Forums » Nekategorizováno

D/s vzťah

• 3. augusta 2015 20:55:49 CEST
    áno, presne tak. každému funguje iný vzťah, niektorý z tých, ktorý si vymenovala, lebo každý má iné podmienky. teda funkčnosť iných vzťahov nemôžeš aplikovať na seba, už len z toho dôvodu, že ty si príliš ješitná, hašterivá "subina", či to som zase nemal pisať?
  • 3. augusta 2015 20:54:28 CEST
    srandičky...
  • 3. augusta 2015 20:53:47 CEST
    neviem prečo, ale mám pocit, že mi píšeš s odporom, akoby som mala lepru, to som ti až tak protivná??
  • 3. augusta 2015 20:53:22 CEST
    jaj, nemám písať, že podľa tvojho správania tu, ty vôbec nie si submisívna žena, lebo to nemáš v hlave tak nastavené, akurát ťa vzrušujú určité praktiky bdsm? dobre, nebudem to už písať
  • 3. augusta 2015 20:52:24 CEST
    detaily ani nežiadam, postačí mi či to funguje a ako....
    milenecký, vážny, reálny, virtuálny, na diaľku, intenzívny, so záväzkami, nezáväzny?
    • 9 posts
    3. augusta 2015 20:51:37 CEST
    netuším. stále som v tom, že d/s vzťah je spolužitie dvoch osôb, dominantnej a submisívnej a keď sa ma pýtaš čo už len má bondage s ds, tak buď nechápem tvojmu zmyslu pre humor, alebo zase raz nerozumiem úplne ničomu.
    • 9 posts
    3. augusta 2015 20:50:30 CEST
    nikto aspon ciastocne pricetny Ti sem neda detaily svojho d/s vztahu.....
  • 3. augusta 2015 20:48:52 CEST
    zase si prekrutil čo som napísala, nemáš sa vyjadrovať k mojej osobe

čítaj pozorne najtrdlovatejšie trdlo
    • 13 posts
    3. augusta 2015 20:47:54 CEST
    čo už len má D/S vzťah so shibari, krížom a kozou.
  • 3. augusta 2015 20:45:49 CEST
    ja si tiež ináč myslím, že veľa párov žije v ds vzťahu a netušia čo je bdsm. samozrejme sú tam len niektoré veci z toho, možno nie dotiahnuté do dokonalosti ako napr. shibari viazanie, kríž, koza a neviem aké hlúposti, ale v podstate ide o ds vzťah ale to len tak píšem ako výstrel do prázdna, keďže sa už nemám vyjadrovať
  • 3. augusta 2015 20:44:44 CEST
    super, tak že nie je to len môj výmysel, ale je to reálne
    • 13 posts
    3. augusta 2015 20:43:30 CEST
    Nie. Ale naši rodinný priatelia v takomto žijú. Pričom ani netušia o tom že sa to tak volá. A že sú v takom vzťahu. A Aj môj spolužiak z VŠ funguje dlhodobo. Aspoň ja som o tom dosť presvedčený.
  • 3. augusta 2015 20:39:13 CEST
    a ty máš takýto vzťah?
    • 13 posts
    3. augusta 2015 20:37:19 CEST
    občas mám dojem že D/S vzťahy lepšie fungujú mimo BDSM scény.
  • 3. augusta 2015 20:31:05 CEST
    máš D/s vzťah?
  • 3. augusta 2015 20:26:42 CEST
    ale ja vôbec tvoj vek neriešim, napísal som, že podľa mňa nie si subina, akurát máš rada niektoré veci z bdsm, lebo d/s začína v prvom rade v hlave, to nie je o tom, že ťa niekto zviaže a napláca na zadok. ale samozrejme, že ty musíš vedieť, že si subina, tak ti do toho kecať nebudem, už len potom nájsť takého dominantného muža, ktorý presne takú hľadá. budem držať palce
  • 3. augusta 2015 20:24:25 CEST
    Prečítaj si na xBDSM,sice je to v poviedkach,ale od pánovej děvky existujú subinky?,,,,
    Mne to dalo veľa
  • 3. augusta 2015 20:24:22 CEST
    sama mám za sebou 5 ročný D/s vzťah a bolo to najkrajšie obdobie môjho života
  • 3. augusta 2015 20:18:31 CEST
    Neozvali se, protože bys je na jedné ruce napočítala.
    A dokud mě o tom nepřesvědčí alespoň 20 párů, jejichž vztah včetně D/s vztahu trval alespoň 5 let, tak na to názor nezměním.
  • 3. augusta 2015 20:13:58 CEST
    nehnevám sa na nikoho a ani na celý svet, som reálna žena a ako sa tu naznačilo mám vek na to aby som tu nikomu nič nemusela dokazovať, život nie je o bdsm, život treba žiť, a ja ho žijem reálne a aj dosť aktívne, ak sa nikto nenájde, svet sa nezrúti, som optimista a vždy aj budem a aj z neúspechu si vlastne viem vytvoriť pozitívny prístup a žiť aktívne dalej, poznám svoju cenu a nezľavím z nej, to by som si prestala vážiť samu seba a za toto mi žiadny pseudodominant nestojí

tak že milé trdielko, filozofuj si tu kolko chceš, ludia, ktorí žijú v takýchto vzťahoch sa v podstate neozvali, čím to asi je?....ja to viem a preto táto téma je už bezpredmetná
  • 3. augusta 2015 20:09:26 CEST
    neopak co jsem řekla já jinýma slovama.Tebe to autorem myšlenky neudělá a zbytečně zabíráš místo.Běž si vyčistit zoubky, pomodlit a spát.
  • 3. augusta 2015 19:52:15 CEST
    ale ja ťa vôbec neodsudzujem. písala si niečo v tom zmysle, že chceš aj niečo pochopiť, či sú tvoje požiadavky reálne, tak sa snažím rozmýšľať nahlas, ale už vidím, že sa staviaš na zadné... dokonca som ťa porovnal so sebou, lebo ja som nad tým aký som uvažoval a zase milión dominantných žien, ktoré mi venovali čas, sa nemôže mýliť

tak je to potom úplne keď vieš kto si, čo potrebuješ. potom je celá téma úplne bezpredmetná, lebo najdôležitejšie je vedieť čo človek chce a ísť si za tím a v žiadnom prípade neustúpiť z požiadaviek.

ináč aj jagoo mal pravdu. ty mladého nechceš (čo aj chápem), zrelý dominantní muži, ktorí to majú v hlave upratané, tak majú asi stále vzťahy, ty druhé husle hrať nechceš. môžeš sa hnevať na celý svet (aj na mňa), ale keď dlhodobo nevieš nájsť takého muža, tak taký asi neexistuje

a už budem ticho, keď ťa to urobí šťastnou.
  • 3. augusta 2015 19:46:17 CEST
    ja som tu otvorila tému D/s vzťahu, nie tému či som subinka alebo nie som

podla teba nie som subinka len preto že chcem zodpovedný vzťah s mužom ktorému môžem dôverovať

mnoho párov má takýto vzťah ako to tu bolo spomenuté, ale zato že chcem aj ja byť šťastná tak nie som subinka

prepáč, ale ja viem kto som a čo potrebujem, vo vzťahu by mali byť spokojní obaja a ked je dominant taký že myslí len na seba a k subine pristupuje nezodpovedne a v podstate je pre neho handra do ktorej sa utrie kedy sa mu zachce.....tak to je potom hanba dominancie podla mňa

a to sa týka každého vzťahu D(s, či už otvoreného, nezávazného alebo aj závazného

ale toto nebolo témou, porovnávať mňa so subíkmi ktorí si nevážia samých seba a nechajú zo seba robiť handru na pobavenie

toto nie su subíci, ale poživačné prasce

ty nemáš žiadny vzťah ale aj tu v tejto téme máš patent na rozum

budem rada ak sa nebudeš vyjadrovať k mojej osobe, dakujem
  • 3. augusta 2015 19:36:15 CEST
    nemáš za čo, ináč ty nie si subina. ty si normálna vanilková žena, ktorú vzrušujú určité veci z bdsm sveta, ale uvažovanie nemáš také to "subinkovské". také niečo mi pred veľa rokmi tu napísala jedna dominantná žena, s odstupom času prichádzam, že mala pravdu, aj keď vtedy som jej nechápal, bol som decko
  • 3. augusta 2015 19:33:51 CEST
    dakujem za príspevky