4. mája 2015 23:21:25 CEST
Zatial máme v portfoliu výrobu dvoch standardných vecí ale postupne to rozšírime ;)
Šibenica do výšky 3,2m, šírka max. 2,8m
Pranier bez modulov rozmer 120x160cm s nastaviteľnou výškou
V projektovej fázy: trestná lavica s klietkou, postel na reťaziach, stĺp hanby, kríže, kozy, stoly a menšie klády na ruky, nohy, krk a rôzne kombinácie.
Dajte podnet na nejakú hračku a skúsime ju vyrobit ;)
6. mája 2015 6:12:59 CEST
Aj zbežne zručný domáci kutil keď má na konkrétnu hmoždinku zodpovedajúci vrták, dokáže s obyčajnými umelohmotnými hmoždinkami do panelu vytvoriť bezpečné dielo pre zavesenie 200 až 300 kg.
Ak zainvestujeme trošička viac a kúpi sa patričný druh oceľových kotiev na metrický závit, prípadne ešte zkonbinujeme s chemickou kotvou dosiahneme bez broblémov 10 a viac násobne vyššie zaťaženie.
5. mája 2015 20:37:23 CEST
Diery treba vedieť aj vrtať a hlavne potom ukotviť,len to musí urobiť odborník možeš na to zavesiť kamion a skor spadne strop ako vytrhne skoby,
5. mája 2015 13:04:51 CEST
Konferencny stolik s klietkov uz mame v plane tak isto aj postel na retaziach. Zalezi na tom o akom dizaj e a priestore sa bavime. Diery do stropu by som nevrtal. Skor by som si spravil asi hranol pozdlz miestnosti na toto
5. mája 2015 10:19:40 CEST
Ja si chcem dat navrtat skoby do plafonu. Vyuzijem to na vyviazanie aj air jogu ;)
5. mája 2015 10:12:21 CEST
A neskusali ste vyrobit nieco co sa tvari ako normalny nabytok, alebo postel, ale vie posluzit aj na riadne bdsm ????? To by som bral, pomaly zariadujem novy byt a take uni veci by sa mi pacili.
5. mája 2015 0:17:18 CEST
a moja slubena klietka? drunken?