Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 5. augusta 2015 16:03:05 CEST
    možná ano, jenže já mluvím je ze svých zkušeností a tohle se mě bohužel netýká :D
    ale jistě, že po deseti letech užten vztah vypadá jinak než po deseti dnech, to člověk vidí všude.
    Většinou má každý už někoho jiného :D
  • 5. augusta 2015 15:59:57 CEST
    pochází ze slov ne a víra.
    Nevěrou je vše, co jeden člověk dělá za účelem sexuálního uspokojení a partnerovi by se nelíbilo, kdyby to viděl nebo to věděl. Takže pokud partnerce vadí, že líbáš jinou ženu, tak je nevěra, když to děláš. Pokud se partnerce líbí, že před ní šukáš jinou ženu a užívá si to tak o nevěru nejde. Takhle jednoduché to je. Jenže mnoho lidí si v hlavě určí to, co nevěra není, aby obhájil sebe a ve svých očích nevěrný nebyl a to proto, aby se nemusel za své chování cítit zle a partnerčiny pocity do toho vůbec nezahrnuje.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:58:07 CEST
    pozná ju dosť ľudí z mojich BDSM priateľov a priateliek. Je bežné že sa zastavia na návštevu občas. A raz sme sa spolu zastavili aj v Atelieri v Prahe. Necítia potrebu ju ľutovať.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:55:16 CEST
    Jasne že hej. Môže ísť na ktorúkoľvek.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:54:21 CEST
    a nie je divné tvrdiť že BDSM = sex? Sex je jasne zadefinovaný. Prienik penisu do vagíny. Už anglický význam o tom hovorí. Ak sa pohlavné orgány nedotknú, nie je to sex. jednoduché. Ale uznávam že môj výklad nie je jediný možný. Sú ľudia ktorí tvrdia že už bozk na ústa je nevera.
  • 5. augusta 2015 15:49:47 CEST
    Nabídl jsi někdy ženě ať jde na takovou akci s Tebou?
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:49:05 CEST
    nie som veľmi na ležanie pri mori a aj tak ideme každý rok. Kľudne by som ju pustil aj samu, ale nepáčilo by sa jej to bezo mňa. Je kopa vecí čo robím pre ňu. A ona pre mňa. Považujem to za normálne. Aj to že na akciách zásadne nesexujem robím aj preto aby som prišiel domov s čistým svedomím.
  • 5. augusta 2015 15:48:57 CEST
    není nic jednoduššího než to přání splnit a zkusit to též, třeba by začli běhat spolu.
    Dobrý nápad díky, sleduj.
  • 5. augusta 2015 15:47:32 CEST
    jak jsem říkal, nikoho neodsuzuji, jen říkám jak to mám já.
    a já říkám, že si myslím, že to žena s Tebou má těžší než Ti kdy řekla a než si možná představuješ.
    Ale neznám ji a třeba ji to opravdu je jedno.
  • 5. augusta 2015 15:45:55 CEST
    je to o vzrušení, sexuálních touhách, uvolnění sexuálního napětí.
    Sex není jen to, že ho vytáhneš a zasuneš. I když věřím, že přesně takhle jsi to ženě podal.
    Co se týče mé úzkoprsosti, fantazie a tolerance.
    Úzkoprsý myslím nejsem, ale to je na posouzení těch, co mě znají. Možná ani nevím, co si pod tím představit.
    Fantazii? Nevím, kde jsi to sebral, fantazie, je přece o tom, co si člověk dokáže představit. Do hlavy mi nevidíš.
    A tolerance. Máš pravdu, nejsem tolerantní. To, co mi vadí mi prostě vadí a nemám rád, když to musím snášet. Ovšem takových věcí je málo. Tolerance ale znamená i opak. Být tolerantní k ženě znamená nedělat ji to, s čím nesouhlasí a něco si odepřít. Být tolerantní k jejím pocitům a nevystavovat ji těm špatným.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:44:49 CEST
    skús aspoň pripustiť možnosť že to môže fungovať aj inak ako si ty vieš predstaviť.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:41:06 CEST
    to že si vyhoníš brko považuješ tiež za neveru? A si si istý že tvoja aktuálna partnerka chce o tom vedieť?
  • 5. augusta 2015 15:39:44 CEST
    jistě pokud by vysedával furt u rybaření, musela by to tolerovat pokud chce být rozumná. Opravdu? Není to blábol? Nevím, kdo by byl nerozumný, jestli ona , kterou by to trápilo a chtěla by s ním trávit čas nebo on, který by na to nehleděl a stejně by chodil pořád k rybníku a říkal by chlapům, že má rozumnou a chytrou ženu, protože mu to toleruje.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:39:13 CEST
    lebo sa mi zdá že si dosť "úzkoprsý". Že ti chýba fantázia a rozlet trošku. A tolerantnosť určite. Ale môžem sa aj mýliť.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:37:45 CEST
    na rybách žiadnemu rybárovi nestojí penis ani náhodou a žiadna ryba netečie ako pokazená práčka, ako to môže byť na bdsm akciách, v tom je dosť rozdiel. píšem, že môže byť lebo zase nemôžem podľa seba súdiť ostatných, ono mne sa ten cencúľ pri tých predstavách postaví, neviem ako iným
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:37:01 CEST
    Ešte nikdy som neorganizoval (a ani sa nezúčastnil) "Sexuálnu BDSM akciu" Vždy len "BDSM akciu".
  • 5. augusta 2015 15:35:57 CEST
    aj to celé viazanie (bondage). to je len hra so slovíčkami. dá sa to prezentovať ako umenie a neviem čo a zamlčať, že vlastne je to vzrušujúce, lebo ten objekt, ktorý je zviazaný má predstavy, že ho niekto úplne ovláda, má kontrolu nad ním, môže ho napr. znásilniť, použiť ako chce, bude sa mu musieť oddať a neviem čo a to tak trošku sexuálne už je. lenže ono žiadna manželka by asi nechcela vedieť, že tie ženy majú (možno) také predstavy pri viazaní, tak sa to bude prezentovať ako umenie. samozrejme každý to vníma ináč. pre niekoho je viazanie cieľ, pre mňa napr. by to bola cesta na dosiahnutie cieľa.
  • 5. augusta 2015 15:35:54 CEST
    důvod?
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:35:17 CEST
    možno by si mal ľutovať radšej tú svoju.
  • 5. augusta 2015 15:32:59 CEST
    ale ja to úplne chápem. ešte aj tá tolerancia je len taká, že síce manželka toleruje, ale nemôžem povedať celú pravdu radšej, lebo ktovie, či by tolerovala ešte
  • 5. augusta 2015 15:32:42 CEST
    jak řekl trdlo. sexuální bdsm akce není rybaření. Pokud to srovnáváš, lituji Tvou ženu.
    • 13 posts
    5. augusta 2015 15:27:59 CEST
    slovíčkarenie len. Ak partner chodí na ryby a často nie je doma tak to partnerku tiež neteší. Ale rozumná manželka to toleruje. Jasne že nemôže byť na rybách každý víkend. Ja tiež nechodím na BDSM akcie každý víkend.
  • 5. augusta 2015 15:26:31 CEST
    ano souhlas. to jsem chtěl říct tou tolerancí. běhání protějšku podpoříš. to že se sexuálně vybije jinde už nepodpoříš, ale musíš to tolerovat.
  • 5. augusta 2015 15:20:12 CEST
    BDSM nie je koníček, už si to raz a navždy zapamätajte ono je dosť rozdiel, či niekoho baví chytať ryby alebo behať maratón alebo má rád fist, že? koníček, hobby...
  • 5. augusta 2015 15:03:30 CEST
    je pro mě, že se jeden na druhého těší, že si spolu rádi povídají a že jeden druhého pořád "baví" Dobrý sex je samozřejmě důležitý, ale já ho nestavím nad to, co jsem napsal.
    Tolerování koníčků je zase z mé strany už trochu špatné. Když něco musíš tolerovat, tak je tam už něco, co tam nepatří. Pokud má partnerka chodí ráda běhat a já ne, tak ji to přece netoleruji, ale podporuji ji v tom. A mám radost, že ji to baví. Když dělá něco, co toleruji znamená to, že dělá něco, co bych nechtěl aby dělala. A to už pro mě do vztahu nepatří. Pak si můžeme rovnou říct, proč bych měl dělat něco, co ona musí tolerovat.