apríla 2015 8:20:43 CEST
    Co je to taka davka? Ludsky organizmus reaguje velmi individualne na jednotlive podnety. Aplikacia elektro soku na genitalie ci analny zvierac moze viest k tomu, ze sa ti dotycny poserie. Ale je to vyrazne individualna vec. Za prve zasah 400 V priamo z trafo stanice je zivotu nebezpecna vec priamo ohrozujuca ludsky zivot a predsa nevedie k uvolneniu kruhoveho svalstva, teda zvieracov a nik zasiahnuty sa nikdy neposral. A ver ze tych zasahov som videl a zazil vela. Pouzit vsak analny kolik napojeny na elektro set je ine. Svalova kontrakcia vyvolana el. Napatim sval zovrie a po skonceni stimulacie sa skokovo uvolni. Nabeh do povodneho rezimu funkcie zvieraca trva okolo 2 sekund. To je cas kedy zvierac nie je mozne ovladat a ak ma dotycny plny obsah criev moze to viest k vyronu vykalov. Ale aj to je velmi individualne. A nezalezi to az tak od velkosti elektrosoku ako na obsahu criev a procesov v nich.
  • 8. apríla 2015 8:10:46 CEST
    Zas netvarme sa,ze sa take veci v bdsm nedeju. A neberte to vsetko zas osobne :D
  • 8. apríla 2015 8:09:00 CEST
    zeby niekto normalny dal druhemu taku davku elektrickeho soku, aby z toho skakal ??? toto asi normalne nie je , teda u mna rozhodne nie... to potom uz nie je o BDSM
    kedze na sebe testujem mnoho veci, ktore robim s-kam a elektro som vyskusala, nemozem povedat, ze by to bolo o sokoch, normalny clovek vie ako s tym narabat.
  • 8. apríla 2015 8:05:57 CEST
    Ake mas?
  • 8. apríla 2015 8:04:43 CEST
    S mojimi skolami by sa aj patrilo to pochopit.
  • 8. apríla 2015 8:02:38 CEST
    Taranti aspon ty si to pochopil.
    • 9 posts
    8. apríla 2015 8:02:35 CEST
  • 8. apríla 2015 7:50:30 CEST
    Vsetko v elektre je o soku. Alebo inak povedane o neocakavanom zasahu el. napatim, ktore vyvola svalovu kontrakciu. To je podstata. Sok ako psychicky stav cloveka sa tym nemysli.