Forums » Nekategorizováno

Moneyslaving

• 29. apríla 2015 13:53:54 CEST
    Tahle diskuze mi tu trochu chyběla :)
  • 2. mája 2015 17:11:47 CEST
    nie, nemohol by som vyhovieť tvojej žiadosti. svoje názory si viackrát prezentovala v inej téme, teda kto bude mať chuť, nájde ich tam. v prípade, že zmažeš svoj príspevok tu, tak urobím to isté aj ja. Ďakujem za pochopenie. o.i. vždy keď niečo chcem, tak formulujem svoju žiadosť "prosím, mohol (la) by si...", teda keď sa naučíš toto, tak sa môžme spolu ďalej baviť a vyhovieť svojím žiadostiam, dovtedy ti ostáva jediné a to akceptovať moje názory rovnako ako ja akceptujem tvoje.
  • 2. mája 2015 15:02:30 CEST
    prečo sa tie ženy za to hanbia, keď sú označené za prostitútky? stále majú možnosť si vybrať. zavesiť toto "remeslo" na klinec a robiť niečo iné, niečo na čo majú vzdelanie, skúsenosti a prax, robiť kariéru alebo podnikať. každý má možnosť výberu. už sa budem opakovať. peniaze nesmrdia. keď týmto prostitútkam voňajú tieto peniaze, tak nevidím dôvod, prečo by mali považovať to označenie za hanlivé, vulgárne alebo ponižujúce. to je to isté, ako keď niektoré prostitútky sa volajú luxusné spoločníčky. smiešna hra so slovíčkami. stále je to len prostitútka a to mám na jazyku iné výrazy, akurát som slušný. čo sa týka moneyslave, tak stále tu tvrdím, že iniciatíva má vychádzať zo strany muža, nie naopak. keď vyslovene žena toto vyžaduje, tak je prostitútka. nie je o čom. ale opakujem, to nie je urážka. tu nie je vôbec podstatné ako sa k tomu postaví muž. môžes sa krútiť ako had, naťahovať sa tu o slovíčka, ale rozhodujúce je to od koho vychádza iniciatíva. jednoducho prostitútka sa nebude s nikým ani len baviť bez toho, aby mala z toho finančný osoh. ty tu jednoducho splietaš rôzne veci. ako sa volá žena poskytujúca svoje služby pri ceste? prostitútka. to isté je aj v súvislosti s tými akože dominami a je bezpredmetné polemizovať, či je to po dohode, v súlade s voľou alebo čím. podstata sa nemení.
  • 30. apríla 2015 8:07:03 CEST
    Súhlasím s vmocitouhy.

Ja to vidím tak, že v morálnej oblasti je omnoho dôležitejší úmysel ako výsledok a tak je to aj s darčekmi. Ak ich akokoľvek očakávame a priamo či nepriamo naznačujeme čo by sme chceli, potrebovali atp, potom to do moneyslavingu patrí.
    Naproti tomu aj darčeky oveľa hodnotnejšie, ktoré ale nespadali pod predchádzajúce hore popísané, moneyslavingom nie sú.