Forums » Nekategorizováno

BDSM v manzelstve

• 20. júla 2015 16:55:53 CEST
    Je mozne z manzelky urobit subku? Co si o tom myslíte? Alebo je lepsie si najst subku.
  • 22. júla 2015 18:47:20 CEST
    Pokud je tvoje představa sexuálně motivována a vzrušuje te představa posluhujici subinky v úboru,či bezmocná žena s pouty na rukou a nohou,radim ti vybodni se na takovéto stranky.zbytečně ohrožuješ fungující vztah, kde sice nehraje hlavní roli lano a bič,ale mnohem zásadnější hodnoty.tohle je v tvým případě zbytečné pokušení.
  • 22. júla 2015 11:55:40 CEST
    Pekne prispevky a pravdive. Budem rad ak sa podekute aj viaceri zo svojimi nazormy ,postojmi, skusenostami
  • 22. júla 2015 8:27:09 CEST
  • 22. júla 2015 8:06:55 CEST
    Ak je bdsm spestrenim v posteli, myslim ze by to teoreticky mohlo ist ak ukazes manzelke co pekne za tym je, co moze prezit. Ak ale chces subku ktora sa byde stale spravat submisivne, je to dost tazke a pre mna utopia. Zena je matka, riadi domacnost, pracuje, ma kramy. A vtedy subka nesubka, chce nechce, prirodavto zariadila tak, ze proste zaveli a je. Samozrejme ze iste percento zien dokaze byt submisivne stale nonstop. Preto ak ma muz zvlast subinku, tak to je ine, nie je s nou nonstop a vtedy to je hra, moze byt otrokynou, neriesi s nou bezne kazdodenne problemy a zalezitosti.... Zalezi co cakas od bdsm vztahu. Komunikacia, tolerancia a vybratie si vlastnej, ci spolocnej cesty. Nerozmyslat len vtakom. Su dolezitejsie veci ako viazanie, ci eroticke hry so subkou. Ak by to ohrozilo inak fungujuci vztah, tak si poviem, ze to je strasna blbost a skoda. Mozno chvilkova modna vlna, vzplanutie...o dva roky so subkou v jednej domacnisti by si bol na tom istom ako s manzelkou teraz.
  • 21. júla 2015 19:11:43 CEST
    Pokial si za tych 5 rokov bol stastny aspon raz podla mna to stalo za to .. a to ze ti to nevedela otvorene povedat skor nieje tvoja chyba . Zasa my zeny ked chceme ranit vieme ako pouzivat slova tak ci inak ak by sa jej to nepacilo verim tomu ze by to nevydrzala tajit 5 rokov... skor ta len potrebuje nejako potrapit ... moj nazor a ak sa mylim prepac nevidim do tvojho vztahu ...
  • 21. júla 2015 18:09:31 CEST
    Spoznal som vanilku ktorej som povedal o BDSM a páčilo sa jej, zaujímala sa o to, šli sme krok za krokom, užívali sme si spolu, vzali sme sa a teraz po piatich rokoch sa rozvádzam lebo to "robila len koli mne a nikdy sa jej to nepáčilo."
  • 20. júla 2015 21:17:08 CEST
    Vzal som si z každého rožka/príspevku/troška,,,
  • 20. júla 2015 20:56:11 CEST
    že keď sa mi raz nepáči "mučiareň", tak ma môžu lámať aj storočie, stále sa mi to nebude páčiť a je to len strata času a predpokladám, že takto uvažujú viacerí trpezlivosť sa vyplatí tam, kde je reálny predpoklad, že sa veci pohnú správnym smerom, ináč je to strata času, ale keď ide o manželstvo, tak tam platí "v dobrom aj v zlom" no a toto je presne tá situácia "aj v zlom"
  • 20. júla 2015 20:51:14 CEST
    Súhlasim s Vami chce to cas a trpezlivost a netlacit na pilu. Aké Sú Vaše skúsenosti?
  • 20. júla 2015 20:40:36 CEST
    skús to celé otočiť na seba. budem sa držať prvého príspevku, ako aj toho čo píšeš, že sú neprekonateľné hranice. keby chce žena z teba suba, aby ťa nakladala do análu, aby si jedol vlastné semeno, robila by ti piss, spank a pod. dokázal by si posúvať hranice? dokázala by z teba urobiť suba? asi nie, lebo teba by to nevzrušovalo, nevieš sa do toho vcítiť, nepáči sa ti to a prípadne aj ponižuje... vždy keď od niekoho niečo chceš a on to odmieta, tak skús sa vžiť do jeho situácie ako by si asi reagoval a správal sa ty, takto ľahšie pochopíš toho druhého. ale píšeš, že sa s ňou rozprávaš. teda napr. má rada tvrdší sex, tvrdšie zaobchádzanie, keď ju chytíš za vlasy a potiahneš, tak ju to vzruší, keď jej nadávaš, tak sa jej to páči, nemá problém s análom, má rada naplácať na zadok, miluje pocit bezmocnosti, keď jej držíš ruky, alebo jej ich zviažeš, má rada "hru" na znásilnenie, nemusí dlhé predohry a pod. je milión rôznych indikátorov, ktoré ti ukážu, že tá žena má k submisívnosti celkom blízko... ale z nikoho nemôžeš nič robiť, keď ho to nevzrušuje a nepáči sa mu to.
  • 20. júla 2015 20:08:39 CEST
    ak su nejake hranice tak po tie sa zatial uspokoj a casom sa predsa mozu posunut ...

kazdy je nejaky neda sa vsetkych hadzat do jedneho vreca a neda sa ani niekoho davat za priklad kde to funguje.. lebo u teba to tak byt nemusi ...

ale nezabudaj ako sa dieta uci chodit .. chce to cas trpezlivost a aj pady na hubu ... ale kto si pocka ten sa docka ...
  • 20. júla 2015 20:04:41 CEST
    Vidím ze nie je jednoznačný nazor na DBSM v mnzelstve. Otvorene sa doma rozpravame ale dlhodobím porozovaním om prisiel k určitým záverom. Ak som sa niekoho dotkol ospravedlnujem sa. Tuto debatu som otvoril aby sme pozdielali svoje názory, poznania skusenosti. Považujem za dolezite otvorene rozpravat o BDSM. A aj doma otorene o tom hovorime ale su urcite hranice ktoré sú zatial neprekonatelné a ked sa rozprávam v BDSM komunite tak som sa stretol s podobným názorom Ale rád by som sa dozvedel viacej
  • 20. júla 2015 19:53:22 CEST
    cele zle .... robit nieco z niekoho : zle
    hladat si nieco pomimo manzelstva : zle
    co tak uprimnost , otvoreny rozhovor , skusit nieco krok za krokom

preco chcu ludia vsetko hned a zaraz ... co tak trosku trpezlivosti , kompromisu , otvorenosti ... preco nieco nebudovat ale hned pomyslat na podvadzanie ...
  • 20. júla 2015 18:11:54 CEST
    áno, máš pravdu vo všetkom, zdieľam tvoj názor, akurát to nie je také ľahké vôbec. nájsť "all in one" partnera, ktorý by toto všetko spĺňal je neskutočne zložité a preto to veľa ľudí rieši spôsobom, že doma "vanilkový vzťah" a na všetko ostatné niekto iný. mne to príde hrozne nefér, keď doma je manželka, ktorá je milujúca, starostlivá, pozorná a o domácnosť sa starajúca a muž má niekde inde subinu, lebo stále som presvedčený, že bdsm už keď nie je priamo o sexe, tak je o sex. uspokojení a keďže to všetci vyhľadávame, tak asi to je dosť pre náš podstatné. ale tiež chápem, že nájsť takého partnera na vzťah je ťažké a málokto má také šťastie.

ináč ja som raz napísal, že bdsm je vlastne hra a jedna babena sa na mňa nahnevala, že pre ňu to celkom určite hra nie je... ale veď aj vo vanilkovom vzťahu počas sexu vynadám žene do štetiek a správam sa k nej ako by som ju našiel niekde pri ceste a sľúbil gastrolístok a keď to "divadlo" skončí, tak zase to bude pre mňa to zlatíčko ako bolo pred sexom.
  • 20. júla 2015 18:00:42 CEST
    je skor submisívna, nechá vo väčšine rozhodovať manžela alebo skor dominantná a direktívna a domácnosť chce mať na "povel"?
    každý by si mal manželku poznať, jej povahove črty a jej prejavy a reakcie na určité veci, ktoré sa bežne v manželstve vyskytujú
    ja si myslím, že lepšie je aj ds riešiť s manželkou ako to riešiť mimomanželskými vzťahmi, všetko je o dohode tak ako so subkou mimomanželstva, tak aj s manželkou, vymedziť si pravidlá a ds oddeliť od bežného civilného života

aj so subkou su stretnutia na hodinu dve, alebo noc podla dohody a potom si každý žije svoj civilný život so svojimi starosťami a radosťami, to isté sa dá dohodnúť aj s manželkou....vymedziť si čas na ds

ovšem ak tá manželka naozaj k tomu má pozitívny vzťah a chce

stretla som sa však aj s názorom dominanta, že v sukromnom živote to skrátka nejde, manželka má iné postavenie pre neho, žije s nou civilný život a so subinkou zase ten ds život, pre neho je nemysliteľné aby to spajal nejak dokopy

tak že každému to čo mu vyhovuje, ale určite sa nájdu aj páry, ktoré žijú ds aj v spoločnej domácnosti
  • 20. júla 2015 17:24:07 CEST
    keď číta knihy s bdsm+ tématikou, tak stále môže byť viac dominantná ako submisívna resp. je niečo čo ju na tom láka, vzrušuje a hlavne je to voči konkrétnemu mužovi. teda bez ohľadu na manželstvo tá konkrétna žena vie resp. aj chce byť voči niekomu úplne submisívna a voči inému vôbec nie, lebo na ňom nevidí nič také, žiadne také "vyžarovanie" alebo ako to nazvať. to stále píšem, že pohroma, keď niekto tvrdí sám o sebe, že je dominantný a okolie ho vníma úplne ináč. bieda dominantovi, z ktorého to nevyžaruje a musí o tom hovoriť. no a tu je manžel vnímaný rôzne, ale nie ako dominantný.
  • 20. júla 2015 17:17:12 CEST
    Tiez mam podobny nazor, ked ale cita zena knihy na temu Ds tak ju to vzrusuje ale myslim si ze voci inemu Dominantovi by bola subka ale voci mazelovi si myslim ze je to malo pravepodobne. Podla mna maju zeny v tomto pripade nejaký blok
  • 20. júla 2015 17:02:57 CEST
    je lepšie si nájsť subku, nerobiť zo ženy niečo, čo nie je a hlavne, keď to tak sama necíti... dá sa niečo mierne upraviť, prispôsobiť, posunúť hranice ale nie úplne zmeniť.