5. augusta 2015 17:53:00 CEST
mňa by zaujímalo (teraz nerýpem náhodou), ako funguje vanilkový sex, alebo sex. spolunažívanie s vanilkovým partnerom, keď jeden z dvojice je bdsm+ a má svoje uspokojenie aj inde.
vychádzam buď z vlastnej skúsenosti alebo z toho ako to vnímam, ale stiahnem to na seba. budem submisívny, milujem odopieranie orgazmu, piss, labky, vymyslite si ešte niečo. bdsm nepovažujem za sex. lenže toto sú veci, ktoré ma nesmierne vzrušujú. normálny sex ma už nebaví, príde mi nudný. pozerám pri tom šach a šípky v telke. v hlave mám len tie moje úchylky, ktoré so mnou manželka prevádzkovať nechce. nie som ženatý, mňa by žiadna nechcela. to len teoreticky. teším sa neskutočne na víkend, keď všetci muži pôjdu na ryby a ja za dominantnou ženou. mám koníček. žena zostane doma pri štrudle a kocúrovi. miluje, keď ma vidí šťastného. pri dominantnej žene si prídem na svoje. mňam. ale nebol sex. nezasunul som. cítim sa ako na výlete zo ZŠ. tiež som nezasunul. prídem domov. musím vyliezť na moju ženu, ale mňa to nudí, ale čo už, keď som sľúbil farárovi, že v dobrom aj v zlom. ma hlava vtedy bolela. mladý som bol. kto mal vedieť, že to zlé bude fakt peklo. žiadne labky v puse. škandál. sex je v manželstve neskutočne dôležitý, lenže ten môj upadá, lebo bdsm je sexuálne, je a je a je.
teraz otázka. ako sa dá takto fungovať? mať také paralelné životy, svety... lebo nech sa na to pozerám akokoľvek, tak mňa by predsa len viac lákal ten s dominantnou ženou.
hlúpe komentáre si nechajte, len k téme poprosím.
doplnenie: vedia vôbec tí partneri, o čo tu vlastne ide, že to je fakt vzrušenie, že tým sa dá takmer plnohodnotne nahradiť sexuálny život, alebo im to vôbec nedochádza?!
raz úplne náhodou som počúval v rádiu niečo o úchylkách, tuším to riešil český sexuológ. sexuológ, nie rybár a nie maratónsky bežec. vravel, že mal klienta, starého deda, ktorý sa každý mesiac tešil ako pôjde za dominou, zaplatí jej a ona ho zbije ako žito. že on sex a iné uspokojenie nepotreboval. výprask. bolo to v kontexte, že to nie je úchylka, ale v pohode. lenže to bola substitúcia sexu, to sexuálne uspokojenie. teda keď ten dedo mal manželku, tak to bolo nefér voči nej, keď on na ňu nechcel vyliezť, ona musela štrikovať svetríky pre vnúčatá, lebo on hľadal sexuálne uspokojenie inde.