Forums » Nekategorizováno

ELEKTROSEX

• 9. apríla 2015 10:15:10 CEST
    Dobre tato.
    • 13 posts
    9. apríla 2015 10:10:40 CEST
    OK teta. Dohodnuté
  • 9. apríla 2015 10:09:24 CEST
    :D dobre ,ujo
    • 13 posts
    9. apríla 2015 10:06:02 CEST
    Určite práve Vás, Madam, budem žiadať o dovolenie či sem smiem niečo napísať alebo nie.
  • 9. apríla 2015 9:37:32 CEST
    Zmlkni
    • 13 posts
    9. apríla 2015 9:28:17 CEST
    dookola. 4 stránky blbostí absolutne mimo témy.
  • 9. apríla 2015 8:41:21 CEST
  • 9. apríla 2015 7:58:57 CEST
  • 9. apríla 2015 7:44:31 CEST
    Nemusíš si vykať ani onikať Leon
    Už to vyšlo z mody,nepoužíva sa to
    ,,PS = akurát idem kupiť hajzľák,netreba aj tebe,aby.sa ti lahšie,,?,,,
    Alebo stierače,?,
    žeby večný hajzľák,?,,to si preložíš hajzľák dvojmo,do stredu dierku a ideš strčíš prst,utrieš a oblížeš
    Letanovský vynález večného hajzelpapiera,
    • 13 posts
    9. apríla 2015 7:04:03 CEST
    zasrať fakt každé vlákno
  • 8. apríla 2015 22:07:42 CEST
    To je v poriadku aj tak som pre corwina ako Baron Prášil takže v pohode,,
  • 8. apríla 2015 22:06:19 CEST
    Do Blavy a západ sk,to asi ešte nedorazilo tak Mirage to objasím,
    Lekár má vlastné pc,tlačiaren k pc a záložný zdroj,EKG má osbitne
    Sestričky maju každá pc a tlačiarne a záložné zdroje,aby mohli vydávať recepty a ukladať udaje,
    PS/ viem ako vypadá a funguje EKG aj prenosné aj statické,/
    akurát že prenosné nemaju /všetky/ zabudovanu tlačiaren lebo udaje prenášaju cez blutko do spoločnej tlačiarni,
  • 8. apríla 2015 22:01:49 CEST
    To máš sice pravdu,ale život a osud se dá pěkně clenit o získané zkušenosti a ty já v tomto směru nemám,takze pak přichází nutkání,shánět si informace od zkušenějších.a mimo to,líbí se mi to škádlení
  • 8. apríla 2015 21:52:14 CEST
    Ja nie som guru,každý má svoj život a osud vo svojich rukách,tí schopnejší v hlave,
  • 8. apríla 2015 21:50:43 CEST
    Ja na teba z vysoka seriem bud si alergický na čo chceš,
  • 8. apríla 2015 21:32:55 CEST
    Gandik má vždycky odpověď.Ale neschvaluje mi to
  • 8. apríla 2015 20:50:38 CEST
    Osobitosti Slovenska pri opravách elektra,
    Západniari = spoliehaju nato že blesk trafí Kamzík v BA preto stabilne neuzemnuju zvody,niečo také ako zapojiť vo vedení uzemnenie je pre nich doslova vysoká škola potupy,
    Juh Sk = nepoznaju skrutky v škatuliach a zásuvkách,jediný ktorý pozaju je ten ktorý vidno zvonku,sa divím že po vytiahnutí káblov ludom nevypadnu celé vnutornosti zo steny,
    Východniare= viesť niečo také ako 4 vodiče naraz?,,by Vám povedal ,a načo,?,šak za tie isté prachy natiahnem 2x toľko káblov,,
    Ad rekviem,hromozvody,!!!
    Realita dneška
  • 8. apríla 2015 20:38:47 CEST
    Občas sem len nakupnem a nestíham čítat,
    Zabudni na našu generáciu toto su uplne iné decká,
    Ak budeš sama s EKg tak urob to čo urobila aj ked nevie čo robí,daj dole tie gumenné prísavky a strč konce káblov do každej prázdnej diery a otvoru v tlačiarni pri pc,usb otvoru v pc,atd,napájania aj zásuviek v stene,potom urob pokus zo zapnutím,Ekg aj pc,,a informuj ma ako to dopadlo,
  • 8. apríla 2015 19:04:42 CEST
    ....na pohotovosti budes mat novy pristroj....a ja si fakt neviem predstavit naco by si EKG napajal na tlaciaren...uvedom si ze pises hluposti...trebars sa pohrala s kablami..ale urvite ich nemohla poprepajat..ani sposobit iskrenie..ani spustit alarm..aky?...nehovor..ze na EKG?????
  • 8. apríla 2015 19:02:01 CEST
    ...su veci..ktorym nerozumiem..ale taku kokotinu som este necitala..
    • 5 posts
    8. apríla 2015 19:00:28 CEST
    už chápeš, prečo som na niektoré duragove(gandalfove) vyjadrenia už priam alergický?

• 8. apríla 2015 18:52:43 CEST
    To máte EKG z čias.Husáka?,
    Nejdem ťa urážať ani nič ale neexistuje iba jedno EKG,tak ako neexistuje iba jeden typ pc atd,
  • 8. apríla 2015 18:50:27 CEST
    EKG...ma v tej skrinke aj zadobnik na specialny papier a na vrchu tej skrinky je taky otvor,ktorym sa zaznam na tom kusku papiera dostava von..nechapem kde s preco by si EKG...napajal na pocitac...ledaze by si ten zaznam tlacil na kancelarsky papier:-)))))...inak uprimne?...myslim..ze si vymyslas...
  • 8. apríla 2015 18:45:51 CEST
    Nechcem ti brať iluzie ale ty postupuješ podľa manuálnej príručky,ked ešte žili elektrikári,
    Žiaľ v realite je elektrikár ten čo má na to živnosť nie vyučný list a tak to aj vypadá,možeš sa isť niekedy kuknuť ako dnešní elektríkári zapajaju káble a mirage ti rovno može vybaviť relaxačný pobyt ked ti od toho drbne v hlave,
    Vieš živia ma reklamácie z EU fondov takže by som ti mohol o tom celu zimu kecať,
    Také kupele v Piešťanoch,Tepliciach,celý oktober som tam strávil iba opravovaním zle pozapájaných koncoviek a vedení po chodbách a k CT,inak by im EU fondy doteraz nezaplatili,
  • 8. apríla 2015 18:36:38 CEST
    Kludni si zavolaj do LC len zodpovenosť vezmi na seba že volá rodič,ok,viezla ju BB záchranka čo sa musela hnať 150km sem aj ked za sídliskom 400 metrov su 2 záchranky,lebo všetko okoko bolo odvolané k havárkam na ceste,
    Mne nemusíš vravieť ako je robené EKG jedna vec je že to EKG má svoje výstupy na pc aj tlačiaren a to už nie je skrinka to su koncovky a káble všetko zo všetkým plus navyše čo tam hodi elektrikár ked sa mu to nechce ťahať v trubke,
    A nie nevšimol si ju nik je to dosť veľká fabrika na ľudí a bola tam sama dosť dlho,ved čo može malé ťututu urobiť nie,?,,
    hlavne ked má hlavu domlátenu ako Tyson lebo si myslí že predné pancierovanie ma z Usa Abramsu a boky su aktívne ruské T tanky,
    Tak ide ako vypustený Titán a nepozerá kde drbne,ved ešte donedávna som mal okolo zárubní našrobované gumové koberce z áut aby jej to tlmilo hlavu pri behu,ked netrafi medzeru,